- 22 Ocak 2009
- 4.665
- 892
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.941
Toparlayıcı giy canım rahat edersinayip olmassa birsey soracam hanimlar
malum spor askina yeni tutuldum
simdiiiiiiiiiiiiiii
gobek usudsagolsun arkadasim hizir gibi yetistide gobusu isittik
ama dert bitmedi...........
sütyen sorunum var.benim sütyenler memikler kücük diye singerli sporda terliyom ve rahatsiz oluyom
siz ne giyiyorsunuz
yoksa memikleri özgürmü biraksam
geldim kii :)hilal nerde gelecem dedi gelmedi
kuzum ben 40 dk leslie ile yürüdüm toplamda 1,5 saat de dışarda yürüdüm. şimdi evdeyim. mekik ve squat da yapayım tam süreyi yazacağım :)
aslanım benim
kuzum ben 40 dk leslie ile yürüdüm toplamda 1,5 saat de dışarda yürüdüm. şimdi evdeyim. mekik ve squat da yapayım tam süreyi yazacağım :)
ay salonda milletide rontgenliyecemde rastlasamiyomHahayyy çok sallanır sarkar diomm :))))
Sungersiz iki tane var benim. . Spor icin ikisini kullaniom devamli. . Istersen basit ucuz iji tane al sende rahat olsun ucuz olsun eger Sungersizin yoksa..
Aklima gelen fikir bu canım. .
Fazla özgür birakma ama Yumuşacık olurlar allah muhafaza :))
o neki canimToparlayıcı giy canım rahat edersin
akşam yememeye çalışıyorum ablacım. seni hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum üzülüyorum sonrayok kiz ben simdiden cumayi hesapliyomda azicik
bastan kiziyom..........
sana bu laflari gosterirdim
ayakkabiyi giyer simdi atardim kendimi sokaklarada cikkkkkkkkkkkkkk havamda degilim
gunun nasil gecti prensesimmmmm citirim ögretmenimmmmm
hilali yoracan su kis gunlerinde ama bilesin boyle arkideslik olmazzzzzzzzzzzzİşte benim gözdemmmmmmm
akşam yememeye çalışıyorum ablacım. seni hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum üzülüyorum sonra
ben yalnız olduğum için benim için gayet sıradan bi gündü ondandırsilver sevgililer gunun nasil gecti melegim
hic konuya deginmiyon anlayalim yani.........
İşte benim gözdemmmmmmm
ac kalma ama hafif ye tatlim sadeceakşam yememeye çalışıyorum ablacım. seni hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum üzülüyorum sonra
falinda genc yakisikli kariyerli amcasi olan bir yakisikli ciktimiçok güzeldi Beroş. yürüyüşe çıktım. sonra iş yerinden arkadaşım çağırdı yalnız kalmayayım diye. çay içtik kahve içtik. kardeşi falıma baktı faln :) çok eğlendim.
Ya da en geç 6 da bitircen olayı bu şekilde bende çok rahat ediyorumminiğim ben de bıraktım akşam yemeklerini. sütle geçiştir. sabahları daha iyi hissediyor insan.
haftaiçi okul olduğu için ancak 1 saat yapabilirim onun dışında hafta sonları daha çok yapmaya çalışırım . yarın telafi ederim dünü . 12-1 gibi öğle arası girerim aslında akşamları sporu 11 gibi yapıuorum hafta içi . o zaman da koñuşabilirizTamam o zaman canım. .
Peki bana tele vatsapa en çok girebilecegin saati söyler misin birbirimize gaz vermek amaçlı :))
Diğer gruplari gecmemiz lazim.. beril ve matilda rakiplerimiz çok fenaa.. bu gidişle bizim gurup 3. Olacak malesef(
Dünün acisini cikaracak misin bu hafta.. ne diyosun
bende yalnizdim ablacim yaben yalnız olduğum için benim için gayet sıradan bi gündü ondandır
Toparlayıcı mı hani süngersiz olan sütyenler var ya telsiz aynı zamanda onlar yada tbox dan sporcu sütyeni alıcan onlarda rahatay salonda milletide rontgenliyecemde rastlasamiyom
karsilastiklarimda benim gibi
aslinda singersizde iyi fikirmis
o neki canim
ben gec yatiyom dayanamiyorumYa da en geç 6 da bitircen olayı bu şekilde bende çok rahat ediyorum
dunu besteyle konustuk ek bir sure ekleyebilirhaftaiçi okul olduğu için ancak 1 saat yapabilirim onun dışında hafta sonları daha çok yapmaya çalışırım . yarın telafi ederim dünü . 12-1 gibi öğle arası girerim aslında akşamları sporu 11 gibi yapıuorum hafta içi . o zaman da koñuşabiliriz
yarim atlet gibi birsey degilmiToparlayıcı mı hani süngersiz olan sütyenler var ya telsiz aynı zamanda onlar yada tbox dan sporcu sütyeni alıcan onlarda rahat
ama biz dun 3 kisi spor yaptik
sizin ortak gelmedi bak bugunde
onun icin silvere ek bir sure yazmamiz lazim
kazanacaksakta hakkimizla olsun
sen kafana gore silveri gruba dun spor yapmis gibi dusun ve bir sure yaz canim
bir soru daha haftaya bu grup degisecekmi
nasil dusundun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?