Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amin saol canim evet erken evlendim 18 yasimda
En buyugum 12. Ikinci 10. Ucuncu 8 sonunca 4 yasinda:)
allah bagislasn canm bende 18/de evlendim 2 oglum var biri 3 digeri 2 olmasina bikac ay var :)/

Berilim canım sen yeterki iste ben senin için rakamları feda eder 2 saat bile yazarimmm kaptanin dedihini fazlasıyla uygulamış olurum ayoll
bak ya ne fenasin seeen kiiiiz o zaman benim sporuds iki kati kayda gecelim olurmu aramizda kimse gormiycek yahu , bugun bana yarin sana gozdee ,

sabah beri mefkreme yazacam cekiniyom
ama cok merak ediyom nasil gecti
resimlerden gorsem fena olmaz
mefkre ne giydi saci nasildi
agladimi offfffffff deli sorular
aynen berilim azcik resm paylassa dimiii bende cok merak ediyoruuum :)/

Nurşenim arkadaşımdaydım akşam. güldürüyor karın ağrısından gülemiyorum. çektiğim mekikler karın kaslarımı ağırttı o derece :) hehehe
O bendede var ya 2 gundur karnim her harekette sizliyor ama hosuma gidiyor ben en sonki harekette olup bitiyorum resmen son nefeslerim oluyor
canm guzel atlatmissin maslllah sana iiiimmm berille biz sey dioduuuk resmm acck bizede gostersenee cok merak ettik nasil ciciler giyidin kziin nasil seker oldu kimbilir :)

Gune sirkeli su icerek basliyim kahvalti zamani gorusuruz
Canm o cok zararli diye biliyorum icme onuuu
Selin arkadasimdami benimle ayni kiloda yoksa odami cocuklu ona es olacaksam ne mutlu bana
Kilodads yakiniz canm bende kucuk annelerdeni. :) esim oldun bile canm bundan sonra gozum ustunde tabi sennde gozun bende olsun menulermize yorumlar yapalm tamammi :)
canm ben bugn biraz fazla yaptm ama yetrrmi bilmiyorm tabi:) aksama misafirm var hemen ilk is sporhmu hallettm :)
[QUOTE="zeynepcer, post: 39444528, member: 106372"]Merabalar
Burada tartildim + 100 deyim badkul aynidir
Lesli 5 milimi yaptim dunkumu yapamadim gtubum duyrulur[/QUOTE]tamm canm elinden geldigince yapmaya calis olurmu :)

Zeynep ve selin sevgili takımım bugün çok ağrım var benden Hayır yok size .siz yapabildiğizi yapın canlarım ama yarın daha iyi olurum kaldığımız yerden devam
gecmis olsun tatlim sen iyi olda acigi her turlu kapatiriz :)

birbeste:70 dk yürüyüş
beril:
kitkurdu:
silvers:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:
ecenaz:

ahh selinimm bi selinim kopyalamış

spor yok mu spor selin..( olmasa sanki üzülecekmişim gibi bide soruom:))

hilalimmm silversimmmm spor var mı cannlarrrrr

kızlar menüm

sabah 1 dilim ekmek salatalık domates yağsız peynirli omlet
ara bir ceviz
öğlen sulu sütlü bir nescafe yanına 3 kepekli grisssini
ara 1 sade activıa içine yaban mersini koydum..
akşam: bir bardak ayran 2 salatalık,1 elma ,yarım portakal

su 2.5 litre

benanlamadımki hayırlı olsun yeni eşimm eşim olmuşsun:))

beril:
kitkurdu:Sırf besteciğim bugün mutlu olsun diye yapmadım
silvers:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:
ecenaz

Ay kızlar ya gözmü değdi bana nedir şişkoluk alışkanlığım geri döndü.İçimde kurt varmış gibi habire bişiler tıkınasım var imdaaattttttttttttt

o çok zor oluyo resmen içinde doymayan bi sen var
geçen hafta mefkuremle ikimiz aynı dertdendik hatta konuştukta..
ben elma detoksundan çıkmıştım mefkuremde lahana çorbası yanlış hatırlamıosam..
sende detokstan filan çıkmadın demi canım.. bide reglden çıkıncada böyle oluyo bence..

tamam canım.. sen ne zaman dersen o zaman girersin listeye:)

kitkurduuu:))))

aslına bakarsan az yapsan mutlu olurdum heheyt biz yeniyoz diye.. ama ciddi ciddi hiç yappmaman mutlu değil mutsuz yaptı beni
ayy kızlar yoksa bugün kimse yapmadımı spor..
berilde yapmadım diodu.. gerçi ben ondan bi sürpriz saat bekliyorum:)

kitkurdu canım.. senin saatlerin doğru mu?

cuma:64 dk
cumartesi 117 dk

mekik çektim yazmışsın onun dakikasını da belirt.. 5 dk olsa yaz canım olur mu..

kitkurdu canım.. senin saatlerin doğru mu?

cuma:64 dk
cumartesi 117 dk

mekik çektim yazmışsın onun dakikasını da belirt.. 5 dk olsa yaz canım olur mu..
Doğru bari mekik çekip saat tutayım daha önce saat tutmamıştım ııımmm 50 mekiğe 2 saat yazsan olurmu arttırabilirsinde saati

HERKES OKUSUN ARKADAŞLAR..

adet döneminizden önceki iki hafta içerisinde bazal metabolizma hızınız normalden yüzde 8 ila yüzde 16 oranında daha yüksek olduğundan ,bu dönemde yapacağınız egzersiz ile daha fazla yağ yakarsınız.

kaynak: cosmopolitan

Doğru bari mekik çekip saat tutayım daha önce saat tutmamıştım ııımmm 50 mekiğe 2 saat yazsan olurmu arttırabilirsinde saati

sen ne dersen o saate tamam deyip yazarım :) sen sayfaya kopyala bende notlarımın arasına:)

beril:
kitkurdu:yapmadı.
silvers:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:
ecenaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…