- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.401
canım kaptancım herkese cevap yazmışcanim yoldaslarim
soyle okudum ama cepten alinti toplu olmuyor
esim simdiden eksilerde olacam diye koca bir sinyal yolla ki yogurtta galip sen gelsin
kendin yogurdun en sagliklisi bence
bestecim spor asilarsan bana bize inan sevap kazanirsin sekerim
hafifcim muz kabizlik yapiyor ama yarim muzda vucudun potasyumunu karsiliyor dukan amaca kizmasin simdi sana
anbiana konusunda tek mesaj yapip sitem edip cevap yazilinca olmaz demis.ona cevap yazmasaydim da önemsenmedim olacakti anlamadimki ne istedin bacim sen.ama bu tek mesajlarla hic bir grupta buyuk sansin olmaz.neyse yolun acik olsun sekercim ama fikrin degisirse guclu bir klavyeyle biz burdayiz
hil yarimsaat senin sanina yakismadi ya
goodidam bak bitti gitti cumaya 500 eksi garanti diyorum sana
usagim gorusemiyoz askimmmm ne ediyon kiz spor soyle bana vur kafami kir yapmayinca
plateside kafama sokmayin simdi yeni is cikarmayib takintiliyim abi yaaaaaa
Geçmiş olsun canım nane limon kaynatıp içsen belki faydası olur
Zeynebin gecmis olsun
Üşüttun mü noldu sana eşim .. açlıktan mı oldu yoksa dikkat et kendine
moralim çok bozuk.kendimi çok şartladım sanırım kilo vericem diye.bu hafta bir facia benim için sporda yapmama rağğmen duraklama yaşıyorum.bugün hibiskus alıcam dukanda duraklamaya iyi geliyormuş bakalım.kiloda almıyorum ama sabit takılıyorum öyle.
evet evet kesinlikle bekletmeyin beni
okul tatiline kadar zamaniniz var
okul tatil beros sipalarla yazlikta
ordada net yok catlarim ne oldu ne bitti diye
aslinda senin bir kac gundur yazdiklain beni fazlasiyla etkiledi
inanki bazen farkinda olmadan gorduklerimiz bilinc altinda bizi etkiliyor
aslinda zaman olsa salondaki baska aletleride kullansam iyi olacak ama zamn yok
bekle bir 10 km bugunde gelecek sana insallah
evet ya gece aklima geldi kalktim mesaj yazacaktim esi yanlis anlaar diye yazmadim
ama bugun bir ifade alacam
nasil olurda alistirip sevdirip gelmezmi hatun
Günaydın kızlar
Sabah kahvaltıdan önce 5 mile leslie yani tam 1 saat 8 dakika spor yapmış bulunuyorum.
- ım artmış ıyı gıdıyorum sayılır
Selam kızlar geri sayım başladı bol kilo vermeli bi gün diliyorum herkese
super super super :)Günaydın kızlar
Sabah kahvaltıdan önce 5 mile leslie yani tam 1 saat 8 dakika spor yapmış bulunuyorum.
canm cok gecmis olsun cok dikkat et kendne :)sağolun kızlar üşütmüşüm evet hala mde kotu iyi tarfı bişey yiyemiyorum nane limonu şimdi içecem hiiç aklıma gelmedi
bozma morlini canım ,inan herkeste oluyor duraklama hibiskus dene bakalım işe yararsa bizde deneriz
şu spor salonlarına gidenlere çok imreniyorum bende kız 2.5 yaşında bir yere kıpırdayamıyorum
günaydın maşallah canım
Vallahi bu hafta sevgili rakibeme laf yok gayet güzel gidiyorBenim bu hafta çok sorunlu geçti.Regl sancısı derken su yok spor yok baya kötü bi haftaydı.Nası dağıttım kendimi bi görseniz saçlarım bile düğüm düğüm nası açıcam bilemiyom Tek atımlık kurşunum kaldı naparsam yarın yapıcam cumada dananın kuyruğu kopacak
haha kızkandım valla benim eşimden hiç ses seda yok hiç yemek ye demiyo hep yeme hep yemeKıskandım mı sen ece eşim değil ya ayran diyeti yapıyorduk ya ondan canım
bu soru benimde aklımdaydı iyiki sormuşsun..
canım ben fırında tavuk yaparken tavuk incik alıyorum.. derisini alıp sadece tuzluyorum başka hiç bir şey yapmıyorum inciklere..
fırın ızgarasına diziyorum..yanına da halka doğranmış soğan diziyorum.. ızgaranın altına da fırın tepsisini koyuyorum ki yağı ona aksın... bildiğin mangal halini alıyo bu.. ızgara yemiş oluyosun eşinde yer hem..
sebzeli tavuk ya da beşamel sosa yağ koyman gerekecek.. ama buna yağ koymazsın eşinde yer bak güzel oluyo bu şekil.. bende öyle yapacam cumatesi..
pilav sebzeli bulgur olsun.. içine domatesi rendeleyip bolbol ca hatta baya bi domates koyarsan hiç yağ koymadan güzel bi pilav yapmış olursun.. istersen eşinin tabağındaki pilava sonradan tereyağ eritip dök.. gayet güzel olur onada..
çorbalarda yağsız olursa gayet güzel bir menü olur.. bide erken yersen bulgur şişliğinide hissetmezsin..
tatlıda bak. selinin paylaştığı zayıflama hikayesindeki bayan bi tarif vermiş onu deneyebilirsin.. bi kaç sayfa geride..
istersen dışardan şiş sipariş ededebilirsin..
balık buğulama yapabilirsin..
kendine burokoli haşlayabilirsin.. (ben burokoliye bayılıomda herkesi öyle sanıom 3 öğün yerim o dereceyim)
aklıma bunlar geldi şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?