Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya kızlar bugün herkes bana çok enerji dolu olduğumu ve güzelleştiğimi söyledi çok mutlu oldum çünkü üzerimdeki 4 kilo fazlalıkla çok hantaldım bunu anladım kılımı kıpırdatmak bile istemiyordum o derece benim yemem yine aynıydı böyle ama dediğim gibi abur cuburu çok yemem ve spor yapmamam kilo almama neden oldu tek ilacım spormuş

bak ne guzel iltifatlar
bu gazla bu hafta ne yapariz ece spor gruplarinin tozunu atariz
kilo verdikce özguven artiyor gercekten

bak ne guzel iltifatlar
bu gazla bu hafta ne yapariz ece spor gruplarinin tozunu atariz
kilo verdikce özguven artiyor gercekten
Evet canım regli günlerim ve hasta olmadığım zamanlar dışında her zaman yapmaya hazırım
Bugün ve dün oğlumda benle birlikte leslie yaptı anne bu çok eğlenceli diyor bana

canım saat 11 e kadar kilo bildirimi yapılsın günlük dedik.. ama sen bu tür kurallardan muafsın bilesin..
hafta sonu telafi edersin bizde 1. olamasakta 2.liğe zorlarız.. amann oda olmadı 3. oluruz.. napalım:))))
bu kadar totişi yerinden kaldırdıkya bunun gururu yeter napalım ayoll:))))
( avunacak şey buldum yubbi)..:)))

girebildiğin zamanlarda burdan özelliklede vatsaptan gaz alıp verelim ablacım.. itinayla yoldaş gaza getirilirrrr

Bu arada birbeste cim çok sağol böyle bir program hazırladın bize insan istemese bile spor yapmak zorunda kalıyor çünkü spora istemeyerek başlıyorsun sonrasında bir bakıyorsun vücut canlanıyor

ben teşekkür ederim canım.. spor gibi zor olan bir şeyi hemen kabul edip fikrimi canlandırttığınız için bana:)

birbeste:70 dk yürüyüş.. 30 dk zumba: 100 dk
beril:2 saat 45 dk yürüyüş
kitkurdu:117 dk yürüyüş 25 mekik çekme
silvers:
selinmh:60 dk yuruyus 12 dk kkdaki videolar 72 dk
hily25:
zeynepcer:
matilda:2 saat 15 dk yürüyüş leslie yer hareketleri karışık
ecenaz:40 dk leslie

kızlar çok arkada kalıyo.. arada yazışırken devamlı kopyalamanızı rica ediyorum konuşulan sayfalara..
ben kopyalarım sorun yok ama bazen arıom baya..

bide herkes spor dakikasını yazsın olar mı

ayy bulamadımmm
hilal sirvers grupdaşlarım.. ne kadardı sporlarınız.. yazmıştınız ama bulamadım..
alıntı yapıp kopyalayın olur mu kızlar .

birbeste:70 dk yürüyüş.. 30 dk zumba: 100 dk
beril:2 saat 45 dk yürüyüş
kitkurdu:117 dk yürüyüş 25 mekik çekme
silvers:
selinmh:60 dk yuruyus 12 dk kkdaki videolar 72 dk
hily25: 40 dk leslie ile 1,5 saat normal yürüyüş. toplam 130 dk
zeynepcer:
matilda:2 saat 15 dk yürüyüş leslie yer hareketleri karışık
ecenaz:40 dk leslie

kızlar çok arkada kalıyo.. arada yazışırken devamlı kopyalamanızı rica ediyorum konuşulan sayfalara..
ben kopyalarım sorun yok ama bazen arıom baya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…