- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.801
hilal.. akşam nasıl dayandın kuzum tek süte..
150 sguat 50 mekik kaç dk sürdü canım..?
tam yazmak istiom..
gaz verme konuşmasıı..
hilalcim şuan yorgunsun.. sana öyle geliyo.. düşün önümüzdeki hafta cuma gününü düşün..çıkmışsın tartıya 2 kilo eksiksin..
hatta o kadar uzağa gitme bugün matildanın sporlarını düşünsen yeter..
ya beril.. bakıon mu berile.. kaptanım demiyo kuyumuzu kazıyo..
bana bak hilalim.. gözünü seviyim.. az daha uğraş çıkar bişeyler.. senden çıkar.. senden ne sporlar çıkar..
hilal.. gelinlik giyecenn .. en güzel gelin sen olacan.. zayıflayınca aday çıkacaktı karşına hatırladın mı..
hilalll aklıma başka şey gelmiyo..:))))
goodidea nerdesinnnnnnn??(((((((
olurrr:))karış canımcım karışş..
aklıma bişey geldi şimdi..
silvers ben diyorumki.. sen tek başına bir grup ol..
yaptığın sporu ben yine yazıyım not alıyım günlük..
sonra cuma günü sen ne kadar spor yaparsan o sporu 3 ile çarpalım..3 kişi gibi olmuş ol.. hem böylelikle gruptan grubada dolaşmamış olursun..azimlenirsin yarışımıza katılmış olursun .. ne dersin canım??
Kuzum sorma ya bi anda geliyor vllhi artik nasil gaza getirdiysek gece gece berosu yine yuruyuse cikarttikZeynep ve selin mutfaaaaaak! Konuşmamız lazım dicem mutfak olmaz sakıncalı kızlar hadi bi gayret yarın onlara kim olduğumuzu gösterelim savaş boylarınızı sürün ve kanınızın son damgasını kadar spor yapın affetmez yok
bu arada sizi okurken gülmekten bayıldım içinize ne kaçmış sizin kıskançlık mı hırs mı yaptırıyor size bunlarıçok tatlısınız ya
Güzel zayıf kaptanım dileklerin için çok tşk ederimMEFKUREM canim arkadasim, dert ortagim, essek gözlüm-burda alinma en guzel goz ondaymis-
yarin icin basarilar, mutluluklar, tum guzellikler sizinle ve seninle olsun
kizinida senide cokkkkkkkkkkkkkk öpüyorum
Sağolasın güzel kalplim Allah sanada herşeyi dilediğince versinMefkurem bende unutmadan yaziyim kuzum kizinada iyi dileklerimizi ilet resmleride gordum cok tatli masllah :) allahm yuzlerini hep guldursun bir omur boyuyarin sanada allah kolaylik versin canm benm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?