- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.101
Makarnanın yanına birazda protein koysaydın ya canım çok az yemişin akşam.sabah 1yk krem peynır 2 dılım ekmek
oğlen 1 bardak sade sut
akşam 5 kaşık makarna
spor yarım saat yuruyuş
su 2 lt
allah bagislasn canm bende 18/de evlendim 2 oglum var biri 3 digeri 2 olmasina bikac ay var :)/Amin saol canim evet erken evlendim 18 yasimda
En buyugum 12. Ikinci 10. Ucuncu 8 sonunca 4 yasinda:)
bak ya ne fenasin seeen kiiiizBerilim canım sen yeterki iste ben senin için rakamları feda eder 2 saat bile yazarimmm kaptanin dedihini fazlasıyla uygulamış olurum ayoll
aynen berilim azcik resm paylassa dimiii bende cok merak ediyoruuum :)/sabah beri mefkreme yazacam cekiniyom
ama cok merak ediyom nasil gecti
resimlerden gorsem fena olmaz
mefkre ne giydi saci nasildi
agladimi offfffffff deli sorular
O bendede var ya 2 gundur karnim her harekette sizliyor ama hosuma gidiyorNurşenim arkadaşımdaydım akşam. güldürüyor karın ağrısından gülemiyorum. çektiğim mekikler karın kaslarımı ağırttı o derece :) hehehe
canm guzel atlatmissin maslllah sana iiiimmm berille biz sey dioduuuk resmm acck bizede gostersenee cok merak ettik nasil ciciler giyidin kziin nasil seker oldu kimbilir :)Selam kızlar bugünüde atlattım çok şükür
Ev dandini ama ayaklarıma basamıyom toplamayı yarın yapıcam misafirlerde geç gitti önce Size bakayım dedim geçmişi okudum
Akşam menüm çeşit çeşit hamurişleri baklavalar pastalar pilavlar salatalar arasından
4 sarma 3 kaşık et kavurma salata
Pilav pişince yarım kaşık tadına baktım
Yarın görüşürüz iyi geceler
Canm o cok zararli diye biliyorum icme onuuuGune sirkeli su icerek basliyim kahvalti zamani gorusuruz
Kilodads yakiniz canm bende kucuk annelerdeni. :) esim oldun bile canm bundan sonra gozum ustunde tabi sennde gozun bende olsun menulermize yorumlar yapalm tamammi :)Selin arkadasimdami benimle ayni kiloda yoksa odami cocuklu ona es olacaksam ne mutlu bana
canm ben bugn biraz fazla yaptm ama yetrrmi bilmiyorm tabi:) aksama misafirm var hemen ilk is sporhmu hallettm :)Selin ve zeynep nerdesiniz uykucular spor zamanı diyorum da başka bişey demiyorum
Bugün başarısıyla uğraşıyorum sizden güzel bir performans bekliyorum takım arkadaşlarım açığımı kapatın canlarım
gecmis olsun tatlim sen iyi olda acigi her turlu kapatiriz :)Zeynep ve selin sevgili takımım bugün çok ağrım var benden Hayır yok size .siz yapabildiğizi yapın canlarım ama yarın daha iyi olurum kaldığımız yerden devam
salata verdı onu yazmayı unutmuşum proteın yemedım yarın + çıkmıyım ınşallahMakarnanın yanına birazda protein koysaydın ya canım çok az yemişin akşam.
Salatada olur tabi.Çıkmazsın salata makarnayı dengelemiştir eminim.salata verdı onu yazmayı unutmuşum proteın yemedım yarın + çıkmıyım ınşallah
Ay kızlar ya gözmü değdi bana nedir şişkoluk alışkanlığım geri döndü.İçimde kurt varmış gibi habire bişiler tıkınasım var imdaaattttttttttttt
haklısın canım iletişimsizlik oldu yazamadım aslında yazabılırdım ama boyle sorun olcağını duşunmedım donuşte yazarım dıye duşundum ben cumaya kadar takılıyım cuma bır gruba gırerım o zaman hem sureklı spor yapmaya alışırım o zamana kadar sureklı yapabılırsem bır gruba gırerım
Doğru bari mekik çekip saat tutayım daha önce saat tutmamıştım ııımmm 50 mekiğe 2 saat yazsan olurmu arttırabilirsinde saatikitkurdu canım.. senin saatlerin doğru mu?
cuma:64 dk
cumartesi 117 dk
mekik çektim yazmışsın onun dakikasını da belirt.. 5 dk olsa yaz canım olur mu..
Doğru bari mekik çekip saat tutayım daha önce saat tutmamıştım ııımmm 50 mekiğe 2 saat yazsan olurmu arttırabilirsinde saati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?