- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.041
Neden korktun anlamadım menünde kötü bişey yokkiDünkü menümü paylaşmadım korktum eşimde yoğundu giremedi
sabah 2 haşlanmış yumurta 1 çatal peynir
öğlen kabak yemeği yoğurt ve yanında dayanamadım ekmek yedim
akşamda hiç bir şey yemedim ,
ama o ekmek moralimi çok bozdu
Sakınnnn SakınnnnAy kızlar ya gözmü değdi bana nedir şişkoluk alışkanlığım geri döndü.İçimde kurt varmış gibi habire bişiler tıkınasım var imdaaattttttttttttt
Canım sporda istemioSakınnnn Sakınnnn
Birkaç gün önce bendede öyledi, canım hep bişeyler istiyordu aç kalma doyurucu şeyler ye eski kıyafetlerine bak bide kendi kendine canım istemiyor de birkaç güne geçer tabi sporda iyi gelir
Regli zamanın yakın mı canım? Genelde regli zamanına yakın kimi insanın iştahı artarCanım sporda istemioBiraz dağıldım.Kendimi evi işler başımdan aşkın sıkıntıdan sanırım düşündükçe tıkınasım geliyo kendimi durduramıyorum Kilo almakta istemiyorum bundan sonra haftada 1 1 de olsa böyle düzenli gitmeye niyetim var
haklısın canım iletişimsizlik oldu yazamadım aslında yazabılırdım ama boyle sorun olcağını duşunmedım donuşte yazarım dıye duşundum ben cumaya kadar takılıyım cuma bır gruba gırerım o zaman hem sureklı spor yapmaya alışırım o zamana kadar sureklı yapabılırsem bır gruba gırerımgoodidea seni gördüğüme sevindim..çünkü yollarını çok gözledim ne yalan deyim..
spora cuma günü başlayacağımızı salı gününden beri yazıyorum ben canım..
birde grupları oluşturdum senle aynı guruptayız şuan mesela..
perşembe gününden itibarende devamlı sana yazdım cevap gelmedi...
cuma ve cumartesi günüde bekledim ama sen gelmeyince cumartesi günü mecburen yerine silversi aldık guruba..
sen şimdi buna bozulabilirsin.. ama bozulma çünkü 3 gün bekledim ben seni..
beklemekte sorun değil bir hafta yazma istersen canım bayanız iş misafir vs bitmez seni bizde anlamazsak kimse anlamaz bebeğinde varmış.
ama bi haber verseydin canım ..
zor değil spor gurubunda değil..gelmezse senin olduğu kadar sorun olmaz.. spor gurubunu günlük diye konuştuk hatırlarsan..
yazamaman asla sorun değil...estağfurlah öyle bişey olamaz.. haber vereydin iyiydi ama..
geçmişe bak istersen çok sordum sana kaç gün
bak mesela bizim grup arkalara düştü sen olmadığın için.. ilk güne sanki biri varmış gibi kafadan saat yazdım 65 dk..
diğer guruplar fazlaa saat doldurdu ama bizde sadece hilalle ben spor yaptık..
bizide anla.. biz gelmemeni anlıyoz.. haber vermemeni anlamadık..
mesela sporda yapmamışsın.. oda olabilir müsait olamayabilirsin üst üste gelmiştir vs.. ama biz nerden bilecez gerçeği canım benim iletişim olmayınca..
listeden çıkarma gibi bişeyde olamaz bu liste hepimizin listesi.. ağzımızın tadıyla sporumuzu yapalım yaza çıtır çıtır girelim.. sen yeterki gel günlük yürü.. ben günlük saatleri dakikası dakikasına not alıyorum emekler boşa gitmesin diye..inan 1 dk yı es geçmiyorum.. toplayım cuma aramızdan birinci seçecez..
şöyle yapalım sen düzenini oturt.. cuma günü bomba gibi başla gurubumuza..
ama dersenki ben bu hafta başlamak istiyorum..
sana yeni bir gurup açalım.. 3 guruptuk 4 olalım..
sen bu hafta kaç saat spor yaparsan o saati 3 ile çarparız.. hırsla hareket edersen tek başına birinci bile olabilirsin :)
önümüzdeki hafta tekrardan grup yaparız..
şimdi yerine silversi aldık diğer gruplardan geri kalamazdık bizide anla..
4. grup mu olmak istersin yoksa haftaya yeni düzenlemede mi yer almak istersin canım?
valla benımde bu sıra hevesım kaçtı nıye bılmıyorum toparlamamız lazımCanım sporda istemioBiraz dağıldım.Kendimi evi işler başımdan aşkın sıkıntıdan sanırım düşündükçe tıkınasım geliyo kendimi durduramıyorum Kilo almakta istemiyorum bundan sonra haftada 1 1 de olsa böyle düzenli gitmeye niyetim var
Hoş geldin canım ekmek yasak ben de yedim lavaş ekmeğiNeden korktun anlamadım menünde kötü bişey yokki
Okudunmu bilmiyorum bende dün akşamı hiç cıssslara dalmadan atlatabildim
Kitkurdu sen bu karatayı nezamandır yapıyorsun aslında bu hafta iyiydi menülerin ama beklediğimden az vermişin yoksa bu Karatay sana yaramıyormuki
Benimki sadece düşünce tabi
Yapmayın benim hevesim kursağımda bekliyor birilerinin peşine takılmak için hep beraber motivasyon çalışması mı yapsak moralimiz düşükvalla benımde bu sıra hevesım kaçtı nıye bılmıyorum toparlamamız lazım
Yok tatlım geçen haftaydı reglim.Regly zamanımda sancım olur spor yapamadım.Şimdide tembelliğe alıştım yapasım yok ondan iştahım açıldı belkideRegli zamanın yakın mı canım? Genelde regli zamanına yakın kimi insanın iştahı artar
Sorma ya ama bu rehavete son vermek lazım.Hadi haftanın ilk günlerindeyiz ama cumaya toparlanmamız ve eksiyle gelmemiz lazımki ileri bi adım atalımvalla benımde bu sıra hevesım kaçtı nıye bılmıyorum toparlamamız lazım
Beklediğimizden az verince emeğimize değiyor mu diye şeytan hemen sağdan sağdan yaklaşıyorYok tatlım geçen haftaydı reglim.Regly zamanımda sancım olur spor yapamadım.Şimdide tembelliğe alıştım yapasım yok ondan iştahım açıldı belkide
Sorma ya ama bu rehavete son vermek lazım.Hadi haftanın ilk günlerindeyiz ama cumaya toparlanmamız ve eksiyle gelmemiz lazımki ileri bi adım atalım
Bişiler yapsak iyi olcak.Birilerini hedef seçip yarışmak iyi oluyor.Benanlamadımki rakibemdi geçen hafta ama regly halimle bile geçemedi beni şöyle beni zorluycak yeni bi rakibemi bulsamki acabaYapmayın benim hevesim kursağımda bekliyor birilerinin peşine takılmak için hep beraber motivasyon çalışması mı yapsak moralimiz düşük
Tatlım elinden geleni yap gerisini Allaha bırak.Beklediğin bi rakam olmazsa hayal kırıklığıda olmaz.Ver yeterki miktarı önemli değil damlalar büyür bigün göl olur.Beklediğimizden az verince emeğimize değiyor mu diye şeytan hemen sağdan sağdan yaklaşıyor
Bence sen burdan fazla uzak kalıyorsun o yüzden motivasyonun düşüyor bende burda kızları görünce daha aşka geliyorumvalla benımde bu sıra hevesım kaçtı nıye bılmıyorum toparlamamız lazım
İstersen bu hafta benim eşim sen ol beni biraz zor geçersin yalnız söyliyim ona göre karar ver :))Tatlım elinden geleni yap gerisini Allaha bırak.Beklediğin bi rakam olmazsa hayal kırıklığıda olmaz.Ver yeterki miktarı önemli değil damlalar büyür bigün göl olur.
Çok doğru söylüyorsun mefkuremBence sen burdan fazla uzak kalıyorsun o yüzden motivasyonun düşüyor bende burda kızları görünce daha aşka geliyorum
Hem daha sık gelebilsen daha fazla kaynaşırız
Bide burda hesap vermek var insan kaçamak yapmaya utanıyor
Hiç moralini bozma biz elimizden geleni yapalım gerisini vücut istediği gibi halletsinHoş geldin canım ekmek yasak ben de yedim lavaş ekmeği
98 kilo ile başladım diyetisyenle yaparken haftada 1 kilo garanti veriyordum ama günde 1saat kesin yürüyordum Karatayda hakaten daha az yiyorum ama daha rahatım ben spor yapmadığım için az verdiğimi düşünüyorum ancak senin dediğin gibi bu hafta o menüye çok az verdim regl haftam diye moral bozmayayım dedim bu hafta spor da yapıyorum bakayım olmadı düşüneceğim
Dün sıcak sıcak börekler fırından çıkınca burası olmasa çoktan götürmüştüm tabi birde psikolojik baskı var işte bir seferden bişey olmaz bugün ye yarın devam et Vs.bilinen şeylerÇok doğru söylüyorsun mefkurem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?