Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 saat olmaz belki ama 1 buçuk saati zorlarım gün boyu da zaten hareket halindeyim öğleden sonea

Selin ve zeynep nerdesiniz uykucular spor zamanı diyorum da başka bişey demiyorum
Bugün başarısıyla uğraşıyorum sizden güzel bir performans bekliyorum takım arkadaşlarım açığımı kapatın canlarım

Kocaman Tünaydınlar bu gün hızlısınız çift taraflı yazmışsınızda yazmışsınız oku oku bitmedi bir de millet okumuyor diyoruz anacığım bizim sayfalar süreli yayın kitap olur ee birde yazıyoruz
ayy türküyübilir misiniz hem okudum hem de yazdım yalan dünya senden ..... vay
ne güzel türkü aklıma geldi efkarlaandım

tamam kaptancım yanlış anlaşılma oldu pardon dediğim gibi sporu telafı edeceğim
ozelden mesajı da şimdı gordum

Dünkü menümü paylaşmadım korktum eşimde yoğundu giremedi
sabah 2 haşlanmış yumurta 1 çatal peynir
öğlen kabak yemeği yoğurt ve yanında dayanamadım ekmek yedim
akşamda hiç bir şey yemedim ,
ama o ekmek moralimi çok bozdu

2 saat olmaz belki ama 1 buçuk saati zorlarım gün boyu da zaten hareket halindeyim öğleden sonea

canım sen günde bir saat yürü.. 10 dkda grubumuza hediyen olsun:)
ama .. ama.. amaaaa..
acısını hafta sonu telafi et... her şekil kabulümüssün sen daha ne olsun günde bir saat az mı:)))))
bende hafta içi daha çok yükleneceğim mesela..:)

ayrıca 2 saati biz de yapmıyoz canım benim.. 1 saat 2 saat diye ben laf gelişi öyle yazdım.. 2 saat kimseden beklenmez..yapılırsa gurubuna hediye olur tabi o başka:)

goodidea seni gördüğüme sevindim..çünkü yollarını çok gözledim ne yalan deyim..
spora cuma günü başlayacağımızı salı gününden beri yazıyorum ben canım..
birde grupları oluşturdum senle aynı guruptayız şuan mesela..
perşembe gününden itibarende devamlı sana yazdım cevap gelmedi...
cuma ve cumartesi günüde bekledim ama sen gelmeyince cumartesi günü mecburen yerine silversi aldık guruba..
sen şimdi buna bozulabilirsin.. ama bozulma çünkü 3 gün bekledim ben seni..
beklemekte sorun değil bir hafta yazma istersen canım bayanız iş misafir vs bitmez seni bizde anlamazsak kimse anlamaz bebeğinde varmış.
ama bi haber verseydin canım ..
zor değil spor gurubunda değil..gelmezse senin olduğu kadar sorun olmaz.. spor gurubunu günlük diye konuştuk hatırlarsan..
yazamaman asla sorun değil...estağfurlah öyle bişey olamaz.. haber vereydin iyiydi ama..
geçmişe bak istersen çok sordum sana kaç gün
bak mesela bizim grup arkalara düştü sen olmadığın için.. ilk güne sanki biri varmış gibi kafadan saat yazdım 65 dk..
diğer guruplar fazlaa saat doldurdu ama bizde sadece hilalle ben spor yaptık..
bizide anla.. biz gelmemeni anlıyoz.. haber vermemeni anlamadık..
mesela sporda yapmamışsın.. oda olabilir müsait olamayabilirsin üst üste gelmiştir vs.. ama biz nerden bilecez gerçeği canım benim iletişim olmayınca..

listeden çıkarma gibi bişeyde olamaz bu liste hepimizin listesi.. ağzımızın tadıyla sporumuzu yapalım yaza çıtır çıtır girelim.. sen yeterki gel günlük yürü.. ben günlük saatleri dakikası dakikasına not alıyorum emekler boşa gitmesin diye..inan 1 dk yı es geçmiyorum.. toplayım cuma aramızdan birinci seçecez..
şöyle yapalım sen düzenini oturt.. cuma günü bomba gibi başla gurubumuza..
ama dersenki ben bu hafta başlamak istiyorum..
sana yeni bir gurup açalım.. 3 guruptuk 4 olalım..
sen bu hafta kaç saat spor yaparsan o saati 3 ile çarparız.. hırsla hareket edersen tek başına birinci bile olabilirsin :)
önümüzdeki hafta tekrardan grup yaparız..
şimdi yerine silversi aldık diğer gruplardan geri kalamazdık bizide anla..
4. grup mu olmak istersin yoksa haftaya yeni düzenlemede mi yer almak istersin canım?

sevdagül hayırlı olsun canım aramıza katılman..:)
bu hafta seyret spor grubumuzu fikir edin neymiş ne değilmiş.. hem bu arada diyetinide oturtursun.. kaptanımızda spor grubunu duyurmuş sana.. aramıza katılırsın haftaya istersen yada istediğin hafta:)

birbeste:
beril:
kitkurdu:
silvers:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:
ecenaz:

hadi bakalımmm boşluklar doldurulsunnn kollar bacaklar biraz yorulsunnnnn

devamlı ilerletmenizi rica ediyorum bu alıntıyı sonraki sayfalara..

birbeste:
beril:
kitkurdu:
silvers:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:
ecenaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…