- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.961
iyi yapmışsın ablacım kafan dağılmıştırbende yalnizdim ablacim ya
kendime cicek aldim
kizimla gezdim
sevgilileri seyrettik
guzeldi
yok aslinda ama bosverrrrrrrr papatyamiyi yapmışsın ablacım kafan dağılmıştır
hilali yoracan su kis gunlerinde ama bilesin boyle arkideslik olmazzzzzzzzzzzz
yazik bir hafta sonu var zaten
bak ne guzel iltifatlarYa kızlar bugün herkes bana çok enerji dolu olduğumu ve güzelleştiğimi söyledi çok mutlu oldum çünkü üzerimdeki 4 kilo fazlalıkla çok hantaldım bunu anladım kılımı kıpırdatmak bile istemiyordum o derece benim yemem yine aynıydı böyle ama dediğim gibi abur cuburu çok yemem ve spor yapmamam kilo almama neden oldu tek ilacım spormuş
ac kalma ama hafif ye tatlim sadece
falinda genc yakisikli kariyerli amcasi olan bir yakisikli ciktimi
burdaki vurgu dikkatini cekerim amcaliiiiiiiiiiiiiiii
Evet canım regli günlerim ve hasta olmadığım zamanlar dışında her zaman yapmaya hazırımbak ne guzel iltifatlar
bu gazla bu hafta ne yapariz ece spor gruplarinin tozunu atariz
kilo verdikce özguven artiyor gercekten
haftaiçi okul olduğu için ancak 1 saat yapabilirim onun dışında hafta sonları daha çok yapmaya çalışırım . yarın telafi ederim dünü . 12-1 gibi öğle arası girerim aslında akşamları sporu 11 gibi yapıuorum hafta içi . o zaman da koñuşabiliriz
hehehe biri çıktı ama öküz çıktı. onu da saymadım artık hayatıma alacağım tek öküz ettir
Bu aradabirbeste cim çok sağol böyle bir program hazırladın bize insan istemese bile spor yapmak zorunda kalıyor çünkü spora istemeyerek başlıyorsun sonrasında bir bakıyorsun vücut canlanıyor
hahahahyyyyy iyiymişşş.:)))))))))).
allah sana birini tanıtsında bu sözünü çiğne inşallah emi:))))))))
ayy bulamadımmm
hilal sirvers grupdaşlarım.. ne kadardı sporlarınız.. yazmıştınız ama bulamadım..
alıntı yapıp kopyalayın olur mu kızlar .
Goodıdea formdaydı
Sayfayı okuyordu gıtmıs bırsey yazmadan
Boş bırakmak olmaz onları sizin gibi küçük göğüslüler için sporcu sütyenileri var ondan giy şanslıyım yaniToparlayıcı giy canım rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?