Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çoğumuz aynı şeyleri düşünüyormuşuz ben mesela çok az yememe rağmen gramla verdim ve çok üzüldüm varsa eksiğimiz bilelimki boşa kürek çekmeyelim

LÜTFEN OKUYUN KALORİ DİYENE INANANLAR ICIN
1000 kalorinin altına düşmek ve 4 saatten fazla açlık çekenler vücut savunmaya geçiyor ve depolamaya başlıyor
protein diyeti yapanlar yeterince karbonhidrat almadığınız için protein enerjiye dönüşür bu kas kaybı demektir ve buda vücutta su kaybına sebebiyet verir buda metabolizma nın yavaşlama sebep olur bir süre sonra kilo verimi durur normal beslenmeye geçirdiğini de yağ olarak geri alınır bu kilolar
vücudun yağ takabilir için kaliteli karbonhidratlar ihtiyacı vardır
1000 KALORILIK DİYET te kişi
1 Su bardağı süt grubu
30 gr peynir
60 gr et grubu
5 dilim ekmek
3 porsiyon meyve
8 yk pişmiş sebze
3 tatlı kaşığı yağ tüketmelidir

bu arada ben çok acıktıgım zaman nescafe içiyorum yarım yağlı sütle ama ikisi üçü bir arada yada süt tozuyla değil.uzun süre tok tutuyor.

Ben de aynı şekilde içiyorum bir yerde sütün kabızlık yapabileceğini okuyunca azalttım çünkü lavabo sorunumu son bir aydır yoluna koyamadım

Dilara Koçak ile iyi yaşam kitabının farklı sayfalarından alıntı yaptım
bu kitabı yeni aldım ve şimdiden çok güzel şeyler öğrendim
kızlar kilo almak için nasıl yememiz gerekiyorsa vermek içinde yemeliyiz
burda neyi yediğimiz ne kadar yediğimiz önemli

Vavvv 5 dilim ekmek ve yanındaki lerle 1000 kalori ise altta kaldığımız Bile söylenebilir nerdeyse dimii

buna göre ben ölmeliyim bu kadar bile almıyrum sanırım hata ettiğiminde farkındayım aslında. diyetisyene falanmı gitsem acaba ya.çokda pahalılar adiler

Ben de aynı şekilde içiyorum bir yerde sütün kabızlık yapabileceğini okuyunca azalttım çünkü lavabo sorunumu son bir aydır yoluna koyamadım

Kesinlikle kabiz yapiyo süt benide..
Ama nescafenin sütle icince tok tuttuguda bi grcek..
O yüzden yarim fincan süt yarım fincan su ile yapıyorum nescafemi ben.. bide tabi selülit korkuma hergun icemiyorum (

Diyetisyenlerin eksiği şu ipler onların elinde olsun istiyorlar yemek değişimini öğretmiyorlar yasaklar eski alışkanlığı döndüğünde patlamaya sebep oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…