Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bence böyle düşünme canım. diğer grupları bilmem ama bizim grupta kmse kimseyi yabancılamıyor. bence gel devam et burada. bir hafta takıl. muhabbete dahil ol menüler hakkında fikir ver fikir al.

Canimsiniz sagolun kizlaarr bu mesajimi yazmasam yada beril cevap yazmasaydi olurdu da artik olmaz iyi niyetiniz icin coookk tesekkur ederim birtanesiniz sizz

Tatlım seni çok iyi anlıyorum bu gruba ilk girdiğimde bende utanıp çekinip ilk hafta pek bişi yazmamıştım.Sanmıştımki herkes canciğer kanka ben dışkapının dış mandalıyım.Ama yok öyle bişi inanki tatlım.Burda herkes birbirine yabancı kimse kimseyi çok iyi tanımıyor.Çoğunluk senin gibi çok yeni.Sende birkaç kişiye yada ortaya bişiler yazınca emin ol bi bakmışın tüm muhabbetlere dahil olmuşsun.

Birbeste günlük 60 dk yürüyüş
Beril77 günlük 60 dk yürüyüş veya eliptik bisiklet
kit kurdu 60 dakika yürüyüş
Goodidea günlük 60 dk yürüyüş veya bisiklet çevirme
Selinmh günlük 50 dk yürüyüş
Hily25 günlük ????? dk shred ve sguat
Zeynepcer günlük 60 dk leslie 4 mil
Matilda günlük 30 dk ??????

Matildacigim Süreni böyle yazdım :))

Hilalcim süre verir misin canim..
Sure ve sporları hrip baslarken eşleştirme yapmak icin kullanmamiz lazim canlar. .

Kızlar bugun aslında keyfim yok.. sebebiiii tartı ((

İki gündür elma detoksu yapmama ragmen cuma gününki kiloma bugün ulasmisim dayanamadim tartıdım ...

Ben ilk defa böyle diyet yapıyorum. .
GUnluk yürüyorum. . Dün hele cılkını cikardim.. persembe ara verecem diye yürüyüşe abarttim.. 10 km yürüdüm bantta 68 hizla ortalama.. Önceki günlerde bir saat yürüdüm. ..
Yediklerimide yaziom ortada. .

Diyeti uzun süreli yapan arkadaşlarım. .
Hepinize sormak istiyorum..
Regl döneminde olduğum icin mi durum böyle. . Reglde sizlerde zor kilo veriyor musunuz.. yoksa haala ictigim hapla oluşan ödem fazlaligimi var bende. . Ellerimin siside indi.. günlük maydanoz suyu ve kendini yedim.. reglim çoğaldı. .
Akıl verin yaf (
68.7 ciktim bugünde cumada..
Ne artı 600 mus anca gitti (

Birbeste günlük 60 dk yürüyüş
Beril77 günlük 60 dk yürüyüş veya eliptik bisiklet
kit kurdu 60 dakika yürüyüş
Goodidea günlük 60 dk yürüyüş veya bisiklet çevirme
Selinmh günlük 50 dk yürüyüş
Hily25 günlük 30 dk shred ve sguat
Zeynepcer günlük 60 dk leslie 4 mil
Matilda günlük 30 dk ??????

Regl döneminde çok zor kilo veriliyor canım moralini bozma.Benimde reglimin son demleri her ay regl haftasında biraz düşük kilo veririm.Acaba normal menün harici hataların varmı onuda bilemedim.Çayına şeker atmak kahvene krema koymak gibi.

Benim de öyle canım adetten olacak bende olcam çok fenayım moralini bozma normal diyete dön metabolizma nın çalışması için ona biraz besin gönde
bestecim 60 dk yaz sen 5 mil yapıyorum ben

Cevap veren arkadaşlarım çok sağolun. . Bugün kendi diyetime dönüyorum o zaman. . Sanirim aşağı yukarı regl döneminde hep ayniyiz..
Usagistan canim hic krema seker kullanmadım. . Yediklerimden emin olduğum için bu kadar stres oldum canım. .

Açelya matulda söyledikleriniz mantıklı. . Sağolun yoldaşlarim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…