- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.901
O Küçükler nelermıs bakıyımmmmenüm
sabah
2 yumurtalı yeşil biberli peynirli omlet
çay
gün içi ayran detoksu
arada küçük atıştırmalarım oldu
su 1,5_2 lt
spor 50 dk yürüyüş 12 dk egzersiz
Teşekkürler canım çok faydalı bence herkes okumalıhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/diyet-soru-cevap.667819/
Kızlar burada tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz
Ahaha nerden bildin ya:)Sevda gül bütün takımlara baktın
Neden 9. Takım merak ettım
Beril derler banaAhaha nerden bildin ya:)
Tek tek okudum:) burasi bana daha bi baska gorundu
haklisin canm bizde mesela ne ben alirm ne o aslinda ben severm hediye almayi ama malesef pek mumkun olmuyor :)Selinciğim ben böyle günlere çok inanmam ama bana özel günlerde herkese hediyeler alırım aldığım kadar bana alınır mı nerde, kötü alıştırdık radikal bir çözüm üretmeli fikirlere açığım bugün olmaz ama yarın bir bahane ile burnundan getiririm
oh belki hayir dersin diye dusundum uzulmustum mutlu oldum arkadasa isindim.ben cok hic gondermek istememisstiimyeni gelen arkadas kendini bir tanitsin konusalim
gelene git demeyiz ya
elif mizmizlik ediyor sipami br yatiriyim
tek tek okudum canm cok iyi oldu cok tesekkurler :)/http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/diyet-soru-cevap.667819/
Kızlar burada tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz
allah bagislasin canm masallah 4/tane nasil basediyorsun kucuk annelerdensin sende :)/kac yasindalar :)/Hareketliyimdir 4cocugum var mecbur harektli olmak zorundayim kosu bandim ve mekik aletm var duzenli yapicm insallah
kiz niye garibanim ben yazikkkkkkkkkkkk banaBerıl senden korkulur :) :)
Ben simdi gruba dahil oldummu yari diyete basliycamda:) eger alinmadiysam koca gobegimin suclusu sizsiniz
hic diyet yaptinmiBen simdi gruba dahil oldummu yarin diyete basliycamda:) eger alinmadiysam koca gobegimin suclusu sizsiniz
yumurta 1 tane de kestane ciddi bişey değil :)O Küçükler nelermıs bakıyımmm
Amin saol canim evet erken evlendim 18 yasimdaallah bagislasin canm masallah 4/tane nasil basediyorsun kucuk annelerdensin sende :)/kac yasindalar :)/
bak yeminle watsaapta sapigin olurum silver ne yedin diyeyumurta 1 tane de kestane ciddi bişey değil :)
Yapmazmiyimhic diyet yaptinmi
yaptinsa ne yaptin
normalde beslenme duzenin nasil
ekmekcimisin, tatlicimisin
seline arkadas geldin yani.........Amin saol canim evet erken evlendim 18 yasimda
En buyugum 12. Ikinci 10. Ucuncu 8 sonunca 4 yasinda:)
suan nasil bir program dusunuyorsunYapmazmiyim
Dukanmi dersin isvecmi istersin yoksa 5 te 5 mi .ne istersen var bende :) ama bi turlu sonunu getiremedim ama bu son olacak ya kararliyim buyaza kdar en az 70 istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?