Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Usagisan Eş desteği kontolü değilde birebir yarış mı sanki hırs yapar yarışırız gibi sana yüzde yüz katılıyorum hadi bu hafta eşler biribrine karşı yarışsın süper olur denemiş oluruz cuma sonucuna görede yeni bir atraksiyon geliştiririz ben varım @ hiloş eşleri yarıştırmak için eşleştir en azından yarışmak isteyenleri

Mefkurem Kesinlikle haklısın azmine hayranım dünü bence büyük başarıyla atlattın burada olmasak kilo artırmakla meşgul olacağız orası kesin

Bencede güzel fikir Kilolarımız aynı olmasada yüzdelerimizle yarışırız
Yarın tartı günü dün kaçamak yapanlar varsa bugün telafi etsin
Bakmışınız ben +çıkıyom ay Allah korusun

Bencede güzel fikir Kilolarımız aynı olmasada yüzdelerimizle yarışırız
Yarın tartı günü dün kaçamak yapanlar varsa bugün telafi etsin
Bakmışınız ben +çıkıyom ay Allah korusun[/Q

Hadi yarışalım heyecan yaptım bu gün sıfır kaçamakla yarın zaten genel huyumuz çoğumuz hep kocaman bir + ile haftaya başlıyoruz
Spor konusu çok can yakıyor yapmayınca bin dert yaparsın bir dert ay kızlar pazar sendromu yaşıyoruz yarın her şey normalleşir
MEFKURE dün nasıl geçti yorgunluk tavan yapmıştır çıtır kaynana

Bende bugün regl oldum çok fenayım biliyorum tartı iyi çıkmıcak yarın ama napalım her ay bu dert var başımızda açlık krizindeyim başım ağrıyor halsizim ama umutsuz değilim sizde olmayın kızlar

Dünü ne sen sor ne ben söyliyim kısaca en sonunda yürüyemiyordum bile yorgunluktan şükür geçti bugün birazdaha iyiyim
Yarışmak güzelde benim en fazla vereceğim 1.5 Kilo civarı.kiloda fazla olunca yüzde düşük çıkıyor o zaman naapcez

Kızlar derlenmişsiniz motivasyon düşmüş ne oldunuz siz canlanın bakem Şubat'ın bitmesine 2 hafta kaldı hadi Mart bahar ayı 2 kilo daha az girelim bahara
Matilda azmine hayranım tatlım bi ara uzak kalmıştın ama şimdi bir başladın pir başladın derlerya o hesap aynen devam

Tatlım çok hızlı gitmemeye bak.biz 20 lik çıtırlar değiliz.Vücudumuzun toparlanmak için zamana ihtiyacı oluyor.Yoksa çok fena sarkıyor.1.5 iyidir.

Tatlım çok hızlı gitmemeye bak.biz 20 lik çıtırlar değiliz.Vücudumuzun toparlanmak için zamana ihtiyacı oluyor.Yoksa çok fena sarkıyor.1.5 iyidir.
Haklısın da benden zayıflar daha fazla verince utanıyorum biraz
Ama kaçamak yapmadığım için içim rahat öğlen fazla yesemde akşama dengeliyorum

Aramızda çok yokzaten kilolar yakın bende katılıyorum 1.5 bırak 1 kilo bile beni çok mutlu eder gram moral bozar ama dolu dolu 1 kilo söylemesi bile pek havalı canım

o zamaaannn birbiriyle yarışmak isteyenler bana söylesin. ben de ona göre eşleştirmeyi yapayım. yarından itibaren başlayalım.

ama mefkurem ve berille kimse yarışmasın bu hafta onları ayırmyacağıma söz verdim :)

Ben yarışmak istiyorum ama aklımda kimse yok yarışmak isteyenleri belirleyip sen mi eşleştirsen bilemedim

Zeynep ve selin sevgili takımım bugün çok ağrım var benden Hayır yok size .siz yapabildiğizi yapın canlarım ama yarın daha iyi olurum kaldığımız yerden devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…