- 22 Ocak 2009
- 4.665
- 892
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.761
ne geregi var
sanki leslie leslie iste
1 milide ayni 5 ide
sen birini yap yeter
olmadi ikisini canimmmmmmhem yola gidecen
dikkat et canim kh daha cok aciktirir
peynir at agzina en azindan tatli istedikce
reglde sporda nesiymis
al battaniyeni gec koltuga yorma kendini sekerim
kiz demin beri ben sabote ediyom gormuyonmu sen bakemmmmmmm
tamam canm iyiki sormusum :) peki ip atlaynca nasil ispaattliyabilirm resm cekip atmam gerkelimi yada telefonla adim sayip onumu yayinlasam onada bi akil
Estağfurullah canım nie ispatlaman gereksin.. saat tutar yazarsın canim.. herkes öyle yapack sonuçta :)
hepsi sizler sayesinde canım burayı ihmal etmedikçe de çok güzel bir şekilde ilerleyeceğime inanıyorum çünkü bir kere yaptım başardım şimdi niye yapamayım dimi yaaeeeeeeeeeeeee farkimiz verdirdigimiz kilolar sekerim
ama sende azimlisin hakkini yeme simdi
Sizden de bekleriz yavrular hadi bakem canlanın çok mu enerjikim neyim bugünMatilda yuru be seni kim tutr harikasin
gordumde gorusuruz kücük hanimyok ablacım kilo verdikçe motive oluyorum . görmeyeceksin kaçamak falan .
ben tutarim ttutamassam celme takip dusururumMatilda yuru be seni kim tutr harikasin
eeeeeee ben kimimama ama o benim burdaki hem ilk hemde eski eşim
insallah allah buyuktur canimVar şekerim var tabana kuvvet sende az yapmamış hani . Allah'ta seni sevdiklerinen ayırmasın yavrularını da seni de korusun sevgilerin en güzellerini tattırsın canım
yanihepsi sizler sayesinde canım burayı ihmal etmedikçe de çok güzel bir şekilde ilerleyeceğime inanıyorum çünkü bir kere yaptım başardım şimdi niye yapamayım dimi yaa
bencede beslenme sekline ters birseyler yapta sasirsin metonBeril gercekten kus kadar yiyorum ama gitmiyor kilolar benim normalde metabolizmamda hizlidir
Vucut direnc gosteriyor haftaya artiracam orasi kesin yediklerimi
Beril var ya siyasetçi olsan Başbakan olurdum sen bu kadar olmaz kardeşim kömür yerine baklava dağıtta tam olsungordumde gorusuruz kücük hanim
sana grup bulunmassa parlak bir fikrim var
hergun bir grup icin spor yapacan anlastikmi
sen yedek sporcusun
amaaaaaaaaaaaaaa
ben 2.grubum
bu demekki benim gunumde 2 saat
1.3. grupta hasta ol
ama beste gelsin bir care bulur sanirim
simdi onun anneligini yaptigi bir fikre ben karismayim
afiyet olsun canimMenümü yazim:
Kahvaltı:2 dilim wasa,light peynir,1çk.diyet reçel,domates
Ara:Az fıstık
Ara:1 dukan kakaolu topkek
Ara:1 special k kraker
Akşam:1 tabak taze fasulye,1 kase light yoğurt,1dilim börek(bu kaçamaktı işte 4 aydır yemiodum ödül verdim kendime)
Spor:2 mil leslie
Su:2lt
Beril var ya siyasetçi olsan Başbakan olurdum sen bu kadar olmaz kardeşim kömür yerine baklava dağıtta tam olsun
gorusemessek kendine iyi bak canimKızlar gidiyom işim var bebem bekler uyucak gece fırsat bulursam gelirim
bende bunu merak ediyom
1 saat dedim ama beste aklima gelior 70-80 yapinca nasil olacak ki....
65 dk nı doldurduktan sonrası sana ait.. ne kadar spor yaparsan onu bildirirsin canım..ip atlarken saat tut mesela. yürüyüşünün üstüne koy söyle..
sana mi bildirecez hergun
not aalip haftalikmi yapacaz
tam anlamadim belkide yazdin kacirdim canim
bu hafta isterseniz ben sizler için toplayım.. bakalım nasıl oluyo.. grubun eksikleri ne nasıl değişiklikler daha iyi olursa haftaya değişiklik yaparız olmazsa.. bu hafta ben yazıyım not alıyım dedim..
hiiiiiiiii seni pek hirsli gordummmmmmmmmmm
amaninnnn ben niye bantta yeyip icip habire yurumuyomki
yürürken yeyip içmeee yani sağlığına zararlı o an yutamazsın allah korusun.. fazla yürüme hem.. kas yapar tartıda çok çıkarsın kıyamammm( yalannn:) )
benimki arkadaslariyla gitti bende buyuk oglsuumu uyutuyorm o uyusuun kendme bir spor bulup yapacagm cunku ipimi kaybettim bulamiyirm bi turlu bende baska bisy yapicam ama yapicaaam :) istrn dondunmu kuzum kac saat calisiyorsunpersembe iyi fikir
demin beri paylasimda derdimi anlatiyom
aaaaaaa kiz delimisin herifiniz gelecek simdi guzelce giyinip oturun spor yapip yorulmanin ne anlami var
hem erkenden de uykun gelir belkim aksama baska plan vardir
bosver yaza cok var
havalar isinsin parka cikar yururuz
bende herif yok yalnizim sporla oyalaniyom iste
supersin matildam biz kanmayalim bu numaralara supersiniz boyle gidersek birinci biziz zaten yorulur onlar birkac gune ooh bu is tamamdirBen sadece bunu alıntıladım ama bu kaçıncı uyanık bütün sporları sen yapcan biz baharın başlıcaz vay be senden korkulur
kızlaaaaaar kızlaaaaaar kanmayın siz bu laflara
super super super :))Sporumu da açıklayayım
30 dk yürüyüş
5 mil 68 dk
15 dk ip
15 dk Hilal in gösterdiği karın programı tele indirdim ordan yaptım
yakında plates de yazılıyorum ona göre
zeynep ve selin benden bukadar güzeller
beriiil bana yine ceza verseneeeee hadi hadi hadi hadiafiyet olsun canim
guzel guzel gidiyor kilolar
ben sana inaniyorum haftaya telafi olur nasilsa
hahaha baklava dagitirdim yeminle
hatta burnunuzu sikip agziniza serbet dokerdim de olmuyor iste
ama sporda kizistiriyom sizi iste
gecen seline agzim sulandi diye 20 dakika spor cezasi verdim bide
bende ne ayagim yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?