Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar dün gece diyet gruplarına filan girdim dolaştım.. ben hiç bakmamıştım diğer gruplara.. kk nde ne var ne yok çokta haberim yok aslında..

neyse 7. gruba girdim.. bakıyım dedim sporlar nasıl menüler nasılda bu kızlar her hafta birinci oluyo..
valla menülerimden utandım desem yeri(

ordaki kızların menüleri çok hafif kızlar..
tamam bizde baklava börek yemiyoruz..tamam hepimiz diyetteyiz.. tamam kaçamakta yapmamaya çalışıyoz.. üstüne bide spor grubumuzu kurduk..
aama bilmiyorum onların maşallahı var.. özelliklede bazıları çok dikkat ediyo..
ne kadar dikkat edersek o kadar kısa zamanda kurtuluruz bu kilolardan yağlardan..
nolur birbirimizi devamlı uyaralım.. eş olmayada gerek yok..
ben eşim haricine pek karışmadım yorum yapmadım.. hem yeniyim diye hemde eşi var kaptan var bide ben yazmayım diye..
ama gerçekten ben buraya bir menü yazıyorsam herkesin beni uyarma hakkı var.. benimde fikrinizi duyma hakkım var..
kızlar bende dahil hepimiz daha dikkatli olalım.. ne biliyim birbirimizle daha mı bi ilgilenelim bişeyler yapalım..
beni kimseler yanlış anlamasın ama bu sıralar menülerimizin üstüne hiç düşmüyoruz.. bende dahilim kimse yanlış anlamasın beni hani yaza zayıflayacaz diyosak zayıflayalım..
lütfen menülerimize daha çok yorum yapalım..
daha fazla fikirler verelim birbirimize..
bu ikazım başta kendime..çünkü kimsenin menüsüne doğru düzgün yorumum yok..
küstahlık gibi görmeyin asla öyle biri değilim ben hayattada olmadım.. ama bu sıralar grubumuz benim ilk girdiğim zamanlardaki grup değil.. menülerle ilgilenmiyoruz..kırılmayın darılmayın.. kalp kırmaktanda çok tırsarım ama bana mı öyle geliyo..yanlışım varsada beni düzeltin.. 1 haftadır grubumuz eskisi gibi mi sizce? menülerin üstüne düşüllüyoda bana düşülmüyo gibi mi geliyo sizce?

birbeste:
beril:
kitkurdu:
silvers:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:
ecenaz

pazartesi günleri kilo bildirimi yapmıyoruz demi berilcim.. yanlış mı anladım ben?

ben 7. takımın bikaç sayfasına hızlıca baktım şimdi ama menü paylaşımı falan görmedim ??

Ben baştan beri herkesin birbirini gerekirse acımasızca eleştirmesi taraftarıyım biz buraya daralmaya kırılmaya gelmedik hatalarımız varsa birbirimizi uyarıcaz
Bir menüye birisi yorum yaptıysa, eğer unutulan bişey varsa yada farklı yorum herkes fikrini paylaşabilir
Diğer grubun menüleri çok hafif demişsin
Ben kendi adıma doğru şeylerin yeterince yenmesi taraftarıyım defalarca Kilo alıp vermiş biri olarak aynı hataya düşmek istemiyorum belki daha çabuk Kilo verilir ama vücut kıtlık moduna giriyor sonrasında yine gelsin kilolar çünkü bütün hayatımızı azıcık yiyerek geçiremeyiz cıssslardan uzak durursak bi Problem olmaz tabi bu benim düşüncem
Ayrıca bestecim spor grubu için verdiğin gayreti gerçekten takdir ediyorum kendimde o gücü bulamadığımdan katılamıyorum bide benim daha çok Kilo vermem lazım baştan spora ağırlık verirsem veremiyorum bi 10 kilo daha vereyim daha çok spora düşücem
Kendi adıma hepinizi seviyorum
Buda mektup gibi olduya

Tatlım istediğin kişiye istediğin yorumu yazabilirsin.Sadece eşler birbirinin menüsünü sporunu yorumlayabilir diye bi kural yok.Bu son bir haftadır herkeste bi dağılma var.Sevgililer günü kaçamağındanmıdır nedir bi dağıldık.Sanırım herkes artıda herkesin morali bozuk

Menün gayet güzel canım ama bugün ben resmen cozuttuö diyebilirim yarından itibaren fabrika ayarlarıma dönem lazım spor da yapmadım ama bu hafta sporu hergün yapıp seni geçmem lazım
Rakibem olmadı ama bu daha ilkgünden su koyverdin.Benim kilolar uçtu gidio biri beni durdursun diye sana güvendim çabuk fabrika ayarlarına geri dön benide döndür

ben geçen hafta aşırı hafif geçmtim spor yaptım allahım vere vere 300 gr verdim :) bu haftayada güzel bağladım inşallah bu hafta süper kilo vericem.

menü yorumlamaya gelincede haklısın canım daha çok ilgilenmeliyiz birbirimizle.

Kahvaltim

Omlet,2dilim kepek ekmek, biraz peynir ,domates,biber
Arada sade kahve
Ogle

1kase mantarli corba bol yesil salata

Regl ide kendimde olmuyorum ben zaten beril tartılmayın isterseniz diyince sevindim valla

Bestecim öncelikle Azmini heves ini ve gayretini takdir ediyorum herkes tabiki takım arkadaşının eksiğim fazlasını eleştirecek ve alınmayacaktır biz bunun için burdayız değil mi herkesin ortak bir hedefi var kilo vermek buna ek olarak ben sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum haftada 1 kilo hedefim bu ara burdaki eksik daha az paylaşımda bulunuyor olmamız dün nerdeyse kimse yoktu biraz daha buraya sahip çıkmalıyız birbirimize sahip çıkmalıyız görüşüne katılıyorum canım motivasyon eksikliği var bunu kabul edelim

Sözlerine katılmamak mümkün değil dün bizde birkaç arkadaş motivasyonumuzun düştüğünü söylemiş çözüm istemiştik evet grup olarak menülere gereken ilgiyi gösterelim özelllikle menülere mutlaka yorum yapalım hepimiz kırmak ne demek tam tersi ilgilenildiği için mutlu bile olunmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…