- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.001
bu sana yağa benzetme ışı hoşuma gittı kaptancım daha bende bıssuru paket sanayağı varsayende moralim duzeldi
aman haftaya paket paket sana yag verecez bizde
zordegıl bu ışı nasıl yaptı anlatsa bıze tuyo verse ortada yoktu hafta boyuAa dur orda kız rakibim zordeğil değildiki benanlamadımki benim rakibimhem bu hafta benim regl haftamdı yangelosman yattım su bile içmedim 1 kilo yine iyi vermişim.Sen gelecek hafta yine bana oyna
Sen neden uğramadın hıc kuzumbu sana yağa benzetme ışı hoşuma gittı kaptancım daha bende bıssuru paket sanayağı var
zordegıl bu ışı nasıl yaptı anlatsa bıze tuyo verse ortada yoktu hafta boyu
kıtkurdu lıstede sabıt gozukuyodu farklı bıldırmış kılosunu onu soyledım ama acemı olduğum ıçınde çok fazla karışamadım lısteyeanlamadım canım kitkurdu var zaten..
ınş bugun yapıcam spor daha yapamadım bu hafta spora ağırlık verıyoruz galıba ıyı olur bande totomu kaldırırım bırazgodidea
yeni farkettim diyet grubu için söylemişsin pardon canım..
bu arada aynı gruptayız.. vatsaptada olmadığın için burdan gaz verelim birbirimize..
( diğer gruptakiler çok fena hatunlar laf aramızda)
bugün başladık biliyosun demi canım..
hilal sen ben aynı gruptayız..her günün saati önemli... yürüdün veya bisiklet çevirdin mi canım.. merak ediom seni
kaptancım geçmışe bakıyodum cevap vermemış gıbı olmasın kusura bakmaSen neden uğramadın hıc kuzum
gorusurzbenım kahvaltı hazırlamam Lazım Görüşürüz
ne guzl benımde hemen hemen 1 ay oldu 3,4 vermışım toplam15 ocakta aranıza katıldım 2 gün sonra tam 1 ay olacak ve ben 4 kilo vermiş bulunuyorum bu süreçte çok mutluyum ideal olan şekilde kilo veriyorum
bence de bırıncı olalım ortalamamız ıyı aslındakizlar 4. hafta yine 3.yuz saniri
sikildim gayri 3.lükten yavvvvvvvv
en son dedığım gıbı cuma gırdım bugun pazarNerdesın kuzum 2 den berı yoksun ortada
bazen sayfayı açıyorum okumak ıçın sonra çocuk ağlıyo bışey oluyo kalkmak zorunda kalıyorum başından ama acık kalıyo bılgısayarGoodıdea formdaydı
Sayfayı okuyordu gıtmıs bırsey yazmadan
yok ayrılmadım burdayımsanırım ayrıldı.
Haber vermedenmı
vardır bi bildiği diyelim
sadece dun gırmedım mısafırım vardı spor konusunda bayağı ılerlemeler kaydedılmış takıp edemedım kusura bakmayınMerak edıyorum ıster ıstemez
Canim Zordegil haber Verdi biraz kosturmali bir donemdeyim dedi bizde anlayisla karsiladiken son dedığım gıbı cuma gırdım bugun pazar
bazen sayfayı açıyorum okumak ıçın sonra çocuk ağlıyo bışey oluyo kalkmak zorunda kalıyorum başından ama acık kalıyo bılgısayar
yok ayrılmadım burdayım
sadece dun gırmedım mısafırım vardı spor konusunda bayağı ılerlemeler kaydedılmış takıp edemedım kusura bakmayın
telefı etmeye calışcam ama cıkarırsanız lısteden de yapcak bısey yok
sasırdım bır gunde bu tepkılere ben eşım olan zordegıle laf atıyorum gunlerdır gırmıyo arada sadece 1 mesajını gordum boyle tepkı almamıştı
Grup kurduk canimKaptanim wapsapim vardi ama sildim telden istemedigim arkadslar msj atip duruyodu anladigim kadariyla wapsaplada girusuyosunuz ben burdan sizi takip ederim .
Tesekkur ederim kaptancim cok dusuncelisinGrup kurduk canim
Isteyen gelebilir zorunda degilsiniz
Yarin öbürgün duyarsin neden cagtilmadim dersin diye soyledim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?