- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.201
Bestecim öncelikle Azmini heves ini ve gayretini takdir ediyorum herkes tabiki takım arkadaşının eksiğim fazlasını eleştirecek ve alınmayacaktır biz bunun için burdayız değil mi herkesin ortak bir hedefi var kilo vermek buna ek olarak ben sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum haftada 1 kilo hedefim bu ara burdaki eksik daha az paylaşımda bulunuyor olmamız dün nerdeyse kimse yoktu biraz daha buraya sahip çıkmalıyız birbirimize sahip çıkmalıyız görüşüne katılıyorum canım motivasyon eksikliği var bunu kabul edelim
bu arada ben çok acıktıgım zaman nescafe içiyorum yarım yağlı sütle ama ikisi üçü bir arada yada süt tozuyla değil.uzun süre tok tutuyor.
LÜTFEN OKUYUN KALORİ DİYENE INANANLAR ICIN
1000 kalorinin altına düşmek ve 4 saatten fazla açlık çekenler vücut savunmaya geçiyor ve depolamaya başlıyor
protein diyeti yapanlar yeterince karbonhidrat almadığınız için protein enerjiye dönüşür bu kas kaybı demektir ve buda vücutta su kaybına sebebiyet verir buda metabolizma nın yavaşlama sebep olur bir süre sonra kilo verimi durur normal beslenmeye geçirdiğini de yağ olarak geri alınır bu kilolar
vücudun yağ takabilir için kaliteli karbonhidratlar ihtiyacı vardır
1000 KALORILIK DİYET te kişi
1 Su bardağı süt grubu
30 gr peynir
60 gr et grubu
5 dilim ekmek
3 porsiyon meyve
8 yk pişmiş sebze
3 tatlı kaşığı yağ tüketmelidir
Ben de aynı şekilde içiyorum bir yerde sütün kabızlık yapabileceğini okuyunca azalttım çünkü lavabo sorunumu son bir aydır yoluna koyamadım
Canım ben gittim 5 ayda 17 kilo verdimbuna göre ben ölmeliyim bu kadar bile almıyrum sanırım hata ettiğiminde farkındayım aslında. diyetisyene falanmı gitsem acaba ya.çokda pahalılar adiler
Canım ben gittim 5 ayda 17 kilo verdim
Benim ki 1200 calorilik ti daha fazlalistesi senin menülerin gibimiydi
Çok zararlı tavsiye etmemHazir corbalar hakkinda dūşūnceniz neler
Evde yaptiklarim o kadar lezzetli gelmiyo bulyonla tatlandiritorum ayni şey oluyo buda hazir corba gibi bulyonsuzda yenilmiyoryaÇok zararlı tavsiye etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?