Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Toparlayıcı giy canım rahat edersin

kuzum ben 40 dk leslie ile yürüdüm toplamda 1,5 saat de dışarda yürüdüm. şimdi evdeyim. mekik ve squat da yapayım tam süreyi yazacağım :)

sana bu laflari gosterirdim
ayakkabiyi giyer simdi atardim kendimi sokaklarada cikkkkkkkkkkkkkk havamda degilim
gunun nasil gecti prensesimmmmm citirim ögretmenimmmmm

ay salonda milletide rontgenliyecemde rastlasamiyom
karsilastiklarimda benim gibi
aslinda singersizde iyi fikirmis

Toparlayıcı giy canım rahat edersin
o neki canim

sana bu laflari gosterirdim
ayakkabiyi giyer simdi atardim kendimi sokaklarada cikkkkkkkkkkkkkk havamda degilim
gunun nasil gecti prensesimmmmm citirim ögretmenimmmmm

çok güzeldi Beroş. yürüyüşe çıktım. sonra iş yerinden arkadaşım çağırdı yalnız kalmayayım diye. çay içtik kahve içtik. kardeşi falıma baktı faln :) çok eğlendim.

akşam yememeye çalışıyorum ablacım. seni hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum üzülüyorum sonra
ac kalma ama hafif ye tatlim sadece

çok güzeldi Beroş. yürüyüşe çıktım. sonra iş yerinden arkadaşım çağırdı yalnız kalmayayım diye. çay içtik kahve içtik. kardeşi falıma baktı faln :) çok eğlendim.
falinda genc yakisikli kariyerli amcasi olan bir yakisikli ciktimi
burdaki vurgu dikkatini cekerim amcaliiiiiiiiiiiiiiii

haftaiçi okul olduğu için ancak 1 saat yapabilirim onun dışında hafta sonları daha çok yapmaya çalışırım . yarın telafi ederim dünü . 12-1 gibi öğle arası girerim aslında akşamları sporu 11 gibi yapıuorum hafta içi . o zaman da koñuşabiliriz

Ya da en geç 6 da bitircen olayı bu şekilde bende çok rahat ediyorum
ben gec yatiyom dayanamiyorum
dunu besteyle konustuk ek bir sure ekleyebilir

o zaman adil olsun dersek canım goodidea 65 dk ile başlayacak tüm grupların alt sınırı 170 dk olacaktı..
herkes kabul ederse ben silversi 65 dk ilk gün yürüdü die yazıyım..
bizim grupta 170 ile başlamış olsun..
kendi grubum olunca fazla şunu yazıyım bunu yapıyım diemiyorum aslında.. ama böylesi adaletli olacaktır canım..

gruptaki kişileri değiştirmeyi planlıyordum en başta..
ama değiştirince grup hissiyatı kaybolur gibimede geliyor..
bir taraftan silvers yetişti şükür bizim guruba geldi ama kızın zaten dersi yoğun ona gaz bile veremeyecem sanki..nasıl 1.5 saat günlük yürüsün..hadi 15 dk 20 dk yürü seni görüyüm diememki tıp okuyo sonuçta..

gerçi kendisi yürümek istedi..günlük vakti olmasa guruba katılmak istemezdide.. dersleri olunca ek süre yapamaz napsın.. bu yönden bizim gurup az farklı kaldı..
ama silvers derseki olsun abla ben her gün 2 saate kadar müsaitim sadece gaza ihtiyacım var derse o bizde mevcut:)
sorunun cevabı silverste sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…