- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.661
Ay canm gece gece guldurdun beni
beriiil daha bisy olmadi boyle deme vllahi cok uzuluyorm.ben
ya boyle yapiyorki 2 oglan anasi olarak bisyde diyemedim simdik ama fenaymis yaniisin zor kuzucm
napiyorki bahanelermi cikartyor araniz nasil
omru 5 seneymis bizm bu sene 4 oldu eyvaaaah
abooov insan sevince neler yapiyor deseneeben cok safosum ya ne kiyabiliyorm ne bisy diyebiluyyorm aslinda oda bana kiyamaz ama masllah her istedigini yaptirtir napicam ben hic bilmiyorm
hicbirimiz oyle bisy yasamicaz kuzum bak gor sende yasamiycaksn esin olmadan yapamzsin tanyorum seni az cok :)kiyamazmi
sen kanma kiz
ay susuyum bosandiracam herkesi simdik
benim 12 yas var esimle ben onun kuzeniyle kankiydimiyi geceler canm :)
karsi taraf icin kotu ama bu taraftan bakinca cokta romantik yaakim kimin icin bunu yapar yani :)
evler sizinmi olacakay canım ya, kadının bir şey yaptığı yok aslıdanda bize ama kadın ev seviyor.. yatırım gibi göryo habire ev alıyor.. eh ödemesi benim adama kaldı... tam bitti artık kendi işlerimi ayarlarım dedi, şimdi yine ev alıyor.. biz borç ödemekten evlenemiyoruz.
ben bile suan kendimi taniyamiyom selinimhicbirimiz oyle bisy yasamicaz kuzum bak gor sende yasamiycaksn esin olmadan yapamzsin tanyorum seni az cok :)
çok seviyorum seni bizi hiç bırakmacimcime yerim bak seni kalorine bakmadan
ay canım ya, kadının bir şey yaptığı yok aslıdanda bize ama kadın ev seviyor.. yatırım gibi göryo habire ev alıyor.. eh ödemesi benim adama kaldı... tam bitti artık kendi işlerimi ayarlarım dedi, şimdi yine ev alıyor.. biz borç ödemekten evlenemiyoruz.
ay ayni benim.annem ama esimde ayni etkiyi yapmadi biz ev aldik sozlendik evi odedik filan esim dedi artik dugun hazirligi baslar derken annem baska bir ev aldi tabi esim anladi bunlarin bana kizi vericegi yok derkeeen ...ay canım ya, kadının bir şey yaptığı yok aslıdanda bize ama kadın ev seviyor.. yatırım gibi göryo habire ev alıyor.. eh ödemesi benim adama kaldı... tam bitti artık kendi işlerimi ayarlarım dedi, şimdi yine ev alıyor.. biz borç ödemekten evlenemiyoruz.
anlamadm tatlim esin baskasylami sozluydubenim 12 yas var esimle ben onun kuzeniyle kankiydim
abi derdim bir dis helimi kendi arasinda sozlendigi kiz vardi
kader iste
seni sevmeyen ölsün kizçok seviyorum seni bizi hiç bırakma
biliyirm bitanem hic kolay bir donem degil bu atlaticaz bunuda bak hrpimiz yanindayiz ben seni nasil yanliz biraktim bu gunlerde aptal kafa selin ..evler sizinmi olacak
oyleyse guzelmis
ben bile suan kendimi taniyamiyom selinim
menün güzel olmuş bencetekrar merabaaaa
sabah
dukan krebi
bir dilim peynir
1 çay kaşığı vişne reçeli ( izin alıp yedim )
3 adet zeytin
akşam
fırında balık
salata
zero
bütün gün evde oldugumdan ve temizlik yaptıgımdan ara öğün yapamadım.geç kahvaltı ettiğim için öğlen yemeği yiyemedim.
spor olarak 20 dk yer hareketleri yaptım. su 2.5 lt
ayrıca kızlar size günde bir şişe sade soda tavsiye ediyorum.diyetle kaybettiğimiz mineralleri geri kazanmanıza yardımcı olur.
kiz arkadasi vardiay ayni benim.annem ama esimde ayni etkiyi yapmadi biz ev aldik sozlendik evi odedik filan esim dedi artik dugun hazirligi baslar derken annem baska bir ev aldi tabi esim anladi bunlarin bana kizi vericegi yok derkeeen ...
anlamadm tatlim esin baskasylami sozluydu
ay anlat ne olur ben severim fettan kadinlari
deniyorum inşallah bi gün tamamen başaracağımseni sevmeyen ölsün kiz
ama sende degis bak hayat degisecek
kim anasiyla mutluki silverim
anne olunca ankiyacan biliyorum
su zamanini anneni anlamaya kendini anlatmaya calisarak harcama
oluruna birak fistigim ya
kadin asikken saf oluyor ama gercekten
benim durumumda seytanin sol bacagi oluveriyor nasilsa
iyi geceler canm :)
karsi taraf icin kotu ama bu taraftan bakinca cokta romantik yaakim kimin icin bunu yapar yani :)
gecti uzulmebiliyirm bitanem hic kolay bir donem degil bu atlaticaz bunuda bak hrpimiz yanindayiz ben seni nasil yanliz biraktim bu gunlerde aptal kafa selin ..
kadinin face varmi sirf takip icin face acarim yaaaaahahhaha anlatayımdedmle annanem arasında 10 yaş var.. ananem 24 yaşında karar vermiş dedimi almaya öyle der dalga geçerlermiş hep hani çocuklara takılırlar ya öyle.. ama bizim annane sağ olsun koymuş kafaya adama bakıp duryomuş fingirdiyomuş adama neyse dedmin yaşı büyük tabi annesi bulmuş bir kız bunu evlendircek.. o zaman aile karar veryo kimseye sormuyolar tabi.. bizim dedede bu kız küçük zaten diye annaneye ihtimal vermiyor.. neyse nişan günü gelmiş, kzı tarafı köye geliyo nişan takacaklar...çeşmenin başında annanem dedemin balasına rastlamış.. kadın laf sokacak ya, senin kini nişanlıyoruz kız bu gün demiş.. annanem de bağıra bağıra kadını koynuna soksan yine benimdir o sen dert etme abla bunları demiş.. haber dedye gidiyor kaynanaya gidiyor... dedem yok demiş niancılara ben evlenemem..
hatta yaşı küçük diye evlenememişlerde 2 yıl falan imam nikahıyla oturmuşlar.. annanem çok nazlıydı ay neler yapardı o dedeme
evler sizinmi olacak
oyleyse guzelmis
ben bile suan kendimi taniyamiyom selinim
sende çok iyiymişsin bacım,bir tane almış ikinci neki sanki koltuk takımı alıyor
ay ayni benim.annem ama esimde ayni etkiyi yapmadi biz ev aldik sozlendik evi odedik filan esim dedi artik dugun hazirligi baslar derken annem baska bir ev aldi tabi esim anladi bunlarin bana kizi vericegi yok derkeeen ...
anlamadm tatlim esin baskasylami sozluydu
hayata bakacagin o kadar cok pencere varkideniyorum inşallah bi gün tamamen başaracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?