Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mesajini kendin okudunmu canim
bak agzinla soylüyorsun bu saat oldu anca geldin ve hemen kabul edilmedini dem vurdun

biurda 18 kisi yaklasik gunluk 20 sayfa yaziyor
yaklasik 500 mesajda watsaapta yaziliyor
sen bu sohbete tek mesajla gelip sitem etmene kendin yorum yap
daha öncedeki grubunda benim eski takimimdir hala kaptan yardimciligini ben yaparim eger ordada tek mesajla katilim bekledinse sen hatalisin.
burasi sanal bir ortam ancak yazdiklaimizla variz.
gunluk tek mesajin buyusune kapilinmiyor inan.ben kaptan olarak 3 gun gelmeyim benide soran olmaz.
sen ne denli ilgili ve motiveysen burda o kadar vazgecilmez olursun.
pazartesi 500 gram verdim dedin herkes tebrik etti.sonrasi nerdeydinnnnn

menum
sabah
1 yk acılı domates sosu
1 yk krem peynır
2 dılım ekmek
oğlen
1 kase yağsız yoğurt çorbası
akşam
patates yemeğı 3 kaşık
su 2 lt spor yok

benım eş de yok ortada galıba
patates az yemissin ama yine de nisastali canim
spor yok umarim bu grup aski senide bizide aska getirir
sana demistim ben o lahana kaka
o lahane eeeeeeee bosver diye
sen toparlarsin meyve ye
yada tarcinli sut canim

suyun guzel 4 km de fena degil
dukan hakkinda fikrim yok ama muz varmi bilemedim
karatay teyze veriyorda

squats diye bir program indirdim Beruş. o böyle setlere bölüyor 18 - 28 - 25 - 16 gibi aralarda 1,5 dk dinlenme payı veriyor. o şekilde zorlanmadan tamamlıyorum :) aslında indir ve dene bence benim popom toparlandı baya farkediliyormuş :) geçen gün uzn süredir görmediğim bir arkadaşım söyledi

ben inanki su sira evde hicbirsey yapamiyorum
aslinda denemekte istiyorum ama biraz tembellik biraz kosturmaca

eşim nohut yemeğini çok kaçırmadın inşallah? :) suyu biraz daha arttırırsan daha hızlı kilo verebilirsin bence. onun dışında güzel gitmişsin. '_' yoğurt yemendeki sebep nedir? özel bir diyet mi?

yok bebeğim yoğurt çaresizliktendi. kendime yemek hazırlayamadım evde. iş yerinde de kızartma vardı. yemekhaneden yoğurt aldım odamda yedim ben de :) suyu bugün senin için 3 yapacağım. keşke nohutu da yemeseydim dediğin gibi fazla kaçırmadım ama salça midemi yaktı reflüm var da

canımın içi eşim benim. kusura bakma dün yoğurt faciasından sonra uyuyakalmışım

menünü çok beğendim. sen valla harika gidiyorsun onca zorluğa rağmen. akşamları acıkınca ben süt içiyorum ve beni tok tutuyor. denedin mi hiç?

Dediğim gibi berilcim sizin ayri bi sohbet alaniniz da varmis ben yorumunda sizleri kotulemedim çok samimi arkadaslarsiniz siz belli ben ilk geldiğimden beri arada gidiyorum kendi kendime mesajlar yazip dahil olmaya calisiyorum fakat olmuyo bekliyorum birşeyler yazilsin diye gelmeyince sikilip kapatiyorum çok ta giresim gelmiyor sonra sizler 20 sayfa yazabilirsiniz evet ama genelde birbirinize yaziyosunuz ben bir mesajla dahil olamam evet kabul ediyorum ama dahil olmayınca insan kendini yadirgi hissediyor neyse bayanlar sizlere kolay gelsin hepiniz kilolarinizdan kurtulup tig gibi fit olursunuz en yakin zamanda inss hepiniz çok calisiyosunuz bunun için Rabbim hepinizin gönlüne gore versin ben daha yeni oluşan bi grup bakayim kendime

kaptan kızmış kızdırmamak lazım yanı

evet spor bugun yapmak ıstıyorum doğru soyluyosun kaptan kh çok yememek lazım
gitmeseydın alışırdık

Günaydın kızlar ve canım eşim bana güzel geldi yediklerin dukan bilmiyom ama suyun sporun güzel muz da protein de aynı gün ondan olabilirmi acaba duraklama ben ayran a başladım canım önemli değil sende perşembe cuma yaparsın bişey sorucam buraya regl olucam bitince haftada 3 gün 50 şer dk plates yazılarım diyorum nedersin birde aletlisi var o daha etkiliymiş bu konuda bilgin var mı

yok muz dukanda kaçamak oldu bu biraz :) azıcık lif girsin dedim bağırsaklara malum çıkışta ambargo var :)

dur kız gitme bende yeni sayılırım hemen kaynaşırsın bize sende gel whatsup gurubuna motive için burası en iyisi

eğer aletlisine gidecksen çok daha süper olur hep gitmek istemişimdir pilates çok acayip birşey ya muhteşem değişiklikler yapıyor insanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…