- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.081
401. etap eşleştirme
beril77 // mefkurem
ecenaz33 // usagisan
kitkurdu // hily25
benanlamadımki // birbeste
zeynepcer // zordeğil
silver // hafifşekerli
matilda34 // goodidea
Ellerine sağlık hadi başlasın yarışımız yarına dopingli uyanacağım ve tozu dumana katacağım ablanı seyret
Menüm
Sabah 1 kase müsli süt yarım muz
öğle 1 ince dilim sucuk 1 dilim peynir yarım dilim ekmek salata
ara 3 parça bitter
Akşam kurufasulye 1 bardak ayran salata
su yatana kadar 3 litre olur
regl olduğumdan çikolata isteğime engel olamadım
Ben berille nasıl başedecem kadın hiç oturmuyoki spor delisi olduo zamaaannn birbiriyle yarışmak isteyenler bana söylesin. ben de ona göre eşleştirmeyi yapayım. yarından itibaren başlayalım.
ama mefkurem ve berille kimse yarışmasın bu hafta onları ayırmyacağıma söz verdim :)
iyi ki bitter yemişsin. menün ne güzel. bu arada dün Beril ablanın verdiği elmalı tarifi gördün mü. ben tatlı krizlerimde onu yapmayı planlıyorum da.
Özellikle almadım dün sevgililer günü için eşim almış geç saatte yemek istemedim ama bugün dayanamadım
Ben berille nasıl başedecem kadın hiç oturmuyoki spor delisi oldu
Ama yinede güzel ilk göz ağrım eski Dost düşman olmaz
Goodedia eşimsin yani rakibim gözüm üstünde ona göre kaç kilo olduğunu yazmayı unutma sabah tamam mı canım seni bu ara pek görmüyorum burda kaç yaşında kaç kiloydun boyun kaç çocuk varmı kalabalığız hatırlayamadım
Ona güveniyonda bana güvenmiyonmuuu küstüm!!!olsun. sizin birbirinize pozitif etkiniz var. ona güveniyorum ben
Hilalll ben akıllı jeton sonradan düştü sözlerimi geri alıyomOna güveniyonda bana güvenmiyonmuuu küstüm!!!
O spor yapsın kasları ağır gelecek ben oturduğum yerden onu geçerim zaten verecek yağı kalmadıki
Hiç utanmana gerek yok canım.Genç onlar metabolizmaları hızlı bizden fazla vermeleri çok normal.Haftada 1.5 kilo 5 ayda 30 kilo yapar kız borumu gayet iyi.Sen düzenli kilo ver gerisini düşünme.Haklısın da benden zayıflar daha fazla verince utanıyorum biraz
Ama kaçamak yapmadığım için içim rahat öğlen fazla yesemde akşama dengeliyorum
Ecenaz kız eş olmuşuz bak verdiğin sözü unutma bu hafta benden çok vermelisinki cuma günü hala hırslı kalabileyim401. etap eşleştirme
beril77 // mefkurem
ecenaz33 // usagisan
kitkurdu // hily25
benanlamadımki // birbeste
zeynepcer // zordeğil
silver // hafifşekerli
matilda34 // goodidea
selinmh // sevdagül
Menümü yazim rakibem yorum yapsın.Bu gece şeytan ye diycek gene ama kendimi tutucam bana meydan okudun elimden geleni yapmalıyım ezici bi birincilik vermiycem sana
Kahvaltı:2 yumurta lor peyniri,1 kaşık yulaf keğeğinden krep.1 dilim hindi füme
Ara:1 paket special k kraker
Ara:1 parça haslanmış tavuk
Ara:1 bardak kefir
Akşam:1 tabak taze fasulye,1 bardak ayran
Vallahi başka bişiler daha yedimmiki acaba hatırlayamıyom
Spor:yok
Su:1.5 lt
tamam eşim benım de senın ustundegozum bakalım kım daha fazla kılo verecekGoodedia eşimsin yani rakibim gözüm üstünde ona göre kaç kilo olduğunu yazmayı unutma sabah tamam mı canım seni bu ara pek görmüyorum burda kaç yaşında kaç kiloydun boyun kaç çocuk varmı kalabalığız hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?