- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.861
Yok kiz mefkure gibi veremedim deyip Kilo verip gelecek oMatilda bu pismanlikla bu haftanın grup birinciligine aday olmaya ne dersin canım. . O pismanlik güzel değerlendirirsen çok işine yarayabilir diyorum ben. Sıkma canını çok kilo almamissin.. bu hafta halledersin sen bu işi. . Güveniyorum ben sana:)
HangisiKızlar dizim başladı ben kaçar yarın görüşürüz
Şeref meselesi canımHangisi
Bu hafta 1. Olalım artık yaniii2 haftalik 3. lükten sikildik yaniii
tam eş olmuşuz aynı anda yazmışız
Ben çok yaptım canım bulgurla da güzel olur.Merhabalar pırasayı pirinç yerine bulgurla deneyeniniz oldu mu hiç
Birdahaki sefere kesin bulgurlu yaparım yemeği pişirirken ses çıkmayınca boş yaptım pırasa havuç zeytinyağıBen çok yaptım canım bulgurla da güzel olur.
Sade de yapıyorum ben pirinç bulgursuz bi kaşık kıyma koyuyorum o zamanda.Havuçtan nefret ederim asla yemeklere koymam turşusunuda hiç sevmem.Çiğ çiğ yerim ama bak tavşan gibiBirdahaki sefere kesin bulgurlu yaparım yemeği pişirirken ses çıkmayınca boş yaptım pırasa havuç zeytinyağı
Malzemeyi yazdım canım diğer sayfada
Ben yarına adapte etmiştim kendimi ama berilinde isteği üzerine o zaman çarşamba perşembe yapalım hilyy sende o zaman çarşamba perşembe yap
heeyyyy sen hiç abla azarı işittin mi? hemen kendini topluyosun yok motivasyonum düştü yok kaçamak yaptım falan duymuyoruz ağzından... ne demekmiş o yaza kalmış şurda 4 ay... 4 ay sonra ne istersen yersin azıcık sabret ne kaldı şurda.. sakın sakın böyle kendi motivasyonunuda düşürme
bende yapabilir miyim sizinlePazartesi ve salı ayran detoksu yapmayı planlıyorum var mısın benimle yapmaya? En az 2 kg garanti veriliyor
öyle olunca motivasyonum azalmazmıSanirim diyet geriyor seni
Gel birak bu stresi
Burda kal ama yarisma belki stresten adapte olamiyon
Sade de yapıyorum ben pirinç bulgursuz bi kaşık kıyma koyuyorum o zamanda.Havuçtan nefret ederim asla yemeklere koymam turşusunuda hiç sevmem.Çiğ çiğ yerim ama bak tavşan gibi
bende yapabilir miyim sizinle
Al bendende o kadar yemeklere büyük parçalar halinde koyup çıkarırım pişmiş havuç ıyyy asla yemem kıymalıda yapıyorum dediğin gibi yumurtalısını burada biri söylemişti ama denemedim böreğini seviyorum ama cııısss yemiyorum
öyle olunca motivasyonum azalmazmı
Ne güzel ödül olur hadi ödülü hedefe yaklaşınca götürelim izin olunca tabi sen benden önce yer tat tarifi yaparsın artıkYaa ama böreği de çok güzel oluyor keratanın :) hedefe ulaşınca ödülümüz olsun hadi bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?