- 4 Ekim 2013
- 610
- 294
- 88
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.161
Tesekkur ederim hoş buldumhoşgeldin
Gexmisi okudum anladigim şu selin le eşiz ve perşembe kilo bildirimi yapicaz başka atladigim bişey varmi
kuzum ben 50 dk yurumustum ama gece girmedim icn kayda gecemedim sanrim iptal oldu bugun iki katini yapp telafi etmem laziiiiiiiiiiimm:)/ahh selinimm bi selinim kopyalamış
spor yok mu spor selin..( olmasa sanki üzülecekmişim gibi bide soruom:))
hilalimmm silversimmmm spor var mı cannlarrrrr
canm evet esiz menulerimizi elestiricez birbirimizin persembe sabah kilomuzu bildiricez aklmda bisy daha vardi benm su an unutrm gelince yazicam hemen kuzm :)/Gexmisi okudum anladigim şu selin le eşiz ve perşembe kilo bildirimi yapicaz başka atladigim bişey varmi
kuzum ben 50 dk yurumustum ama gece girmedim icn kayda gecemedim sanrim iptal oldu bugun iki katini yapp telafi etmem laziiiiiiiiiiimm:)/
canm evet esiz menulerimizi elestiricez birbirimizin persembe sabah kilomuzu bildiricez aklmda bisy daha vardi benm su an unutrm gelince yazicam hemen kuzm :)/
Cuma hep problem çıktığı için bildirim perşembeden yapılacak Kilo değişikliği olan tekrar cumada yapabilecekben yokken günmü değişti cuma bildirim günümüz
Bildirim yapmak isteyenler listemiz
Mefkurem -800
Günaydın kızlar ağrılar içimde uyandım bugün tartılmıcam ödem liyim biliyorum kendimi üzmek istemiyorum perşembe hafiflerim ozaman tartılayım
dünden beri herkes nerde beril de yok kimsesiz gibi kaldık burda
kuzum ben 50 dk yurumustum ama gece girmedim icn kayda gecemedim sanrim iptal oldu bugun iki katini yapp telafi etmem laziiiiiiiiiiimm:)/
canm kayda geçmez mi hiç olur mu..
dün için sana 50 dk yazıom canım:)
okulda sık aralıklarla yapmak zor oluyor ama aklımda kalmadı değil yani. hem 4 lardayım ayran detoksu yapmıştım ama 1 gün dikkat etmeyince çoğunu geri almışımgünaydın kızlar nasılsınız?hafta sonu şehir dışındaydım giremedim foruma kusura bakmayın.bu haftayı detokslarla geçiricem yarın ayran detoksuna başlıyorum ilgililere benimle yapmak isteyenlere duyurulur
sıkmadım seni inşallah :))))
tebrikler canım bende eklıyım benım cumayla aynıBildirim yapmak isteyenler listemiz
Mefkurem -800
birbeste:70 dk yürüyüş
beril:
kitkurdu:spor yok
silvers:90 dk yürüyüş
selinmh:50 dk yürüyüş
hily25: 30 dk
zeynepcer:
matilda:spor yok bugün çok hastayım
ecenaz:spor yok
kızlar dünün spor saatleri bunlar.. beril saatini yaz gelince unutmadan canım..
zeynepcim spor yapmadın galiba sesin çıkmadı.. spor yok olarak yazıyorum yanlış olursa düzeltirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?