Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok kiz mefkure gibi veremedim deyip Kilo verip gelecek o

Menümü yazim.
Kahvaltı:2 yumurtadan lorlu omlet(yağsız)

Öğle:1 bardak süt,1 muz,1 tatlı kaşığı light fıstık ezmesi

Akşam:2 ekmeksiz köfte,1 dilim light beyaz peynir

Ara:1 bardak kefir

Spor:Yok regl olunca yapasım gelmio sancım var

Su:reglken suda içemiom

Menümü paylaşayım
sabah:iki haşlanmış yumurta
4 çatal peynir
5 zeytin
fıstık badem yarım avuç kadar toplam
öğlen : iki çatal sucuk
3 çatal yağda yumurta
akşam bir orta boy tabakla zeytinyağlı pirinçsiz pırasa
iki kççük köfte ikisi ancak bir yumurta kadar
su şuana kadar 2 lt yatana kadar 3 lt olur
spor :yok

Birdahaki sefere kesin bulgurlu yaparım yemeği pişirirken ses çıkmayınca boş yaptım pırasa havuç zeytinyağı
Sade de yapıyorum ben pirinç bulgursuz bi kaşık kıyma koyuyorum o zamanda.Havuçtan nefret ederim asla yemeklere koymam turşusunuda hiç sevmem.Çiğ çiğ yerim ama bak tavşan gibi

Pazartesi ve salı ayran detoksu yapmayı planlıyorum var mısın benimle yapmaya? En az 2 kg garanti veriliyor
bende yapabilir miyim sizinle

Sade de yapıyorum ben pirinç bulgursuz bi kaşık kıyma koyuyorum o zamanda.Havuçtan nefret ederim asla yemeklere koymam turşusunuda hiç sevmem.Çiğ çiğ yerim ama bak tavşan gibi

Al bendende o kadar yemeklere büyük parçalar halinde koyup çıkarırım pişmiş havuç ıyyy asla yemem kıymalıda yapıyorum dediğin gibi yumurtalısını burada biri söylemişti ama denemedim böreğini seviyorum ama cııısss yemiyorum

Yaa ama böreği de çok güzel oluyor keratanın :) hedefe ulaşınca ödülümüz olsun hadi bakalım :)

öyle olunca motivasyonum azalmazmı

Yavru kuşum zor bir bölümde okuyorsun daha miniciksin kendini zorlamadan strese sokmadan da yavaş yavaş verebilirsin hepimiz seni burda görmek istiyoruz listede ol yada olma desteğimiz seninle o yüzden kendini zorlayacak listelerden uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…