- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.241
mesajini kendin okudunmu canimİyi geceler bayanlar yine anca ggirebildim de isin komik yani siz çok samimi birbirine karsi çok hoş sohbet arkadaslarsiniz da ben arada girip kendi kendime birşeyleryyazip cikiyomusum gibi geliyor gruba dahil olamamak daha önce de basima geldi ufff ne zor kurulu bi düzenin içine dahil olmak
patates az yemissin ama yine de nisastali canimmenum
sabah
1 yk acılı domates sosu
1 yk krem peynır
2 dılım ekmek
oğlen
1 kase yağsız yoğurt çorbası
akşam
patates yemeğı 3 kaşık
su 2 lt spor yok
benım eş de yok ortada galıba
sana demistim ben o lahana kakaSelam kızlar misafirler biraz önce gitti benim spor bugünde yattı biraz geçmişi okuyum dedim baktım bitecek gibi değil önce menümü yazayım sonra okurum
Sabah 2yum.peynirli omlet 4 zeytin 1 dil.ekmek
Öğle fırında domatesli patlıcan Yoğurt 1 dil.ekmek
Ara 2 kuşüzümü
Akşam 2 kaş patlıcan 4 kaş et kavurma
Su 2.5 lt
Bir buçuk aydır ilk defa bugün canım çok tatlı istedi ve çok açlık hissettim nedense
Bu lahana benim dengemimi bozdu ne
günaydın güzellerimmmmm...
dünkü menüm
sabah
1 dukan krebi
peynir
şekersiz çay
ara
türk kahvesi
öğlen
light yoğurt
döner
akşam
bir bardak yarım yağlı süt
bir küçük muz
4 km yürüyüş 3 lt su
ama üç gündür gram kıpırdamıyorum.dukan gruplarında hibskus çayı var duraklamalarda etkili oluyormuş.bugün onu yapıcam.
ayran hazırlayamadım kızlar ben unuttum.özür dilerim.yarın ve cuma yapıcam artık.spora ne zaman başlasam duraklama yaşıyorum hadi hayırlısı
eşim gurur duyuyorum seninle harika menü
aslinda sporu bir yasantimiza katabilsek belki yeme duzenimizde oturur
spor sonrasi istah kontrolu daha kolaymis
ama dedimya baslamak bir dert
baslayanlarda birakamiyormus oda ayri dert
burasi cok soguk bende hic dayanamiyorum bu ayaza ama elifi biliyorsun hep hasta
ohhhh sefan olsun bak uzuldugunle kaldin
gerci brkacgundur ugrasiyon ama olsun gitsinde gerisi onemli degil
kesinlikle iyi fikir
sahsen ben sucluyum gelmek istesemde gelemiyorum
malum yasadiklarimi az cok biliyorsunuz
kizim sabah beri doktorlarda hasta
ikizlerim yarin babaya gidiyor okuldan dolayi
gelmek istesemde surekli yollardayim kac gundur bir duzen oturtacam diye
buraya gelmedigimde bilinki orayada cok ugramiyorumdur
yoksa kasti bir durum yok inanin.
ama elimden gelen suan bu cunku zaten zamaim olsa kesin burdayimdir.
sizlerde gelebilirsiniz orasi herkese acik canim
canim ne demek istedigini anlamadim burda
guzel olmus ama aksama yogurtta yiyeblisin
sporda var
aksam yemegi yenmeyince sonuclar guzel oluyor diyorlar canim
ben katilirim seve seve
belki gaza gelirim
aslinda burasid oksuz gelmiyor
ordakileri burdada goruyorum
en zamansiz animda bile en az 15 mesaj yaziyorum ki ............
ben cumartesi soylemistim bu konuda yetersiz olabilecegimi
hatta rahatsizda oluyorum gerektigi kadar ilgilenemiyorum diye
ama islerim varken yada sorunlarim varkende elimden gelen bu
yine soyluyorum isterseniz devredebilirim kaptanligi yine beraber zayiflariz
yeterki herkes memnunkalsin
bende yeni ogrendim sayilir
esim izin vermezdi
simdi hurlumu ilan ettim sankiiiiii
aksam eksik olmus doyurucu degil canim
insallah gece acikmassin
gece kacamak yaparsan uzulurum bak
bende en az 60 dakika yururum canim
tutun kulagimdan yurutun beni
peynir cok degilmi 3 tane
birde 1,5 yumurta var
ama sen biliyorsundur kesin canim
zaman olsa evet erkenden yap bitir kurtul
su yeterli ictinse menu guzel
bak mefkure sucum yokmus
simdi ben kustum ahandaaaaa
yok yok gel barisalim
hepsi guzel olmus
150 yi nasil yapiyon ya
helal hatta
ben inanki su sira evde hicbirsey yapamiyorumsquats diye bir program indirdim Beruş. o böyle setlere bölüyor 18 - 28 - 25 - 16 gibi aralarda 1,5 dk dinlenme payı veriyor. o şekilde zorlanmadan tamamlıyorum :) aslında indir ve dene bence benim popom toparlandı baya farkediliyormuş :) geçen gün uzn süredir görmediğim bir arkadaşım söyledi
eşim nohut yemeğini çok kaçırmadın inşallah? :) suyu biraz daha arttırırsan daha hızlı kilo verebilirsin bence. onun dışında güzel gitmişsin. '_' yoğurt yemendeki sebep nedir? özel bir diyet mi?
gunaydin kizlar
cocuklar uyanmadan bir geleyim dedim
simdi kahvaltimi yapip balkonda bir kari seyrederek kahve keyfi yapacam
öpüyorum sizi fistiklar
ben inanki su sira evde hicbirsey yapamiyorum
aslinda denemekte istiyorum ama biraz tembellik biraz kosturmaca
M Mir42
sabah
kepek unu ve antep peyniri ile sıkma (1 taneden az) iş yerinden bir ablamızın babası getirdi ısrarla tostum vardı zaten yemedim ben de
ara
türk kahvesi
öğle
yoğurtlu marul
fırınlanmış tavuk göğsü
ara
1 dilimden yapılmış tost (yarısını arkadaşıma verdim ondan yarım tost oldu yani)
akşam
ıspanak
2-3 dilim sucuk
ara
2 dilim peynirli etimek
sütlü nescafe
TÜM KIZLARI YARDIMA ÇAĞIRIYORUM!!!
cuma- cumartesi- pazar çok iştahsızdım. hatta pazartesi de... salı rahatsızlandım. dün geceden beri de doymuyorum. çok acıkıyorum. dün gece kalkıp acıktım bir şeyler yedim. acil ceza verin bana. (daha çok akşam 4-5'ten sonra acıkıyorum. gün içinde iştahım çok kapalı oluyor.)
kaptan kızmış kızdırmamak lazım yanımesajini kendin okudunmu canim
bak agzinla soylüyorsun bu saat oldu anca geldin ve hemen kabul edilmedini dem vurdun
biurda 18 kisi yaklasik gunluk 20 sayfa yaziyor
yaklasik 500 mesajda watsaapta yaziliyor
sen bu sohbete tek mesajla gelip sitem etmene kendin yorum yap
daha öncedeki grubunda benim eski takimimdir hala kaptan yardimciligini ben yaparim eger ordada tek mesajla katilim bekledinse sen hatalisin.
burasi sanal bir ortam ancak yazdiklaimizla variz.
gunluk tek mesajin buyusune kapilinmiyor inan.ben kaptan olarak 3 gun gelmeyim benide soran olmaz.
sen ne denli ilgili ve motiveysen burda o kadar vazgecilmez olursun.
pazartesi 500 gram verdim dedin herkes tebrik etti.sonrasi nerdeydinnnnn
evet spor bugun yapmak ıstıyorum doğru soyluyosun kaptan kh çok yememek lazımpatates az yemissin ama yine de nisastali canim
spor yok umarim bu grup aski senide bizide aska getirir
sana demistim ben o lahana kaka
o lahane eeeeeeee bosver diye
sen toparlarsin meyve ye
yada tarcinli sut canim
suyun guzel 4 km de fena degil
dukan hakkinda fikrim yok ama muz varmi bilemedim
karatay teyze veriyorda
gitmeseydın alışırdıkDediğim gibi berilcim sizin ayri bi sohbet alaniniz da varmis ben yorumunda sizleri kotulemedim çok samimi arkadaslarsiniz siz belli ben ilk geldiğimden beri arada gidiyorum kendi kendime mesajlar yazip dahil olmaya calisiyorum fakat olmuyo bekliyorum birşeyler yazilsin diye gelmeyince sikilip kapatiyorum çok ta giresim gelmiyor sonra sizler 20 sayfa yazabilirsiniz evet ama genelde birbirinize yaziyosunuz ben bir mesajla dahil olamam evet kabul ediyorum ama dahil olmayınca insan kendini yadirgi hissediyor neyse bayanlar sizlere kolay gelsin hepiniz kilolarinizdan kurtulup tig gibi fit olursunuz en yakin zamanda insshepiniz çok calisiyosunuz bunun için Rabbim hepinizin gönlüne gore versin ben daha yeni oluşan bi grup bakayim kendime
Günaydın kızlar ve canım eşim bana güzel geldi yediklerin dukan bilmiyom ama suyun sporun güzel muz da protein de aynı gün ondan olabilirmi acaba duraklama ben ayran a başladım canım önemli değil sende perşembe cuma yaparsın bişey sorucam buraya regl olucam bitince haftada 3 gün 50 şer dk plates yazılarım diyorum nedersin birde aletlisi var o daha etkiliymiş bu konuda bilgin var mıgünaydın güzellerimmmmm...
dünkü menüm
sabah
1 dukan krebi
peynir
şekersiz çay
ara
türk kahvesi
öğlen
light yoğurt
döner
akşam
bir bardak yarım yağlı süt
bir küçük muz
4 km yürüyüş 3 lt su
ama üç gündür gram kıpırdamıyorum.dukan gruplarında hibskus çayı var duraklamalarda etkili oluyormuş.bugün onu yapıcam.
ayran hazırlayamadım kızlar ben unuttum.özür dilerim.yarın ve cuma yapıcam artık.spora ne zaman başlasam duraklama yaşıyorum hadi hayırlısı
eşim gurur duyuyorum seninle harika menü
patates az yemissin ama yine de nisastali canim
spor yok umarim bu grup aski senide bizide aska getirir
sana demistim ben o lahana kaka
o lahane eeeeeeee bosver diye
sen toparlarsin meyve ye
yada tarcinli sut canim
suyun guzel 4 km de fena degil
dukan hakkinda fikrim yok ama muz varmi bilemedim
karatay teyze veriyorda
Dediğim gibi berilcim sizin ayri bi sohbet alaniniz da varmis ben yorumunda sizleri kotulemedim çok samimi arkadaslarsiniz siz belli ben ilk geldiğimden beri arada gidiyorum kendi kendime mesajlar yazip dahil olmaya calisiyorum fakat olmuyo bekliyorum birşeyler yazilsin diye gelmeyince sikilip kapatiyorum çok ta giresim gelmiyor sonra sizler 20 sayfa yazabilirsiniz evet ama genelde birbirinize yaziyosunuz ben bir mesajla dahil olamam evet kabul ediyorum ama dahil olmayınca insan kendini yadirgi hissediyor neyse bayanlar sizlere kolay gelsin hepiniz kilolarinizdan kurtulup tig gibi fit olursunuz en yakin zamanda insshepiniz çok calisiyosunuz bunun için Rabbim hepinizin gönlüne gore versin ben daha yeni oluşan bi grup bakayim kendime
yıne mı eşsız kaldım
zaten eşsız bır ınsanım da
Günaydın kızlar ve canım eşim bana güzel geldi yediklerin dukan bilmiyom ama suyun sporun güzel muz da protein de aynı gün ondan olabilirmi acaba duraklama ben ayran a başladım canım önemli değil sende perşembe cuma yaparsın bişey sorucam buraya regl olucam bitince haftada 3 gün 50 şer dk plates yazılarım diyorum nedersin birde aletlisi var o daha etkiliymiş bu konuda bilgin var mı
yıne mı eşsız kaldım
zaten eşsız bır ınsanım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?