- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.221
oylemı ne zaman soyledı kaptan ben kuralları okudum perşembe bıldırım yazıyodu da bugun bıldırım yapmıcaz anlamadım ben onupazartesi günleri kilo bildirimi yapmıyoruz demi berilcim.. yanlış mı anladım ben?
evet bencedeBestecim öncelikle Azmini heves ini ve gayretini takdir ediyorum herkes tabiki takım arkadaşının eksiğim fazlasını eleştirecek ve alınmayacaktır biz bunun için burdayız değil mi herkesin ortak bir hedefi var kilo vermek buna ek olarak ben sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum haftada 1 kilo hedefim bu ara burdaki eksik daha az paylaşımda bulunuyor olmamız dün nerdeyse kimse yoktu biraz daha buraya sahip çıkmalıyız birbirimize sahip çıkmalıyız görüşüne katılıyorum canım motivasyon eksikliği var bunu kabul edelim
eşim çok haklı ve bılınçlısın doğru tek yonlu dıyetlerın sonu fazlasıyla gerı almak oluyo kılolarıDilara Koçak ile iyi yaşam kitabının farklı sayfalarından alıntı yaptım
bu kitabı yeni aldım ve şimdiden çok güzel şeyler öğrendim
kızlar kilo almak için nasıl yememiz gerekiyorsa vermek içinde yemeliyiz
burda neyi yediğimiz ne kadar yediğimiz önemli
evıme sokmuyorum ben anne tarhana yapıyo çok guzel oluyo genelde ondan yapıyorum tarıfını oğrenmem lazım ondan sımdılık ondan gecınıyorumHazir corbalar hakkinda dūşūnceniz neler
Oooo eşim hoşgeldin yani rakibim nasıl gidiyor
ıyı gıdıyo canım senın nasıl gıdıyorOooo eşim hoşgeldin yani rakibim nasıl gidiyor
Işte böyle yemek gerçekten işe yarıyorgüzelmişş liste ama böyle saatli yemek beni çok sinir ediyor
Ağrılı ama düne göre daha iyiıyı gıdıyo canım senın nasıl gıdıyor
Canım diyetisyene gitsende farklı bişey söylemicek yağlı tatlı hamurişlerinden uzak dur diğer besin gruplarından yeterince ye sen dukan yapıyorsun ama kaliteli kh da ihtiyaç var vücudumuzda makine değilki ortalama haftada 1 kilo normaldirbuna göre ben ölmeliyim bu kadar bile almıyrum sanırım hata ettiğiminde farkındayım aslında. diyetisyene falanmı gitsem acaba ya.çokda pahalılar adiler
canim ben ise gidince gelemiyorumGünaydın kızlar ağrılar içimde uyandım bugün tartılmıcam ödem liyim biliyorum kendimi üzmek istemiyorum perşembe hafiflerim ozaman tartılayım
dünden beri herkes nerde beril de yok kimsesiz gibi kaldık burda
yok kuzum yakızlar nerelerdensiniz ya kesin whtsta takılıyorsunuz yine
cuma gunleri listeye cok fazla müdahale oluyor diye iki haftadir firca yiyorum diger takimlardanGexmisi okudum anladigim şu selin le eşiz ve perşembe kilo bildirimi yapicaz başka atladigim bişey varmi
artik degil canimyok cuma bildirim günümüz
sagol sultanimGünaydın güzeller
Bugün Beril erken işe gitmiş olduğu yerde net çekmiyormuş gelince haber verir
Herkese duyrulur
masallah benim arkadasimaBildirim yapmak isteyenler listemiz
Mefkurem -800
kendi hedeflerimizin bilincinde olunca sanirim grup ici daha parlak fikirler geliyorkızlar dün gece diyet gruplarına filan girdim dolaştım.. ben hiç bakmamıştım diğer gruplara.. kk nde ne var ne yok çokta haberim yok aslında..
neyse 7. gruba girdim.. bakıyım dedim sporlar nasıl menüler nasılda bu kızlar her hafta birinci oluyo..
valla menülerimden utandım desem yeri(
ordaki kızların menüleri çok hafif kızlar..
tamam bizde baklava börek yemiyoruz..tamam hepimiz diyetteyiz.. tamam kaçamakta yapmamaya çalışıyoz.. üstüne bide spor grubumuzu kurduk..
aama bilmiyorum onların maşallahı var.. özelliklede bazıları çok dikkat ediyo..
ne kadar dikkat edersek o kadar kısa zamanda kurtuluruz bu kilolardan yağlardan..
nolur birbirimizi devamlı uyaralım.. eş olmayada gerek yok..
ben eşim haricine pek karışmadım yorum yapmadım.. hem yeniyim diye hemde eşi var kaptan var bide ben yazmayım diye..
ama gerçekten ben buraya bir menü yazıyorsam herkesin beni uyarma hakkı var.. benimde fikrinizi duyma hakkım var..
kızlar bende dahil hepimiz daha dikkatli olalım.. ne biliyim birbirimizle daha mı bi ilgilenelim bişeyler yapalım..
beni kimseler yanlış anlamasın ama bu sıralar menülerimizin üstüne hiç düşmüyoruz.. bende dahilim kimse yanlış anlamasın beni hani yaza zayıflayacaz diyosak zayıflayalım..
lütfen menülerimize daha çok yorum yapalım..
daha fazla fikirler verelim birbirimize..
bu ikazım başta kendime..çünkü kimsenin menüsüne doğru düzgün yorumum yok..
küstahlık gibi görmeyin asla öyle biri değilim ben hayattada olmadım.. ama bu sıralar grubumuz benim ilk girdiğim zamanlardaki grup değil.. menülerle ilgilenmiyoruz..kırılmayın darılmayın.. kalp kırmaktanda çok tırsarım ama bana mı öyle geliyo..yanlışım varsada beni düzeltin.. 1 haftadır grubumuz eskisi gibi mi sizce? menülerin üstüne düşüllüyoda bana düşülmüyo gibi mi geliyo sizce?
dun spor yokki yaziyimbirbeste:70 dk yürüyüş
beril:
kitkurdu:spor yok
silvers:90 dk yürüyüş
selinmh:50 dk yürüyüş
hily25: 30 dk
zeynepcer:
matilda:spor yok bugün çok hastayım
ecenaz:spor yok
kızlar dünün spor saatleri bunlar.. beril saatini yaz gelince unutmadan canım..
zeynepcim spor yapmadın galiba sesin çıkmadı.. spor yok olarak yazıyorum yanlış olursa düzeltirsin..
aliskanlik edinememistebrikler canım bende eklıyım benım cumayla aynı
0 yanı
kaptan yok dıye bıldırımı es geçtınız galıba gelınce oyar ıçımıze de bade koyar bak benden solemesı
canim daha da fazlalasmasin önlemini al canim+200 kizlar
burda artik kimse kimseyi yanlis anlamasin kizlarBestecim öncelikle Azmini heves ini ve gayretini takdir ediyorum herkes tabiki takım arkadaşının eksiğim fazlasını eleştirecek ve alınmayacaktır biz bunun için burdayız değil mi herkesin ortak bir hedefi var kilo vermek buna ek olarak ben sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum haftada 1 kilo hedefim bu ara burdaki eksik daha az paylaşımda bulunuyor olmamız dün nerdeyse kimse yoktu biraz daha buraya sahip çıkmalıyız birbirimize sahip çıkmalıyız görüşüne katılıyorum canım motivasyon eksikliği var bunu kabul edelim
bence kilo verdigimiz haftayla az kilo verdigimiz haftayi bir gozden gecirsekÇoğumuz aynı şeyleri düşünüyormuşuz ben mesela çok az yememe rağmen gramla verdim ve çok üzüldüm varsa eksiğimiz bilelimki boşa kürek çekmeyelim
bizde arada kitaptan faydalanalim emiDilara Koçak ile iyi yaşam kitabının farklı sayfalarından alıntı yaptım
bu kitabı yeni aldım ve şimdiden çok güzel şeyler öğrendim
kızlar kilo almak için nasıl yememiz gerekiyorsa vermek içinde yemeliyiz
burda neyi yediğimiz ne kadar yediğimiz önemli
bence bu ise hic girmeyin cunku gramlar tutmuyor bu nedenlede bu cizelgeler evdekilerle ortusmuyor kizlarBöyle bir menüde sütlaç yemek istiyorsak
1 bardak süt +1 dilim ekmek+1 porsiyon meyve den vazgeçmeliyiz
hep ayni listeyimi yedinCanım ben gittim 5 ayda 17 kilo verdim
kac kiloyken bu listeyi uyguladin ve kac kiloya inene kadar gunceldiHafifşekerim bak benim doktorun yaptırdığı diyetEki Görüntüle 1418356
aslinda persembeyi kurtarip cumaya listede sorun olmasin diye boyle yazdimPazartesi kilonuzu ister yazın ister yazmayın ama perşembe günü bildirim yapın dedi listeyi hazırlayacak cuma kilo değişimi olanları sadece güncellicem dedi
Berilcim 2012 yılının Şubat ayında 72 kilo başladım temmuzda 55 tim hiç spor yapmadım imkanım yoktu ege ufaktı bu diyetle başladım sebze 8 yk dı sadece sonra ilk ay 4 verdim sonra haftada 1 sütlü tatlı verdi( o yazdığım değişimle) 2. Ay 4 verdim sonra 3 gibi gitti spor yapabi sevdim belki sonraki aylar daha iyi olabilirdi yağdan gitti ama kas kaybı olmadıburda artik kimse kimseyi yanlis anlamasin kizlar
ben bile cekinir oldum kirilip alinacaklar mi diye
farkindaysaniz
ama su varki zaman geciyor bunu farkedin ve biran once hedefe odaklanalim
bence kilo verdigimiz haftayla az kilo verdigimiz haftayi bir gozden gecirsek
mesela ne yemisiz vermisiz
yada ne yemesiz ne kadar yemisizde verememisiz
bizde arada kitaptan faydalanalim emi
bence bu ise hic girmeyin cunku gramlar tutmuyor bu nedenlede bu cizelgeler evdekilerle ortusmuyor kizlar
tabiki bu benim dusuncem
hep ayni listeyimi yedin
listeni gormustum ben
kac kiloyken bu listeyi uyguladin ve kac kiloya inene kadar gunceldi
aslinda persembeyi kurtarip cumaya listede sorun olmasin diye boyle yazdim
ama icimden kizlar yazar diyordum
mefkurem zeynep harici yazan olmamis
tabiki zorunlu degildi kizlar
Canım misafirim vardı onun telaşındaydım kusura bakma duygusal olarak da yıkımdayım yakın arkadaşımın kanser olma riski var o yüzdenSelin nerde haberi olan varmi
Silver Yok
Mefkurem ugramamis sabah harici
Ece daha cok gelirdi
Zordegil usagisan benanlamadim sahne sizi bekliyor nerdediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?