Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet benım ıstedıgım odemın gıtmesıydı
TADI kokusu Görüntüsü ıgrenc ama kendımı ıyı hıssedıyom garıp

Çiğ lahana ne kadar lezzetli ben bugün yedimde yedim.. Istersen öyle de bi düşün

Banada bi şok lazım bugün tartılmadım ama dün sadece -300 dü yarınada süpriz beklemiyom

Sende durum nasıl fıstık

Bendede geçen haftaya göre görüntüde fark var epey. Bu hafta evde olduğum ivin kabizlikla uğraşmadım . Onada bagliom..
Tartıdan umudum var bana kötü sürpriz yapmazsa..
Cok merak ettim ama tartilmadimda..
Aklim heeeppppp 6 lı rakamlarda..
Çok şey istemiom demi :))

Yok hakkını ıstıyon cnm
Insallah mutlu bır tartı olur

Hadi canlarım sizlere iyi geceler. .
Sabah herkes istediği kiloyu görsün tartida insallaaaahhhhh.. (ben 6 rakamıyla baslayani çok istiom çok istiom .. söyleyim devamlı da gelsinnnn )..:)

kaptanım sabahım 6 buçuğunda uyanıyrum akşama kadar pestilim çıkıyor alışamadım bu duruma yine bii uzanayım dedim uyumuşum yine

menüm
sabah
yoğurt

öğle
ekmek arası köfte ayran

akşam
etli patates yemeği

su 2lt
spor yok

Bahane ıstemıyommmmm

ama ama ama kaç gündür eve 11den sonra geliyorum. et- tavuk alıp gelemiyorum marketler kapanmış oluyor. ne yapacaksın mecbuuur tamam tamam yarını da hallettim. yarın akşam da alışveriş yaparım. misafirim var yatılı 2-3 günlüğüne ama diyet yemeklerle ağırlarım :)

bu arada ben kilo bildirimi yapayım da yarın yapamazsam ne olur ne olmaz (gerçi listeye alınmayacak ama olsun kaptanım bildir dedi)

kilom 78.0 idi bu sabah. yarına giremeyebilirim. ^_^Antep'e gazilik ünvanının verilişinin 94. yılı için program hazırlıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…