Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet öyle ben diyetisyen e gittiğimde bir liste verdi her öğün dolu dolu ayda 4 vermiştim
Benim de kızkardeşim ve erkek kardeşim gitmişti diyetisyen haftanın belli günlerinde sebze diyeti veriyordu iki günlük çok da güzel kilo verdiler belli bir dönemden sonrada etli sebze yemeklerini verdi. Mesela o gün köfte yiyecekse 2 yumurta büyüklüğünde olacaktı porsiyonu fazlası değil

Selam kızlar bugün ayran detoksuna başlamış bulunmaktayım bana sans dileyin kendi yaptığım yoğurtla yaptım ben inşallah güzel sonuçlar alırım
Ecenaz güzelim benimde gözlerim seni arıyordu bende başladım lıght yoğurtla yaptım kaça ilk saat 13 de içtim kaç kase daha içicem söyleyiver ver canım bekliyom

Birbeste günlük 60 dk yürüyüş
Beril77 günlük 60 dk yürüyüş veya eliptik bisiklet
kit kurdu 60 dakika yürüyüş
Goodidea günlük 60 dk yürüyüş veya bisiklet çevirme
Selinmh günlük 50 dk yürüyüş
Hily25 günlük 30 dk shred ve sguat
Zeynepcer günlük 60 dk leslie 4 mil
Matilda günlük 60 dk leslie 5 mil

Ecenaz güzelim benimde gözlerim seni arıyordu bende başladım lıght yoğurtla yaptım kaça ilk saat 13 de içtim kaç kase daha içicem söyleyiver ver canım bekliyom
Aynı anda başlamışız canım :) bende saat 1 de içtim 1 kepçe
Aynı şekilde 2 saat sonra yine 1 kepçe içicez içine nane vb baharatlar katabilirsin ben nane koydum iyi yakıştı
Tuzsuz olması çok öenmli değil benim için alışıyo insan
Her 2 saatte bir 1 kepçe içmeye devam et akşam 9-10 a kadar

Tamamdır canım teşekkür ettim tuzsuz tadı iyi ben tuz aramam zaten kekik ve nane koydum inşallah güzel sonuçlar alırız çünkü ben bu hafta artıdayım regl olcam o da var buna bel bağladım valla beni boş bırakma cumaya kadar bitirelim şoku

Bitirice inşallah benimde kilo vermem durdu gibi sanki o yüzden yapıyorum bu detoksu inşallah işe yarar

canim yoldaslarim
soyle okudum ama cepten alinti toplu olmuyor
esim simdiden eksilerde olacam diye koca bir sinyal yolla ki yogurtta galip sen gelsin
kendin yogurdun en sagliklisi bence
bestecim spor asilarsan bana bize inan sevap kazanirsin sekerim
hafifcim muz kabizlik yapiyor ama yarim muzda vucudun potasyumunu karsiliyor dukan amaca kizmasin simdi sana
anbiana konusunda tek mesaj yapip sitem edip cevap yazilinca olmaz demis.ona cevap yazmasaydim da önemsenmedim olacakti anlamadimki ne istedin bacim sen.ama bu tek mesajlarla hic bir grupta buyuk sansin olmaz.neyse yolun acik olsun sekercim ama fikrin degisirse guclu bir klavyeyle biz burdayiz
hil yarimsaat senin sanina yakismadi ya
goodidam bak bitti gitti cumaya 500 eksi garanti diyorum sana
usagim gorusemiyoz askimmmm ne ediyon kiz spor soyle bana vur kafami kir yapmayinca
plateside kafama sokmayin simdi yeni is cikarmayib takintiliyim abi yaaaaaa

canim bu ayranilar bitirince iki gunun sonucunu yazarsa herkes kendi meto hizini yaptigi spora gore etkiliyormu diye bir dusunur kanimca

benim kaptanım ister de ben onu artırmam mı? ben hafifşekerlinin hareketlerini de ekleyeceğim o halde. :)

Birbeste günlük 60 dk yürüyüş
Beril77 günlük 60 dk yürüyüş veya eliptik bisiklet
kit kurdu 60 dakika yürüyüş
Goodidea günlük 60 dk yürüyüş veya bisiklet çevirme
Selinmh günlük 50 dk yürüyüş
Hily25 günlük 30 dk shred ve sguat
Zeynepcer günlük 60 dk leslie 4 mil
Matilda günlük 60 dk leslie 5 mil

cuma günü başlıyoruz spor grubuna hatunlar haydiiiiii

( dikkat çekmeye çalışıommmm )

15 dakikaya da razıyız .. günde 15 dakika haydiiiiii ( daha neler kandırıom en az yarım saattt)..:)))

mefkurem..
ben seni tebrik edemedim canım.. unutkanlığıma ver.. başka şeye cevap yazarken bir başka şeyi unutuyoz sayfa çok yoğun olunca canım..

allah utandırmasın.. hayırlı uğurlu olsun kızının tercihi..
ne kadar güzel zor ama gurur verici bir duygu bu..
allah bütün annelere kzıını gelinliğiyle mutluluğa uğurlamayı nasip etsin.. tek acımız artık aynı evde yaşamayacak olmak olsun... çok duygulandım yaaa..

canm boyle dusunme bak bende aylarca gelemedim kendme gore mazeretlerim vardi sonra kilolari aldim geldim kizlarla kaynastim yine ordan burdan yapistim onlara sende oyle ol zaten hepsi ayri ayri tatli kizlar :)

günaydın güzeller bugün öğlene kadar fazla gelemicem kızıma elbise bakmaya gidiyoruz sonra görüşürüz
canm kolay gelsin naptiniz hallettinzmi elbise isini ve bende 10 kilo icin cok cok tebrik ediyorm canm benm :)

cuma günü başlıyoruz spor grubuna hatunlar haydiiiiii

( dikkat çekmeye çalışıommmm )

15 dakikaya da razıyız .. günde 15 dakika haydiiiiii ( daha neler kandırıom en az yarım saattt)..:)))
bu gazla kimse sporsuz kalmasiiiiiiin :) bak benm bugn 70 dk yapmam lazm hala baslamadm

şimdi eve geldim şükür elbise işini hallettik
Uzun süredir ilk defa döner yedim tabiki ekmeksiz
İnsan diyetteyken kötü bişey yiyince huzursuz olurya sanki bende baklava yemiş gibi huzursuz oldum nedense

Tatlım en başta kendine stres yapmıcan ben kendim başta daha çok yaptığım için ordan biliyorum bizim yapmamız gereken cısss lardan uzak durmak bide spor sen zaten bunları yapıyorsun bırak gerisini vücut halletsin bazen yağları kaybetmeye korkuyorya zamana ihtiyacı var ikna olmak için

Canım teşekkür ederim Allah cümlemize hayırlısını nasip etsin şimdi isteme yüzük takımı beraber olacak sadece aile büyükleri halalar amcalar vs.ortalama 40 kişiyi bulur şu haftayı bi geçiriyimde Allahın izniyle rahatlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…