Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gexmisi okudum anladigim şu selin le eşiz ve perşembe kilo bildirimi yapicaz başka atladigim bişey varmi

ahh selinimm bi selinim kopyalamış

spor yok mu spor selin..( olmasa sanki üzülecekmişim gibi bide soruom:))

hilalimmm silversimmmm spor var mı cannlarrrrr
kuzum ben 50 dk yurumustum ama gece girmedim icn kayda gecemedim sanrim iptal oldu bugun iki katini yapp telafi etmem laziiiiiiiiiiimm:)/

Gexmisi okudum anladigim şu selin le eşiz ve perşembe kilo bildirimi yapicaz başka atladigim bişey varmi
canm evet esiz menulerimizi elestiricez birbirimizin persembe sabah kilomuzu bildiricez aklmda bisy daha vardi benm su an unutrm gelince yazicam hemen kuzm :)/

ben yokken günmü değişti cuma bildirim günümüz

geçmiş olsun canım.. sakın tartılma iyi yapmışsın.. bir regl benim psikolojimi bozuyodu nerdeyse.. zannediomki hep böyle olacak hep boşuna aç kalacam.. ama bak regl im bitti eksiler gelmeye başladı bugün..
kilomu sabit tutmam bile o kadar zor olduki benim reglde ve anladımki cidden o hafta vücuduumdan fazla bir şey bklememeliyim..
perşembeden önce tartılmaman çok yerinde olmuş..

birbeste:70 dk yürüyüş
beril:
kitkurdu:spor yok
silvers:90 dk yürüyüş
selinmh:50 dk yürüyüş
hily25: 30 dk
zeynepcer:
matilda:spor yok bugün çok hastayım
ecenaz:spor yok

kızlar dünün spor saatleri bunlar.. beril saatini yaz gelince unutmadan canım..
zeynepcim spor yapmadın galiba sesin çıkmadı.. spor yok olarak yazıyorum yanlış olursa düzeltirsin..

birbeste:
beril:
kitkurdu:
silvers:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:
ecenaz:

hadi kızlar bugünde spora devammm..
selincim alıntı için teşekkür ederim

okulda sık aralıklarla yapmak zor oluyor ama aklımda kalmadı değil yani. hem 4 lardayım ayran detoksu yapmıştım ama 1 gün dikkat etmeyince çoğunu geri almışım (

Yok canim dun 5 milimi yaptim cumartesi yok

6 aydirannemler gelmiyordum haliyle ev kalabalik kardeslerim filan vRyarin aksamdan itibarenburDayim bugunde disarda yuruyus yapicam saatini yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…