- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.701
Kitkurdu -400 eklenip ortalama duzelecek9.TAKIM 400.ETAP***
beril77(69/68.9/0.1/%0.15)
Usagisan (68\67\1\%1.47)
hily25 (76.2/74.5/1.7/%2.23 )
mefkurem (103.1/101.5/1.6/%1.55)
kitkurdu (88/87,6/0,4/%0,46)
benanlamadimki (69.6/69/0.6/% 0.86)
ecenaz33 (71/70.4/0.6/%0.85)
zeynepcer (61/60.4/0.6/%0.98)
zordegil(71/68,400/2,6/%3,66)
matilda34 (73.9/73.7/0.2/%0.27)
birbeste (68.7/68.7/0/%0) kilosu sabit
goodidea (72.4/71,7/0,7/%0,97)
silver (77.8/75.8/2/%2.57)
hafifsekerli(74.8/74.5/0.3/%0.40)
9.Takim ortalamasi:%1.17
Eveeett kardeş takımdan geldim kontrol ettim değiştirilecek var mıydı ?
Aaa ben tam tersi yapmışım hemen düzelteyimKitkurdu -400 eklenip ortalama duzelecek
Sagol tatlimAaa ben tam tersi yapmışım hemen düzelteyim
84 geldim canm sabah :/kac kilosun canim
saol canm ellerine saglik bugnden itibaren basladi degilmi yaris ona gore spora agirlik verelimde :)/1. grup:
birbeste, hily25, goodidea
2. grup:
beril77,ecenaz33,kitkurdu
3.grup:
selinmh,matilda,,zeynepcer
her gruba birer tane leslie koymaya çalıştım..
yürüyüşte her grupta var..
ecenazı her gün yürüyemeyebilirim dediği için kaptanıyla aynı takıma verdim.. kaptan o işi halleder dedim:)
selinlerin grup biraz saat olarak güçlü olduğu için mecburen ecenazla hilalin saatlerine 10 ar dk ilave ettimm.5 dk kendime ,5 dk goodidea ya, 5 dk da berile ,5 dk da kitkurdu na ilave ettim..
selincim sizin grupta tek yürüyen sen olduğun için sizin gruba uzun leslie yapanları yazdım..
isterseniz herkes vatsapta grubuna isim bulsun.. daha neşeli olur die düşünüyorum..
KIZLAR TOPLAMDA 3 GRUPTA 170 ER DK İLE SPOR GRUBUNA KATILMIŞ BULUNMAKTA OLUP.. GRUBUNU BİRİNCİ YAPMAK İSTEYENLERİN SAATLE YARIŞA GİRMESİ RİCA OLUNUR...
durmak yok kizlar hadi basliyoruz gosterelim sporun gucunuuuuuSelin ve zeynep başladınız mı spora hadi kızlar oturup durmayın bugün hava güzel 2500 adım attım bile hadiiii başlayın
bendede durum ayni canm ne yaparsan yapiiym spor yapmadgm gun bisy farketmiyor o yuzden spor yarisi super olduBen şunu anladım ki spor olmadan ben kilo veremiyorum detoks falan hikaye sporla veriliyo kilo tabi dikkatte etmek gerekiyor ama en çok spor verdiriyor insana kiloyu
Birbeste canim matilda ve beni. 60 ama niye biri bes biri dort mil
sure gectı mı kıtkurdunu eklesek
Yarin tum gun yoldayim budun lesliemi yaptim yarinkini pazar gunu 4+4 yapsam olurmu
Yada yarin sabah kalkipyaparim
Canm bisy sorcaktim ben ben simdik diyelim sporumu yaptim + ip atliycam oda sayilirmi nasil dk olarakmi hesapamali yoksa yazilan gibi sadece yuruyusmu yapabiliriz ??
Besteciğim yaktın beni bu hafta yollara vurayım kendimi artık
Al benden de o kadar çoğu zaman öğlen yemedim son iki haftadır kaçamak yapmadım suyu bol içtim sonuç eksi 400 olmadı arkadaşlar spor olmayınca gram gram moral bozuyor artık bu hafta düzenli yapalım ve sonuca bakalım diyorumbendede durum ayni canm ne yaparsan yapiiym spor yapmadgm gun bisy farketmiyor o yuzden spor yarisi super oldu
9. grubun HASTASIYIM KIZMAK NE KELİMEinşalllaaahhhhh haftaya cuma günü azıcıkta sayemde o tartı yüzünü güldürsünde.. sen yürürken aklına geldiğimde yorgunluktan kız bana ben razıyım
tamam canm iyiki sormusum :) peki ip atlaynca nasil ispaattliyabilirm resm cekip atmam gerkelimi yada telefonla adim sayip onumu yayinlasam onada bi akil ver lutfen :))tabi sayılır canım.. yürüyüş senin grupları eşleştirebilmem için verdiğin bi spor.. istediğin andada değiştirirsin zaten sporunu.. ya da dediğin gibi ek yaparsın.. 10 dk ip mi atladın.. yürüyüş artı ip atlama saatini belirtirsin canım..
bu arada bende ip düşünüyodum akşama bakalım napacam:)
matildaaaa supersinnn bende basladim canm hadi yorulana kadar birakmak yok terler yaglar aksin gitsin kuzum arkandayiz hadi gulum pes etmek yok :)/Kızlar yürüyüşteyim öptüm sizi sporcular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?