- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.741
canm 60/dk yurudum ben bakalm cocuklari uyutuncada bisyler yapicam zaten kucugm hasta uyuyor surekli kuzum ..Matilda ne yaptin canim selinle merak ediyoz
O 70 dk yurudu,ben 4 mil yaptim
Watsap dan bilerekmi ciktin canim
bak baj bak bize diyene bak asil sen yapma kuzm bu kadr bi anda asildin is guc elifimle ilgilen oturun bi film keyfi yapn hadi benden size heddiyecanim cok sagol yorduk seni
hakkini helal et
yorma kiz tatilin keyfini cikar
sporda neymissss yapmasanda olur-bizim grup birinci olur-
es olmusuz sporda canim
bunlarin tozunu attirmaliyiz unutma
bende bunu merak ediyom
1 saat dedim ama beste aklima gelior 70-80 yapinca nasil olacak ki....
sana mi bildirecez hergun
not aalip haftalikmi yapacaz
tam anlamadim belkide yazdin kacirdim canim
hiiiiiiiii seni pek hirsli gordummmmmmmmmmm
amaninnnn ben niye bantta yeyip icip habire yurumuyomki
birsey yemiyorsun sen ya
kus yemi porsiyonlari bunlar canim
spor su uzel biraz fazla ye bence hastalanirsin yoksa
eeeeee ne yapalim yani boyle gozunede sokulmaski spor canim
yapan var yapamayan var
hem hastalanirsiniz bu kadar sporda neymis cik cik cik
kuuzum en temizi persrmbe olsun bence tabi kizlar ne der bakalimsorunsuz cuma bildirimi geciremiyecez sanirim
bildirimi persembeyemi alsak
malum ögleden sonra olamiyom
yardimcilarimda mesgul
usaisan bebegim listeyi tasidi ama sonra mudahale etmeye zaman bulmadi sanirim
ne yapsak
nasil bir yol bulsak
persembe iyi fikircanm 60/dk yurudum ben bakalm cocuklari uyutuncada bisyler yapicam zaten kucugm hasta uyuyor surekli kuzum ..
bak baj bak bize diyene bak asil sen yapma kuzm bu kadr bi anda asildin is guc elifimle ilgilen oturun bi film keyfi yapn hadi benden size heddiyeamaaan sporda neymis yorul yorul dur dimi ama neslis matilda lafim size degil hee d
kuuzum en temizi persrmbe olsun bence tabi kizlar ne der bakalim
Ben sadece bunu alıntıladım ama bu kaçıncı uyanık bütün sporları sen yapcan biz baharın başlıcaz vay be senden korkulurpersembe iyi fikir
demin beri paylasimda derdimi anlatiyom
aaaaaaa kiz delimisin herifiniz gelecek simdi guzelce giyinip oturun spor yapip yorulmanin ne anlami var
hem erkenden de uykun gelir belkim aksama baska plan vardir
bosver yaza cok var
havalar isinsin parka cikar yururuz
bende herif yok yalnizim sporla oyalaniyom iste
kırılma noktasıdır belki senin için bu vücudun direnç gösteriyor ama yılma devam et o direnç kırılacaktırbutun bir hafta 4 gun 40 km spor ve 100 gr.
inanki sabah deli oldum
Menu
Sabah tost cay
Ara 1 elma
Aksam 1 jase etsote,1 dilim ekmek,1 bardak ayran
Spor 4 mil,su 2,5 lt
kis gunu terleyip dus alip hasta olmayin dedim yawwwBen sadece bunu alıntıladım ama bu kaçıncı uyanık bütün sporları sen yapcan biz baharın başlıcaz vay be senden korkulur
kızlaaaaaar kızlaaaaaar kanmayın siz bu laflara
canim ekmekciyim tadini alinca yedikce yiyorumkırılma noktasıdır belki senin için bu vücudun direnç gösteriyor ama yılma devam et o direnç kırılacaktır
bir de wasa yeme bence çünkü nihayetinde o da bisküvi gibi bişey onun yerine tam buğday ekmeği yemelisin bana kalırsa ama yinede sen bilirsin canım
bu ne üleynnnnnnnnnSporumu da açıklayayım
30 dk yürüyüş
5 mil 68 dk
15 dk ip
15 dk Hilal in gösterdiği karın programı tele indirdim ordan yaptım
yakında plates de yazılıyorum ona göre
zeynep ve selin benden bukadar güzeller
canim benim yazeynepcim menün iyi
yalnız geçenlerde leslienin 5 mil olan videosunun 4 milini yapıyorum demiştin ve bunun dakikasını da 60dk diye yazmıştın canım benim pc de 5 mile kayıtlı ve bugün baktım 4 mil 50dk oluyor canım belki yanlış hesaplamışsındır diye söyleyim dedim aklımdayken çünkü 5 mile tam 62 dk sürüyo sonundaki gevşeme hareketleriyle birlikte tam 68 dk ediyor
bu guzel spora keske biraz fazla proteyinli yeseydin kaslarin icinMenümü de yazayım
sabah yarım kase mısır gevreği süt
ara 1 armut
öğle 1 dilim somon salata 6 tane lahana sarması
ara diyet bisküvi çay
akşam yoğurt
birazdan 1 portakal
Su 3 ü biraz geçecek
sporu yazmıştım zaten
kis gunu terleyip dus alip hasta olmayin dedim yawww
iyilik olsun diye
baharda baslayin cicekler acsin kuslar civildisin yurursunuz kuzularim
Kuzular o dönemde yağlanıyor çiçek ye ot ye
sen bizi kandıracağınımı sanıyon bakem
seni yaramaz senmi iii
Yemezleeeeer
ben gideyim de azcık daha spor yapem bari
Canim benim yuklu degil youtubeden yapiyorum videolar tek tek yukluyorya inan hesaplamadimzeynepcim menün iyi
yalnız geçenlerde leslienin 5 mil olan videosunun 4 milini yapıyorum demiştin ve bunun dakikasını da 60dk diye yazmıştın canım benim pc de 5 mile kayıtlı ve bugün baktım 4 mil 50dk oluyor canım belki yanlış hesaplamışsındır diye söyleyim dedim aklımdayken çünkü 5 mile tam 62 dk sürüyo sonundaki gevşeme hareketleriyle birlikte tam 68 dk ediyor
Haklı olabilirsin canım ama şu regl inin oyunları bunlarbu ne üleynnnnnnnnn
benim cok terlemem lazim
rakibim sensin benim bundan sonra
ecemmmmmmmm duy sporunu matildanin
canim benim ya
aslanim
hesapla dakika dakikadir
bu guzel spora keske biraz fazla proteyinli yeseydin kaslarin icin
bu menu fazla kh li geldi bana
bencede 5 mile çıkarmalısın çünkü 5.miledeki ayakları çapraz yaparak kollarla birlikte yapılan hareket var onu yapmalısın çünkü en fazla kalori o harekette yakılıyorCanim benim yuklu degil youtubeden yapiyorum videolar tek tek yukluyorya inan hesaplamadim
Senin dedigin dogrudur ozaman bugun 50 dk yurudum sporu 5 mile cikaririz
ne geregi varCanim benim yuklu degil youtubeden yapiyorum videolar tek tek yukluyorya inan hesaplamadim
Senin dedigin dogrudur ozaman bugun 50 dk yurudum sporu 5 mile cikaririz
dikkat et canim kh daha cok aciktirirHaklı olabilirsin canım ama şu regl inin oyunları bunlar
bencede 5 mile çıkarmalısın çünkü 5.miledeki ayakları çapraz yaparak kollarla birlikte yapılan hareket var onu yapmalısın çünkü en fazla kalori o harekette yakılıyor
yok ablacım kilo verdikçe motive oluyorum . görmeyeceksin kaçamak falan .bugun odul olsun diye gormedim kurabiyelerini
tek bir kacamak gorurum inan ki yolarim bak
ablacigin birden kurt kadina donusur inanki
haaaaaaa sakin ha yazmamda yerim sanma haftaya tarti remi isterim pat diye gorursun pembis renkli bonibonum
kizmak yok bu hafta kilo verdin diye salmak yok cilekli sakiz kokulum
15 ocakta aranıza katıldım 2 gün sonra tam 1 ay olacak ve ben 4 kilo vermiş bulunuyorum bu süreçte çok mutluyum ideal olan şekilde kilo veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?