Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay canım ya, kadının bir şey yaptığı yok aslıdanda bize ama kadın ev seviyor.. yatırım gibi göryo habire ev alıyor.. eh ödemesi benim adama kaldı... tam bitti artık kendi işlerimi ayarlarım dedi, şimdi yine ev alıyor.. biz borç ödemekten evlenemiyoruz.

iyi geceler canm :)

karsi taraf icin kotu ama bu taraftan bakinca cokta romantik yaa kim kimin icin bunu yapar yani :)
benim 12 yas var esimle ben onun kuzeniyle kankiydim
abi derdim bir dis helimi kendi arasinda sozlendigi kiz vardi
kader iste

evler sizinmi olacak
oyleyse guzelmis
hicbirimiz oyle bisy yasamicaz kuzum bak gor sende yasamiycaksn esin olmadan yapamzsin tanyorum seni az cok :)
ben bile suan kendimi taniyamiyom selinim

sende çok iyiymişsin bacım,bir tane almış ikinci neki sanki koltuk takımı alıyor

ay ayni benim.annem ama esimde ayni etkiyi yapmadi biz ev aldik sozlendik evi odedik filan esim dedi artik dugun hazirligi baslar derken annem baska bir ev aldi tabi esim anladi bunlarin bana kizi vericegi yok derkeeen ...

benim 12 yas var esimle ben onun kuzeniyle kankiydim
abi derdim bir dis helimi kendi arasinda sozlendigi kiz vardi
kader iste
anlamadm tatlim esin baskasylami sozluydu

çok seviyorum seni bizi hiç bırakma
seni sevmeyen ölsün kiz
ama sende degis bak hayat degisecek
kim anasiyla mutluki silverim
anne olunca ankiyacan biliyorum
su zamanini anneni anlamaya kendini anlatmaya calisarak harcama
oluruna birak fistigim ya

menün güzel olmuş bence

kiz arkadasi vardi

ay anlat ne olur ben severim fettan kadinlari

ahahhaha anlatayım dedmle annanem arasında 10 yaş var.. ananem 24 yaşında karar vermiş dedimi almaya öyle der dalga geçerlermiş hep hani çocuklara takılırlar ya öyle.. ama bizim annane sağ olsun koymuş kafaya adama bakıp duryomuş fingirdiyomuş adama neyse dedmin yaşı büyük tabi annesi bulmuş bir kız bunu evlendircek.. o zaman aile karar veryo kimseye sormuyolar tabi.. bizim dedede bu kız küçük zaten diye annaneye ihtimal vermiyor.. neyse nişan günü gelmiş, kzı tarafı köye geliyo nişan takacaklar...çeşmenin başında annanem dedemin balasına rastlamış.. kadın laf sokacak ya, senin kini nişanlıyoruz kız bu gün demiş.. annanem de bağıra bağıra kadını koynuna soksan yine benimdir o sen dert etme abla bunları demiş.. haber dedye gidiyor kaynanaya gidiyor... dedem yok demiş niancılara ben evlenemem..

hatta yaşı küçük diye evlenememişlerde 2 yıl falan imam nikahıyla oturmuşlar.. annanem çok nazlıydı ay neler yapardı o dedeme

seni sevmeyen ölsün kiz
ama sende degis bak hayat degisecek
kim anasiyla mutluki silverim
anne olunca ankiyacan biliyorum
su zamanini anneni anlamaya kendini anlatmaya calisarak harcama
oluruna birak fistigim ya
deniyorum inşallah bi gün tamamen başaracağım

biliyirm bitanem hic kolay bir donem degil bu atlaticaz bunuda bak hrpimiz yanindayiz ben seni nasil yanliz biraktim bu gunlerde aptal kafa selin ..
gecti uzulme

kadinin face varmi sirf takip icin face acarim yaaaa

valla kuzum kadıncağız üzülmesin diye ses çıkaramıyoruz işte... olan benim adama oluyor..

deniyorum inşallah bi gün tamamen başaracağım
hayata bakacagin o kadar cok pencere varki
suanki gibi karanlik pencereler sana gore degil minigim
bak 18 kadin var hepsi senin yasindan yasadiklarindan gecti geldi
yani yanliz degilsin
hepimizde bir anne kazigi var gordugun gibi
hem cicim bicim olmaz ya annelikte
burda iki kiz annesi olarak sevdigin beril ablani birde kizlara cemkirirken gorsennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…