Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

pazartesi günleri kilo bildirimi yapmıyoruz demi berilcim.. yanlış mı anladım ben?
oylemı ne zaman soyledı kaptan ben kuralları okudum perşembe bıldırım yazıyodu da bugun bıldırım yapmıcaz anlamadım ben onu

evet bencede

eşim çok haklı ve bılınçlısın doğru tek yonlu dıyetlerın sonu fazlasıyla gerı almak oluyo kıloları

Hazir corbalar hakkinda dūşūnceniz neler
evıme sokmuyorum ben anne tarhana yapıyo çok guzel oluyo genelde ondan yapıyorum tarıfını oğrenmem lazım ondan sımdılık ondan gecınıyorum

buna göre ben ölmeliyim bu kadar bile almıyrum sanırım hata ettiğiminde farkındayım aslında. diyetisyene falanmı gitsem acaba ya.çokda pahalılar adiler
Canım diyetisyene gitsende farklı bişey söylemicek yağlı tatlı hamurişlerinden uzak dur diğer besin gruplarından yeterince ye sen dukan yapıyorsun ama kaliteli kh da ihtiyaç var vücudumuzda makine değilki ortalama haftada 1 kilo normaldir

canim ben ise gidince gelemiyorum
biliyorsun kosturmacali gun geciyor
netimde cekmeyince boyle kayiplardayim iste
kızlar nerelerdensiniz ya kesin whtsta takılıyorsunuz yine
yok kuzum ya
teli elime bile alamiyom burda yoksam orda hicccccccccccccccccc yokumdur
Gexmisi okudum anladigim şu selin le eşiz ve perşembe kilo bildirimi yapicaz başka atladigim bişey varmi
cuma gunleri listeye cok fazla müdahale oluyor diye iki haftadir firca yiyorum diger takimlardan
bu nedenle persembe bildirim ve liste olacak
cumayada 12 ye kadar kilosunda degisiklik olan olursa degisecem

yok cuma bildirim günümüz
artik degil canim
Günaydın güzeller
Bugün Beril erken işe gitmiş olduğu yerde net çekmiyormuş gelince haber verir
Herkese duyrulur
sagol sultanim
geldim
Bildirim yapmak isteyenler listemiz

Mefkurem -800
masallah benim arkadasima
esime

E="sevda-gul, post: 39460971, member: 517135"]Hazir corbalar hakkinda dūşūnceniz neler[/QUOTE]

Canim ben yıllardır eve almıyorum. Helede diyette hic bir şekilde tavsiye etmem.. icindeki kimyasalları gectim icinde ne olduhunu tam olarak bilemeyiz bile...
Ozelliklede diyetteyken bence içme. .Şehriye yapacaz mesela kalorusini düşününce belkide bi cogumuz hic yemiyoruz çünkü icindekini bilerek hareket ediyoruz. Ama hazir corbanin icini inan hic birimiz bilemeyiz. . Bulyonlaranda hic almam ben canim. Guvenmedigim için. . Karar senin elbette. .

kendi hedeflerimizin bilincinde olunca sanirim grup ici daha parlak fikirler geliyor
yeni eski karismamak gibi dusunmeyin lütfen
herkes her konuda fikrini yazsin
menulere yorum yapsin

dun spor yokki yaziyim
ama bugun
ama bugunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tebrikler canım bende eklıyım benım cumayla aynı
0 yanı
kaptan yok dıye bıldırımı es geçtınız galıba gelınce oyar ıçımıze de bade koyar bak benden solemesı
aliskanlik edinememis
siz bilirsiniz kizlar artik zorunlu tutmuyacagim sizi hic bir konuda
herkes yazin geliyor oldugunun farkinda sanirim
canim daha da fazlalasmasin önlemini al canim

burda artik kimse kimseyi yanlis anlamasin kizlar
ben bile cekinir oldum kirilip alinacaklar mi diye
farkindaysaniz
ama su varki zaman geciyor bunu farkedin ve biran once hedefe odaklanalim

Çoğumuz aynı şeyleri düşünüyormuşuz ben mesela çok az yememe rağmen gramla verdim ve çok üzüldüm varsa eksiğimiz bilelimki boşa kürek çekmeyelim
bence kilo verdigimiz haftayla az kilo verdigimiz haftayi bir gozden gecirsek
mesela ne yemisiz vermisiz
yada ne yemesiz ne kadar yemisizde verememisiz
bizde arada kitaptan faydalanalim emi
Böyle bir menüde sütlaç yemek istiyorsak
1 bardak süt +1 dilim ekmek+1 porsiyon meyve den vazgeçmeliyiz
bence bu ise hic girmeyin cunku gramlar tutmuyor bu nedenlede bu cizelgeler evdekilerle ortusmuyor kizlar
tabiki bu benim dusuncem
Canım ben gittim 5 ayda 17 kilo verdim
hep ayni listeyimi yedin
listeni gormustum ben
Hafifşekerim bak benim doktorun yaptırdığı diyetEki Görüntüle 1418356
kac kiloyken bu listeyi uyguladin ve kac kiloya inene kadar gunceldi

Pazartesi kilonuzu ister yazın ister yazmayın ama perşembe günü bildirim yapın dedi listeyi hazırlayacak cuma kilo değişimi olanları sadece güncellicem dedi
aslinda persembeyi kurtarip cumaya listede sorun olmasin diye boyle yazdim
ama icimden kizlar yazar diyordum
mefkurem zeynep harici yazan olmamis
tabiki zorunlu degildi kizlar

kizlar geldim sonunda
nasilsiniz
ben yorgunum uykusuzum
ama sporum sayesinde- benim spor melegim beste - icim rahat mutluyum agriyan bacaklarima karsi

Berilcim 2012 yılının Şubat ayında 72 kilo başladım temmuzda 55 tim hiç spor yapmadım imkanım yoktu ege ufaktı bu diyetle başladım sebze 8 yk dı sadece sonra ilk ay 4 verdim sonra haftada 1 sütlü tatlı verdi( o yazdığım değişimle) 2. Ay 4 verdim sonra 3 gibi gitti spor yapabi sevdim belki sonraki aylar daha iyi olabilirdi yağdan gitti ama kas kaybı olmadı

Selin nerde haberi olan varmi
Silver Yok
Mefkurem ugramamis sabah harici
Ece daha cok gelirdi
Zordegil usagisan benanlamadim sahne sizi bekliyor nerdediniz
Canım misafirim vardı onun telaşındaydım kusura bakma duygusal olarak da yıkımdayım yakın arkadaşımın kanser olma riski var o yüzden hiç bir şey yapasım gelmiyor bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…