Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sayende moralim duzeldi
aman haftaya paket paket sana yag verecez bizde
bu sana yağa benzetme ışı hoşuma gittı kaptancım daha bende bıssuru paket sanayağı var
Aa dur orda kız rakibim zordeğil değildiki benanlamadımki benim rakibim hem bu hafta benim regl haftamdı yangelosman yattım su bile içmedim 1 kilo yine iyi vermişim.Sen gelecek hafta yine bana oyna
zordegıl bu ışı nasıl yaptı anlatsa bıze tuyo verse ortada yoktu hafta boyu

benım bebış kucağımda otururken yazı boyutunu kuçultu neye bastı bılmıyom pıre gıbı yazılar okuyamıyom nası buyutcezkı

anlamadım canım kitkurdu var zaten..
kıtkurdu lıstede sabıt gozukuyodu farklı bıldırmış kılosunu onu soyledım ama acemı olduğum ıçınde çok fazla karışamadım lısteye

ınş bugun yapıcam spor daha yapamadım bu hafta spora ağırlık verıyoruz galıba ıyı olur bande totomu kaldırırım bıraz

15 ocakta aranıza katıldım 2 gün sonra tam 1 ay olacak ve ben 4 kilo vermiş bulunuyorum bu süreçte çok mutluyum ideal olan şekilde kilo veriyorum
ne guzl benımde hemen hemen 1 ay oldu 3,4 vermışım toplam

kizlar 4. hafta yine 3.yuz saniri
sikildim gayri 3.lükten yavvvvvvvv
bence de bırıncı olalım ortalamamız ıyı aslında

bu spor ışı çok guzel olmuş ben cezayı hakettım 2 gundur yapmıyom bugun 3 gunluk yapıcam takımımı zarara sokmıycam

Nerdesın kuzum 2 den berı yoksun ortada
en son dedığım gıbı cuma gırdım bugun pazar

Goodıdea formdaydı
Sayfayı okuyordu gıtmıs bırsey yazmadan
bazen sayfayı açıyorum okumak ıçın sonra çocuk ağlıyo bışey oluyo kalkmak zorunda kalıyorum başından ama acık kalıyo bılgısayar
sanırım ayrıldı.
yok ayrılmadım burdayım

Haber vermedenmı

vardır bi bildiği diyelim

Merak edıyorum ıster ıstemez
sadece dun gırmedım mısafırım vardı spor konusunda bayağı ılerlemeler kaydedılmış takıp edemedım kusura bakmayın
telefı etmeye calışcam ama cıkarırsanız lısteden de yapcak bısey yok
sasırdım bır gunde bu tepkılere ben eşım olan zordegıle laf atıyorum gunlerdır gırmıyo arada sadece 1 mesajını gordum boyle tepkı almamıştı

gırdığım zamanda geçmışı okuyorum o yuzden tepkı vermıyomusum gıbı gozukebılırım takıp etmek stıyorum geçmışı de

Kaptanim wapsapim vardi ama sildim telden istemedigim arkadslar msj atip duruyodu anladigim kadariyla wapsaplada girusuyosunuz ben burdan sizi takip ederim .

Canim Zordegil haber Verdi biraz kosturmali bir donemdeyim dedi bizde anlayisla karsiladik
Seni merak ettim herhangi bir tepki vermedim sahsen
Beste her gun seni sordu özelden sana mesaj attim cevap yazmadin biz birseymi oldu diye endiselendik

Kaptanim wapsapim vardi ama sildim telden istemedigim arkadslar msj atip duruyodu anladigim kadariyla wapsaplada girusuyosunuz ben burdan sizi takip ederim .
Grup kurduk canim
Isteyen gelebilir zorunda degilsiniz
Yarin öbürgün duyarsin neden cagtilmadim dersin diye soyledim ben

Selin arkadasimdami benimle ayni kiloda yoksa odami cocuklu ona es olacaksam ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…