- 5 Şubat 2015
- 23
- 19
- 3
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.001
Hoşbuldum canım inşaallah kaptanimiz kabul ederse bende sizlerle beraber motive olmak istiyorum tek başına motivasyon çok zorNesli hoşgeldin canım bu takımı seçmekle çok doğru bi karar verdin.eğer kaptanımızla iyi geçinmek istiyorsan hamurişlerinden tatlılardan uzak duracaksın yoksa çok tatlı olan beril bi cadıya dönüşebilir benden söylemesi. Aramızda Ha
Ben gel dedimHoşbuldum canım inşaallah kaptanimiz kabul ederse bende sizlerle beraber motive olmak istiyorum tek başına motivasyon çok zor
Gibi gibiKızlar misafirim vardı az önce gittiler aklım sizde kaldı yarın için hazırmıyız
Hic gecmisi karistirmayalim o zamanSanirim 14 kaptanimiz aynalar isimliydi ama bu üyeliğimi yeni aldım ve henüz hiç yarismadim
Kızlar misafirim vardı az önce gittiler aklım sizde kaldı yarın için hazırmıyız
Tek çorbamı içtinGibi gibi
Sisim indi gibi
Tamam o zaman yarın ilk işim tartılıp buraya yazmak olsun.herkese iyi geceler.Hic gecmisi karistirmayalim o zaman
Iyi geceler
Yarın inş.herşey gönlünce olurValla ben çok meraklardayim.
Birincisi hic tartilmadim aldimmi verdim mi haberim yok.
İkincisi 6 lı rakamlara az kaldığı icin cok sabirsizim yarın sabah için :)
Bu hafta fazlaca dikkat ettim inşallah tarti hic birimizin yüzünü kara çıkarmaz :)
Yeni Gelen arkadaşım hoşgeldin eşsiz grubumuza ..
Lahana babayıgıtlerın dıyetı zormussssSanada canım yarın ola hayrola sisinin geçmesine sevindim. Perşembe günü için güzel olmuş bu durum :)
Bugün tartılmışmıydınEvet
3 mandalın
1 elma
1/2 ayva
Sende durum nasıl fıstıkSanada canım yarın ola hayrola sisinin geçmesine sevindim. Perşembe günü için güzel olmuş bu durum :)
EvetBugün tartılmışmıydın
Bende mutlaka yapıcam ama diyete yeni başlayanlarda daha etkili oluyordur heraldeEvet
Suan sabahtan azım
Wcden cıkamıyon kı
Lahana babayıgıtlerın dıyetı zormussss
Evet benım ıstedıgım odemın gıtmesıydıBende mutlaka yapıcam ama diyete yeni başlayanlarda daha etkili oluyordur heralde
Ödem ve wc Isı süper amaZaten diyetteyiz zaten herkes gözümüzün önünde yerken biz bakıyoz. . Zaten evdekilere ellerimizle pisiriyoz tadina bile bakmıyoz....
Üstüne bide bize çok iğrenç durumlarinda hissettiren yemek valla varsın uzak olsun. .
Canımızın istedigiyle yapalım diyetimizi ana kalırsa boşver yiyemiyosan kaptancim
Kerevizi ne kadar koymuştunEvet benım ıstedıgım odemın gıtmesıydı
TADI kokusu Görüntüsü ıgrenc ama kendımı ıyı hıssedıyom garıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?