- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.841
Günaydın güzeller
Bugün erkenciyim işler beni bekliyor
Fırsat bulursam arada gelirim yoksa geç vakit görüşürüz
Sizin spor muhabbetiniz çok hoştu bende kendimi hakem ilan ediyorum bakalım şike varmı sanki beril tarafından orantısız güç kullanılıyor gibi geldi bana
Bugün bana baklavalar gelecek kim gelmek ister
25 dk yürüdüm öğleden sonrada çıkacağım saati bugün zorlamayı planlıyorum biz birinciyiz bu hafta diyer guruplar alt derecelere yarışacak @Ece kim yakalar biziGünaydın kızlar
Güne 3 mile leslie ile başladım tam 40 dk
Beril ve kitkurdu hadi bakem sizleri de bekliyorum
Ben gece canli baglanti yurudum kizlarla 1.5 SaatGünaydın kızlar
Güne 3 mile leslie ile başladım tam 40 dk
Beril ve kitkurdu hadi bakem sizleri de bekliyorum
25 dk yürüdüm öğleden sonrada çıkacağım saati bugün zorlamayı planlıyorum biz birinciyiz bu hafta diyer guruplar alt derecelere yarışacak @Ece kim yakalar bizi[/
KIMSE
aboow ben gormemezlikten gelicektim yi halden ama sen naPtin matildam vllhi pizzadan hepten sogudumNe naptın bu benim bile gözümden kaçmadı Pizzamı ?
1 dilim pizza=4 dilim ekmek+3 tatlı kaşığı yağ+90 gr et+1 dilim peynir denk geliyor haberiniz ola
mefkurem hani hakemlik ama baklava filan xik cik burda terlemisim deli gibi sporumu yapmisim biliyorsun hicte sevmem yaniGünaydın güzeller
Bugün erkenciyim işler beni bekliyor
Fırsat bulursam arada gelirim yoksa geç vakit görüşürüz
Sizin spor muhabbetiniz çok hoştu bende kendimi hakem ilan ediyorum bakalım şike varmı sanki beril tarafından orantısız güç kullanılıyor gibi geldi bana
Bugün bana baklavalar gelecek kim gelmek ister
canm supersin ben ugrayamadim pek Ma 1 saat yuruyusmu yaptim daha ip atliycam feci terledim zeynep napti acaba yolculuga gitti baya yorgundu ama ins bisyler yaparHepinize kocaman günaydınlar yürüyüşe ordan da kuaföre gidiyorum selin ve zeynep hala uyuyonuz mu siz kalkın bakem zaman uyuma zamanı değil su uyur rakipler uyumaz sporaaaaaaaaa öptüm sizi şekerler
berill ya haksiLik bu vllhi bu kadr olmaz kiz sennle biz nasil yariscaz oraya gelip seni koltuga bagliycam yaaaaaaBen gece canli baglanti yurudum kizlarla 1.5 Saat
Sabahta elifle parkta yuruduk 1 Saat 15 dakika
canmm cok kisiyiz ama berilimiz kaptanimiz ne derse o olur canm :)bende araniza katilsam88 kg yim
matildaaa vlllhi gururumuzsun kim tutar seni bebeeem bende ip atlamaya gidiyirm bu kizlara uyku ilacimi gondersek napsak ya yada bol bol sut ayran icirelim uyusunlarAaaaaa benimde sevgilim var ama sizi unutmuyorum nerdesimiz kızlar sporlar nerde benim takım zaten kayıp kaptan sen bari buralarda olaydın spor yaparken bayılıp kaldınız mı yoksa canlarım
sporlar açıklansın diyerekten
1 saat yürüyüş
1 saat 5 mil
15 dk karın hareketi
hic sorma canm herkes biyerlerde sevgililer kocalar hediyelere bogmus bizimkileri hic olmadi bende berilim gibi kendme bisyler alaydim seline ne var hic bisy ah ah napiyim.ben soyle.bana :)Arkadaşlar herkes randevuda anlaşıldı sayfaya sadece gruptan 3 kişi yazdı
peki canim beklemedeyimcanmm cok kisiyiz ama berilimiz kaptanimiz ne derse o olur canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?