Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kolay gelsin mefkureciğim biz baklava börek hiç ama hiç sevmeyiz su içtik yaradı ondan burdayız

Günaydın kızlar

Güne 3 mile leslie ile başladım tam 40 dk
Beril ve kitkurdu hadi bakem sizleri de bekliyorum
25 dk yürüdüm öğleden sonrada çıkacağım saati bugün zorlamayı planlıyorum biz birinciyiz bu hafta diyer guruplar alt derecelere yarışacak @Ece kim yakalar bizi

Aaaaaa benimde sevgilim var ama sizi unutmuyorum nerdesimiz kızlar sporlar nerde benim takım zaten kayıp kaptan sen bari buralarda olaydın spor yaparken bayılıp kaldınız mı yoksa canlarım
sporlar açıklansın diyerekten
1 saat yürüyüş
1 saat 5 mil
15 dk karın hareketi

Ne naptın bu benim bile gözümden kaçmadı Pizzamı ?
1 dilim pizza=4 dilim ekmek+3 tatlı kaşığı yağ+90 gr et+1 dilim peynir denk geliyor haberiniz ola
aboow ben gormemezlikten gelicektim yi halden ama sen naPtin matildam vllhi pizzadan hepten sogudum ama bak azcik yemis ya o guzel gozler hatrina bisy demiyelim :)/
mefkurem hani hakemlik ama baklava filan xik cik burda terlemisim deli gibi sporumu yapmisim biliyorsun hicte sevmem yani d

Hepinize kocaman günaydınlar yürüyüşe ordan da kuaföre gidiyorum selin ve zeynep hala uyuyonuz mu siz kalkın bakem zaman uyuma zamanı değil su uyur rakipler uyumaz sporaaaaaaaaa öptüm sizi şekerler
canm supersin ben ugrayamadim pek Ma 1 saat yuruyusmu yaptim daha ip atliycam feci terledim zeynep napti acaba yolculuga gitti baya yorgundu ama ins bisyler yapar
Ben gece canli baglanti yurudum kizlarla 1.5 Saat
Sabahta elifle parkta yuruduk 1 Saat 15 dakika
berill ya haksiLik bu vllhi bu kadr olmaz kiz sennle biz nasil yariscaz oraya gelip seni koltuga bagliycam yaaaaaa :d bide pizzayla mefkurenin baklavalariyla ziyafet ooohh bizde matilda neslihanla beraber hoppidi hoppidi yuruyuseee

bende araniza katilsam 88 kg yim
canmm cok kisiyiz ama berilimiz kaptanimiz ne derse o olur canm :)

matildaaa vlllhi gururumuzsun kim tutar seni bebeeem bende ip atlamaya gidiyirm bu kizlara uyku ilacimi gondersek napsak ya yada bol bol sut ayran icirelim uyusunlar

Biz kizimla disardayiz kizlar
Ev ustume geliyor
Yemek yiyoz simdi birszdan giderim eve
Bugun herkes mesgüllll gunun önemine

birbeste:70 dk yürüyüş.. 30 dk zumba: 100 dk
beril:2 saat 45 dk yürüyüş
kitkurdu:25 dk yürüyüş
goodidea:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:2 saat 15 dk yürüyüş leslie yer hareketleri karışık
ecenaz:40 dk leslie

herkes kendi eklemesini yapsın cannlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…