Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kitkurdu -400 eklenip ortalama duzelecek

9.TAKIM 400.ETAP***

beril77(69/68.9/0.1/%0.15)
Usagisan (68\67\1\%1.47)
hily25 (76.2/74.5/1.7/%2.23 )
mefkurem (103.1/101.5/1.6/%1.55)
kitkurdu (88/88,6/-0,4/%-0,68)
benanlamadimki (69.6/69/0.6/% 0.86)
ecenaz33 (71/70.4/0.6/%0.85)
zeynepcer (61/60.4/0.6/%0.98)
zordegil(71/68,400/2,6/%3,66)
matilda34 (73.9/73.7/0.2/%0.27)
birbeste (68.7/68.7/0/%0) kilosu sabit
goodidea (72.4/71,7/0,7/%0,97)
silver (77.8/75.8/2/%2.57)
hafifsekerli(74.8/74.5/0.3/%0.40)

9.Takim ortalamasi:%1.09

kac kilosun canim
84 geldim canm sabah :/
saol canm ellerine saglik bugnden itibaren basladi degilmi yaris ona gore spora agirlik verelimde :)/

Selin ve zeynep başladınız mı spora hadi kızlar oturup durmayın bugün hava güzel 2500 adım attım bile hadiiii başlayın
durmak yok kizlar hadi basliyoruz gosterelim sporun gucunuuuuu

Canm bisy sorcaktim ben ben simdik diyelim sporumu yaptim + ip atliycam oda sayilirmi nasil dk olarakmi hesapamali yoksa yazilan gibi sadece yuruyusmu yapabiliriz ??

Ben şunu anladım ki spor olmadan ben kilo veremiyorum detoks falan hikaye sporla veriliyo kilo tabi dikkatte etmek gerekiyor ama en çok spor verdiriyor insana kiloyu
bendede durum ayni canm ne yaparsan yapiiym spor yapmadgm gun bisy farketmiyor o yuzden spor yarisi super oldu

Yarin tum gun yoldayim budun lesliemi yaptim yarinkini pazar gunu 4+4 yapsam olurmu
Yada yarin sabah kalkipyaparim

zaten haftalık saat önemli olduğu için eğer takım arkadaşlarından yanada sorun yoksa olur tabi canım .. toplam önemli çünkü..

Canm bisy sorcaktim ben ben simdik diyelim sporumu yaptim + ip atliycam oda sayilirmi nasil dk olarakmi hesapamali yoksa yazilan gibi sadece yuruyusmu yapabiliriz ??

tabi sayılır canım.. yürüyüş senin grupları eşleştirebilmem için verdiğin bi spor.. istediğin andada değiştirirsin zaten sporunu.. ya da dediğin gibi ek yaparsın.. 10 dk ip mi atladın.. yürüyüş artı ip atlama saatini belirtirsin canım..
bu arada bende ip düşünüyodum akşama bakalım napacam:)

godidea
yeni farkettim diyet grubu için söylemişsin pardon canım..

bu arada aynı gruptayız.. vatsaptada olmadığın için burdan gaz verelim birbirimize..
( diğer gruptakiler çok fena hatunlar laf aramızda)

bugün başladık biliyosun demi canım..
hilal sen ben aynı gruptayız..her günün saati önemli... yürüdün veya bisiklet çevirdin mi canım.. merak ediom seni

bendede durum ayni canm ne yaparsan yapiiym spor yapmadgm gun bisy farketmiyor o yuzden spor yarisi super oldu
Al benden de o kadar çoğu zaman öğlen yemedim son iki haftadır kaçamak yapmadım suyu bol içtim sonuç eksi 400 olmadı arkadaşlar spor olmayınca gram gram moral bozuyor artık bu hafta düzenli yapalım ve sonuca bakalım diyorum

inşalllaaahhhhh haftaya cuma günü azıcıkta sayemde o tartı yüzünü güldürsünde.. sen yürürken aklına geldiğimde yorgunluktan kız bana ben razıyım
9. grubun HASTASIYIM KIZMAK NE KELİME

tamam canm iyiki sormusum :) peki ip atlaynca nasil ispaattliyabilirm resm cekip atmam gerkelimi yada telefonla adim sayip onumu yayinlasam onada bi akil ver lutfen :))

Kızlar yürüyüşteyim öptüm sizi sporcular
matildaaaa supersinnn bende basladim canm hadi yorulana kadar birakmak yok terler yaglar aksin gitsin kuzum arkandayiz hadi gulum pes etmek yok :)/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…