- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.261
eğer aletlisine gidecksen çok daha süper olur hep gitmek istemişimdir pilates çok acayip birşey ya muhteşem değişiklikler yapıyor insanda.
Dediğim gibi berilcim sizin ayri bi sohbet alaniniz da varmis ben yorumunda sizleri kotulemedim çok samimi arkadaslarsiniz siz belli ben ilk geldiğimden beri arada gidiyorum kendi kendime mesajlar yazip dahil olmaya calisiyorum fakat olmuyo bekliyorum birşeyler yazilsin diye gelmeyince sikilip kapatiyorum çok ta giresim gelmiyor sonra sizler 20 sayfa yazabilirsiniz evet ama genelde birbirinize yaziyosunuz ben bir mesajla dahil olamam evet kabul ediyorum ama dahil olmayınca insan kendini yadirgi hissediyor neyse bayanlar sizlere kolay gelsin hepiniz kilolarinizdan kurtulup tig gibi fit olursunuz en yakin zamanda insshepiniz çok calisiyosunuz bunun için Rabbim hepinizin gönlüne gore versin ben daha yeni oluşan bi grup bakayim kendime
boyu da 1 - 2 cm uzattığı söyleniyor hocam doğru mudur
Tatlım seni çok iyi anlıyorum bu gruba ilk girdiğimde bende utanıp çekinip ilk hafta pek bişi yazmamıştım.Sanmıştımki herkes canciğer kanka ben dışkapının dış mandalıyım.Ama yok öyle bişi inanki tatlım.Burda herkes birbirine yabancı kimse kimseyi çok iyi tanımıyor.Çoğunluk senin gibi çok yeni.Sende birkaç kişiye yada ortaya bişiler yazınca emin ol bi bakmışın tüm muhabbetlere dahil olmuşsun.İyi geceler bayanlar yine anca ggirebildim de isin komik yani siz çok samimi birbirine karsi çok hoş sohbet arkadaslarsiniz da ben arada girip kendi kendime birşeyleryyazip cikiyomusum gibi geliyor gruba dahil olamamak daha önce de basima geldi ufff ne zor kurulu bi düzenin içine dahil olmak
Matildacigim Süreni böyle yazdım :))
Hilalcim süre verir misin canim..
Sure ve sporları hrip baslarken eşleştirme yapmak icin kullanmamiz lazim canlar. .
bence uzatma değilde doğru ve dik durmayı öğretiyor.kaslarına dikine uzamasını sağlıyor böylece esneklik artıyor falan filan intermilan
Regl döneminde çok zor kilo veriliyor canım moralini bozma.Benimde reglimin son demleri her ay regl haftasında biraz düşük kilo veririm.Acaba normal menün harici hataların varmı onuda bilemedim.Çayına şeker atmak kahvene krema koymak gibi.Kızlar bugun aslında keyfim yok.. sebebiiii tartı((
İki gündür elma detoksu yapmama ragmen cuma gününki kiloma bugün ulasmisim dayanamadim tartıdım ...
Ben ilk defa böyle diyet yapıyorum. .
GUnluk yürüyorum. . Dün hele cılkını cikardim.. persembe ara verecem diye yürüyüşe abarttim.. 10 km yürüdüm bantta 68 hizla ortalama.. Önceki günlerde bir saat yürüdüm. ..
Yediklerimide yaziom ortada. .
Diyeti uzun süreli yapan arkadaşlarım. .
Hepinize sormak istiyorum..
Regl döneminde olduğum icin mi durum böyle. . Reglde sizlerde zor kilo veriyor musunuz.. yoksa haala ictigim hapla oluşan ödem fazlaligimi var bende. . Ellerimin siside indi.. günlük maydanoz suyu ve kendini yedim.. reglim çoğaldı. .
Akıl verin yaf(
68.7 ciktim bugünde cumada..
Ne artı 600 mus anca gitti(
Benim de öyle canım adetten olacak bende olcam çok fenayım moralini bozma normal diyete dön metabolizma nın çalışması için ona biraz besin göndeKızlar bugun aslında keyfim yok.. sebebiiii tartı((
İki gündür elma detoksu yapmama ragmen cuma gününki kiloma bugün ulasmisim dayanamadim tartıdım ...
Ben ilk defa böyle diyet yapıyorum. .
GUnluk yürüyorum. . Dün hele cılkını cikardim.. persembe ara verecem diye yürüyüşe abarttim.. 10 km yürüdüm bantta 68 hizla ortalama.. Önceki günlerde bir saat yürüdüm. ..
Yediklerimide yaziom ortada. .
Diyeti uzun süreli yapan arkadaşlarım. .
Hepinize sormak istiyorum..
Regl döneminde olduğum icin mi durum böyle. . Reglde sizlerde zor kilo veriyor musunuz.. yoksa haala ictigim hapla oluşan ödem fazlaligimi var bende. . Ellerimin siside indi.. günlük maydanoz suyu ve kendini yedim.. reglim çoğaldı. .
Akıl verin yaf(
68.7 ciktim bugünde cumada..
Ne artı 600 mus anca gitti(
Evet bende aynı şeyi düşünüyorum o direnci kırdıktan sonrada çok güzel kilo veriliyorvücuda yemek girişi azalınca vücut kendini korumaya alıyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?