Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Beril nerdesin kaptanım kendini sporamı adadın ben bu hafta çok tembelim haftaya bahanemde kalmıcak mecbur artık

Hayırlı olsun canım Allah bir yastıkta kocatsın
Sağolasın canım Allah sizlerde nasip etsin daha çok erken demeyin zaman çok çabuk geçiyor
Bu arada detoksun sonuçlarını merakla bekliyorum belki haftaya bende katılırım

canım buradaki hiç kimse kırk yıldır beraber değil. bir kaç kişi sadece ağustostan beri tanışıyoruz ama onun dışında ki herkes en fazla 1-2 aydır buradalar. kurulu düzenin içine dahil olmak zordur ama zaten burda öyle sabit bir düzen yok.. kilo veren mezun oluyor yeni birisi geliyor. Sadece kalabalık yüzünden herkese cevap yazamıyoruz buda öyle bir durum sadece.. bunu kişisel olarak algılama lütfen..

Lahanaya bulaşmayacaktın etme eyleme kokusu yeter dedik ama sen bu haftada en çok kilo verenler arasında olcaksın sakın tüh deme anacığım biz normal yaptığımızla daha iyi veririz boş ver detoksları arınmaları şahsen benim vücudum öyle çok sağlıklı şeylere alerji gösteriyor alışmış bir kere neylersin sağlıklı takılma yaramıyor

yıne mı eşsız kaldım
zaten eşsız bır ınsanım da

NARSİST seni eşsiz yüce insan niye ezdin bizi ezikler mi demek istedin

Ayy oldumu şimdi niye moral bozuyorsun regl olunca 3-4 kilo fzla çıkanlar var ben hiç kaçamak yapmadım regl haftam pazartesi +; salı -; çarşamba + çıktım kilo yapacak bir şey yemediğimize göre eski beslenmemizi hatırla şu anda gayet güzel listeler paylaşıyorsun çünkü biz birden güzel eksiler göreceğiz

şimdi eve geldim şükür elbise işini hallettik
Uzun süredir ilk defa döner yedim tabiki ekmeksiz
İnsan diyetteyken kötü bişey yiyince huzursuz olurya sanki bende baklava yemiş gibi huzursuz oldum nedense

olsun canım arada vücudunu bir şoklamak lazım öyle düşün :) Hadi hayırlı olsun diyelim, Allah utandırmasın :)

cuma günü başlıyoruz spor grubuna hatunlar haydiiiiii

( dikkat çekmeye çalışıommmm )

15 dakikaya da razıyız .. günde 15 dakika haydiiiiii ( daha neler kandırıom en az yarım saattt)..:)))
canisin sen ya
üzmeyin kizi üleynnnnnnnnn
yapiverin bir 15 dakikacim
şimdi eve geldim şükür elbise işini hallettik
Uzun süredir ilk defa döner yedim tabiki ekmeksiz
İnsan diyetteyken kötü bişey yiyince huzursuz olurya sanki bende baklava yemiş gibi huzursuz oldum nedense
allah her guzelligi gonlunuze gore versin canim
rabbim utandirmasin mutlulugunu daim etsin
darisi bizimkilere
bencede vucuda ihtiyaci kadarini vermek lazim kizlar
bugun sabah yedim öglen ögunumu yariya cektim ve suan kurt gibi acim
aslinda ara yapmiyorum biliyorsunu ama acimda eeeeeee 100 gr peynirle bir elmayi yedim
peynir neden 100 gram derseniz öglen de aksamda yaptigim yemekte proteyin yok ve sporda olunca almam lazim diye
lütfen yeterince yeyin
Beril nerdesin kaptanım kendini sporamı adadın ben bu hafta çok tembelim haftaya bahanemde kalmıcak mecbur artık
geldim canim benimmm
kiz bu tatli yorgunluklar gecsinde seni dugune hazirlariz canim
hayat sana güzel kaptanım valla :) :)
nefes alip verebildigimiz surece ne olursa olsun hayat guzel gercekten

arada bazen bir zorluyo ama o kadarda olsun dimi

meraba hanımlar anca gelidim
bugün misafirlerim vardı malum
reglim bitti ama ben ço şiştim bu ara
maydonoz suyunun bir tarifini verirmisiniz

allah kolaylik versin canm allah utandirmasin diyelim :) ne tatli heyecanlar ya cok guzel :) kendinedde ciciler aldinmi :)

meraba hanımlar anca gelidim
bugün misafirlerim vardı malum
reglim bitti ama ben ço şiştim bu ara
maydonoz suyunun bir tarifini verirmisiniz
naptn canm kacamaksiz halledebildinmi misafir isini :)/yorulmussundur eminim :)

Kilo vermiş olsam içim gam yemez canım bana yaramadı veremedim normal yemeğimi yesem belki daha çok verirdim neyse denemiş oldum

Kilo vermiş olsam içim gam yemez canım bana yaramadı veremedim normal yemeğimi yesem belki daha çok verirdim neyse denemiş oldum
Aklında kalacağına midende kalsın diyelim en azından denedin soru işareti olmaz neyle nasıl vereceğini daha iyi biliyorsun ben mesela kilo probleminden neredeyse emekli olacaktım yani uzun zamandır bu işle meşgulum öyle tecrübelendim dile kolay nerdeyse çocuklardan 3 yıl sonra kilo nirvanama ulaştım
Sen daha tecrübelisin daha önce güzel kilolar vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…