Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay kızlar ya gözmü değdi bana nedir şişkoluk alışkanlığım geri döndü.İçimde kurt varmış gibi habire bişiler tıkınasım var imdaaattttttttttttt

Neden korktun anlamadım menünde kötü bişey yokki
Okudunmu bilmiyorum bende dün akşamı hiç cıssslara dalmadan atlatabildim
Kitkurdu sen bu karatayı nezamandır yapıyorsun aslında bu hafta iyiydi menülerin ama beklediğimden az vermişin yoksa bu Karatay sana yaramıyormuki
Benimki sadece düşünce tabi

Ay kızlar ya gözmü değdi bana nedir şişkoluk alışkanlığım geri döndü.İçimde kurt varmış gibi habire bişiler tıkınasım var imdaaattttttttttttt
Sakınnnn Sakınnnn
Birkaç gün önce bendede öyledi, canım hep bişeyler istiyordu aç kalma doyurucu şeyler ye eski kıyafetlerine bak bide kendi kendine canım istemiyor de birkaç güne geçer tabi sporda iyi gelir

Diyet Yaparken Yoğurt Seçiminde Yapılan Hata!

Diyet döneminde tüm kadınlar tam yağlı yoğurt yerine, az yağlı veya yağsız yoğurt tercih ediyorlar. Peki bu doğru mu?

Dr. Ayça Kaya tam yağlı yoğurdun kilo vermeye yardımcı olduğunu belirtti.

Kilo kontrolü yapmaya çalışırken birçoğumuz yağlı olduğu gerekçesiyle yoğurdun ve sütün az yağlı olanını tercih ederiz. Ancak İspanya’da 8500 kişi üzerinde 7 yılda yapılan bir araştırmada, tam yağlı yoğurt tüketildiği zaman az yağlı yoğurda oranla daha iyi kilo verildiği ortaya çıktı.

Tam yağlı yoğurt zayıflatır mı?

• Yoğurt içerdiği süt şekeri olan laktoz sayesinde yemekten sonraki tatlı ihtiyacını azaltıyor.

• Yüksek protein içerdiği için daha uzun süre tok tutuyor.

• Tam yağlı yoğurt içerdiği yağ sayesinde midenin boşalma süresini uzatıyor ve kişinin acıkma duygusu azalıyor. Kişi az yağlı yoğurt yediğinde midenin boşalma süresi daha kısa oluyor ve daha çabuk acıkıyor.

• Yoğudun içerdiği iyi bakteriler sayesinde, bağırsak florası iyileşiyor ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor.

• Çok iyi bir kalsiyum kaynağı olan sütün bu açıdan damarlar üzerine koruyucu etkisi bulunuyor. Sütün metabolizmayı hızlandırıcı etkisiyle birleştiğinden zayıflama sürecini hızlandırıyor ve damarları iyileştiriyor. Kalsiyum aynı zamanda kemikler üzerine de koruyucu.

• Yoğurdun içerdiği konjuge linoeik asit bel çevresi yağlarına tam bir düşman.

• Yoğurt aynı anda üç temel beslenme bileşeni olan protein, yağ ve karbonhidrat içeren yegane besinlerden biri. Yani sadece yoğurt tüketmek bile beslenme açısından üç major besin bileşenini vücuda kazandıyor.

• Yoğurt demir emilimini azaltabiliyor. Kansızlığı olanların ana öğün yerine ara öğün olarak yoğurdu tercih etmesi daha doğru.

• Eğer kansızlığınız yoksa, her yemekten sonra 1 su bardağı tam yağlı ev yapımı yoğurt yemeyi alışkanlık haline getirin. Böylece zayıflama süreciniz hızlansın, damarlarınız korunsun, kemikleriniz güçlensin, bağırsaklarınız iyi çalışsın ve bağışıklığınız kuvvetlensin.

Alıntıdır

Canım sporda istemio Biraz dağıldım.Kendimi evi işler başımdan aşkın sıkıntıdan sanırım düşündükçe tıkınasım geliyo kendimi durduramıyorum Kilo almakta istemiyorum bundan sonra haftada 1 1 de olsa böyle düzenli gitmeye niyetim var

Regli zamanın yakın mı canım? Genelde regli zamanına yakın kimi insanın iştahı artar

haklısın canım iletişimsizlik oldu yazamadım aslında yazabılırdım ama boyle sorun olcağını duşunmedım donuşte yazarım dıye duşundum ben cumaya kadar takılıyım cuma bır gruba gırerım o zaman hem sureklı spor yapmaya alışırım o zamana kadar sureklı yapabılırsem bır gruba gırerım

valla benımde bu sıra hevesım kaçtı nıye bılmıyorum toparlamamız lazım

Hoş geldin canım ekmek yasak ben de yedim lavaş ekmeği
98 kilo ile başladım diyetisyenle yaparken haftada 1 kilo garanti veriyordum ama günde 1saat kesin yürüyordum Karatayda hakaten daha az yiyorum ama daha rahatım ben spor yapmadığım için az verdiğimi düşünüyorum ancak senin dediğin gibi bu hafta o menüye çok az verdim regl haftam diye moral bozmayayım dedim bu hafta spor da yapıyorum bakayım olmadı düşüneceğim

Regli zamanın yakın mı canım? Genelde regli zamanına yakın kimi insanın iştahı artar
Yok tatlım geçen haftaydı reglim.Regly zamanımda sancım olur spor yapamadım.Şimdide tembelliğe alıştım yapasım yok ondan iştahım açıldı belkide
Sorma ya ama bu rehavete son vermek lazım.Hadi haftanın ilk günlerindeyiz ama cumaya toparlanmamız ve eksiyle gelmemiz lazımki ileri bi adım atalım

Beklediğimizden az verince emeğimize değiyor mu diye şeytan hemen sağdan sağdan yaklaşıyor

Yapmayın benim hevesim kursağımda bekliyor birilerinin peşine takılmak için hep beraber motivasyon çalışması mı yapsak moralimiz düşük
Bişiler yapsak iyi olcak.Birilerini hedef seçip yarışmak iyi oluyor.Benanlamadımki rakibemdi geçen hafta ama regly halimle bile geçemedi beni şöyle beni zorluycak yeni bi rakibemi bulsamki acaba

Bence sen burdan fazla uzak kalıyorsun o yüzden motivasyonun düşüyor bende burda kızları görünce daha aşka geliyorum
Hem daha sık gelebilsen daha fazla kaynaşırız
Bide burda hesap vermek var insan kaçamak yapmaya utanıyor

Tatlım elinden geleni yap gerisini Allaha bırak.Beklediğin bi rakam olmazsa hayal kırıklığıda olmaz.Ver yeterki miktarı önemli değil damlalar büyür bigün göl olur.
İstersen bu hafta benim eşim sen ol beni biraz zor geçersin yalnız söyliyim ona göre karar ver :))

Hiç moralini bozma biz elimizden geleni yapalım gerisini vücut istediği gibi halletsin
Almıyalımda varsın yavaş yavaş gitsin ben eğer başlamamış olsaydım şu 1.5 ay içinde kesin 4-5 Kilo daha almıştım kısır döngü içinde sürükleniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…