- 22 Ocak 2009
- 4.665
- 892
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.301
Hayırlı olsun canım Allah bir yastıkta kocatsınCanım teşekkür ederim Allah cümlemize hayırlısını nasip etsin şimdi isteme yüzük takımı beraber olacak sadece aile büyükleri halalar amcalar vs.ortalama 40 kişiyi bulur şu haftayı bi geçiriyimde Allahın izniyle rahatlıcam
Sağolasın canım Allah sizlerde nasip etsin daha çok erken demeyin zaman çok çabuk geçiyorHayırlı olsun canım Allah bir yastıkta kocatsın
inşallah canım benim Allah o günleri de yaşamayı nasip eder bizlereSağolasın canım Allah sizlerde nasip etsin daha çok erken demeyin zaman çok çabuk geçiyor
Bu arada detoksun sonuçlarını merakla bekliyorum belki haftaya bende katılırım
Aaaa okadar da haber verdimCanım ben uyuyakalmışım biraz önce kalktım içtim hemen :))
Sen yazdığında ben uyuyordum canım :Aaaa okadar da haber verdim
ama bende yazışır ken gecikti dim 4 ü buldum
İyi geceler bayanlar yine anca ggirebildim de isin komik yani siz çok samimi birbirine karsi çok hoş sohbet arkadaslarsiniz da ben arada girip kendi kendime birşeyleryyazip cikiyomusum gibi geliyor gruba dahil olamamak daha önce de basima geldi ufff ne zor kurulu bi düzenin içine dahil olmak
gunaydin kizlar
cocuklar uyanmadan bir geleyim dedim
simdi kahvaltimi yapip balkonda bir kari seyrederek kahve keyfi yapacam
öpüyorum sizi fistiklar
Lahanaya bulaşmayacaktın etme eyleme kokusu yeter dedik ama sen bu haftada en çok kilo verenler arasında olcaksın sakın tüh deme anacığım biz normal yaptığımızla daha iyi veririz boş ver detoksları arınmaları şahsen benim vücudum öyle çok sağlıklı şeylere alerji gösteriyor alışmış bir kere neylersin sağlıklı takılma yaramıyorSelam kızlar misafirler biraz önce gitti benim spor bugünde yattı biraz geçmişi okuyum dedim baktım bitecek gibi değil önce menümü yazayım sonra okurum
Sabah 2yum.peynirli omlet 4 zeytin 1 dil.ekmek
Öğle fırında domatesli patlıcan Yoğurt 1 dil.ekmek
Ara 2 kuşüzümü
Akşam 2 kaş patlıcan 4 kaş et kavurma
Su 2.5 lt
Bir buçuk aydır ilk defa bugün canım çok tatlı istedi ve çok açlık hissettim nedense
Bu lahana benim dengemimi bozdu ne
yıne mı eşsız kaldım
zaten eşsız bır ınsanım da
Selam kızlar bugün ayran detoksuna başlamış bulunmaktayım bana sans dileyin kendi yaptığım yoğurtla yaptım ben inşallah güzel sonuçlar alırım
Kızlar bugun aslında keyfim yok.. sebebiiii tartı((
İki gündür elma detoksu yapmama ragmen cuma gününki kiloma bugün ulasmisim dayanamadim tartıdım ...
Ben ilk defa böyle diyet yapıyorum. .
GUnluk yürüyorum. . Dün hele cılkını cikardim.. persembe ara verecem diye yürüyüşe abarttim.. 10 km yürüdüm bantta 68 hizla ortalama.. Önceki günlerde bir saat yürüdüm. ..
Yediklerimide yaziom ortada. .
Diyeti uzun süreli yapan arkadaşlarım. .
Hepinize sormak istiyorum..
Regl döneminde olduğum icin mi durum böyle. . Reglde sizlerde zor kilo veriyor musunuz.. yoksa haala ictigim hapla oluşan ödem fazlaligimi var bende. . Ellerimin siside indi.. günlük maydanoz suyu ve kendini yedim.. reglim çoğaldı. .
Akıl verin yaf(
68.7 ciktim bugünde cumada..
Ne artı 600 mus anca gitti(
şimdi eve geldim şükür elbise işini hallettik
Uzun süredir ilk defa döner yedim tabiki ekmeksiz
İnsan diyetteyken kötü bişey yiyince huzursuz olurya sanki bende baklava yemiş gibi huzursuz oldum nedense
canisin sen yacuma günü başlıyoruz spor grubuna hatunlar haydiiiiii
( dikkat çekmeye çalışıommmm )
15 dakikaya da razıyız .. günde 15 dakika haydiiiiii( daha neler kandırıom en az yarım saattt)..:)))
allah her guzelligi gonlunuze gore versin canimşimdi eve geldim şükür elbise işini hallettik
Uzun süredir ilk defa döner yedim tabiki ekmeksiz
İnsan diyetteyken kötü bişey yiyince huzursuz olurya sanki bende baklava yemiş gibi huzursuz oldum nedense
bencede vucuda ihtiyaci kadarini vermek lazim kizlarTatlım en başta kendine stres yapmıcan ben kendim başta daha çok yaptığım için ordan biliyorum bizim yapmamız gereken cısss lardan uzak durmak bide spor sen zaten bunları yapıyorsun bırak gerisini vücut halletsin bazen yağları kaybetmeye korkuyorya zamana ihtiyacı var ikna olmak için
geldim canim benimmmBeril nerdesin kaptanım kendini sporamı adadın ben bu hafta çok tembelim haftaya bahanemde kalmıcak mecbur artık
nefes alip verebildigimiz surece ne olursa olsun hayat guzel gercektenhayat sana güzel kaptanım valla :) :)
canisin sen ya
üzmeyin kizi üleynnnnnnnnn
yapiverin bir 15 dakikacim
allah her guzelligi gonlunuze gore versin canim
rabbim utandirmasin mutlulugunu daim etsin
darisi bizimkilere
bencede vucuda ihtiyaci kadarini vermek lazim kizlar
bugun sabah yedim öglen ögunumu yariya cektim ve suan kurt gibi acim
aslinda ara yapmiyorum biliyorsunu ama acimda eeeeeee 100 gr peynirle bir elmayi yedim
peynir neden 100 gram derseniz öglen de aksamda yaptigim yemekte proteyin yok ve sporda olunca almam lazim diye
lütfen yeterince yeyin
geldim canim benimmm
kiz bu tatli yorgunluklar gecsinde seni dugune hazirlariz canim
nefes alip verebildigimiz surece ne olursa olsun hayat guzel gercekten
Hayırlı olsun EN ÇITIRINDAN KAYNANASağolasın canım Allah sizlerde nasip etsin daha çok erken demeyin zaman çok çabuk geçiyor
Bu arada detoksun sonuçlarını merakla bekliyorum belki haftaya bende katılırım
allah kolaylik versin canm allah utandirmasin diyelim :) ne tatli heyecanlar ya cok guzel :) kendinedde ciciler aldinmi :)Canım teşekkür ederim Allah cümlemize hayırlısını nasip etsin şimdi isteme yüzük takımı beraber olacak sadece aile büyükleri halalar amcalar vs.ortalama 40 kişiyi bulur şu haftayı bi geçiriyimde Allahın izniyle rahatlıcam
naptn canm kacamaksiz halledebildinmi misafir isini :)/yorulmussundur eminim :)meraba hanımlar anca gelidim
bugün misafirlerim vardı malum
reglim bitti ama ben ço şiştim bu ara
maydonoz suyunun bir tarifini verirmisiniz
Kilo vermiş olsam içim gam yemez canım bana yaramadı veremedim normal yemeğimi yesem belki daha çok verirdim neyse denemiş oldumLahanaya bulaşmayacaktın etme eyleme kokusu yeter dedik ama sen bu haftada en çok kilo verenler arasında olcaksın sakın tüh deme anacığım biz normal yaptığımızla daha iyi veririz boş ver detoksları arınmaları şahsen benim vücudum öyle çok sağlıklı şeylere alerji gösteriyor alışmış bir kere neylersin sağlıklı takılma yaramıyor
NARSİST seni eşsiz yüce insan niye ezdin bizi ezikler mi demek istedin
Aklında kalacağına midende kalsın diyelim en azından denedin soru işareti olmaz neyle nasıl vereceğini daha iyi biliyorsun ben mesela kilo probleminden neredeyse emekli olacaktım yani uzun zamandır bu işle meşgulum öyle tecrübelendim dile kolay nerdeyse çocuklardan 3 yıl sonra kilo nirvanama ulaştımKilo vermiş olsam içim gam yemez canım bana yaramadı veremedim normal yemeğimi yesem belki daha çok verirdim neyse denemiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?