- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.021
2 saat olmaz belki ama 1 buçuk saati zorlarım gün boyu da zaten hareket halindeyim öğleden soneao zaman adil olsun dersek canım goodidea 65 dk ile başlayacak tüm grupların alt sınırı 170 dk olacaktı..
herkes kabul ederse ben silversi 65 dk ilk gün yürüdü die yazıyım..
bizim grupta 170 ile başlamış olsun..
kendi grubum olunca fazla şunu yazıyım bunu yapıyım diemiyorum aslında.. ama böylesi adaletli olacaktır canım..
gruptaki kişileri değiştirmeyi planlıyordum en başta..
ama değiştirince grup hissiyatı kaybolur gibimede geliyor..
bir taraftan silvers yetişti şükür bizim guruba geldi ama kızın zaten dersi yoğun ona gaz bile veremeyecem sanki..nasıl 1.5 saat günlük yürüsün..hadi 15 dk 20 dk yürü seni görüyüm diememki tıp okuyo sonuçta..
gerçi kendisi yürümek istedi..günlük vakti olmasa guruba katılmak istemezdide.. dersleri olunca ek süre yapamaz napsın.. bu yönden bizim gurup az farklı kaldı..
ama silvers derseki olsun abla ben her gün 2 saate kadar müsaitim sadece gaza ihtiyacım var derse o bizde mevcut:)
sorunun cevabı silverste sanırım..
O konuyla hilal iglileniyor cnmBerilcim bu hafta eş oldukmu ben mi kaçırdım ya eski eşler devam mı
Tesekkurler hos buldumSevda gül hoşgeldin aramıza
Berilcim bu hafta eş oldukmu ben mi kaçırdım ya eski eşler devam mı
Tamam canımKuzum eşlemeyi yapıcam değişecek bugün:)
Hoş geldin aramıza ne iyi ettin karar verip başla hep beraber savaşımız devam ederBen simdi gruba dahil oldummu yarin diyete basliycamda:) eger alinmadiysam koca gobegimin suclusu sizsiniz
2 saat olmaz belki ama 1 buçuk saati zorlarım gün boyu da zaten hareket halindeyim öğleden sonea
2 saat olmaz belki ama 1 buçuk saati zorlarım gün boyu da zaten hareket halindeyim öğleden sonea
e
sadece dun gırmedım mısafırım vardı spor konusunda bayağı ılerlemeler kaydedılmış takıp edemedım kusura bakmayın
telefı etmeye calışcam ama cıkarırsanız lısteden de yapcak bısey yok
sasırdım bır gunde bu tepkılere ben eşım olan zordegıle laf atıyorum gunlerdır gırmıyo arada sadece 1 mesajını gordum boyle tepkı almamıştı
Hoşgeldin tatlım zamanla konuşup kaynaşırız sana şunu diyebilirim Kilo vermek için doğru yerdesinGunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?