- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.661
Aralık ama hep kaçamaklarla ve sporsuz sizlere katıldığımdan beri kaçamaklarım epey azaldıSende ocak başımı başlamıştın
Zeytindemi var uffff yumurtayada banaydik iyi olacaktiKahvaltıyı geç yaparsan iki öğün yetiyor ama benim gibi 7 de yaparsan 3 öğün yiyebilirsin
tereyağında 2-3 yumurta
en az 10 zeytinyağının içinde zeytin yağına bandırarak
1 yumurta kadar peynir
5-6 ceviz
3-4 günkurusu kayısı
yarım greyfurt
yeşillik vs
bu seni hemde nasıl doyurur kahvaltıda
Daha önce denemişmiydin yoksa bu sefermi başladınKahvaltıyı geç yaparsan iki öğün yetiyor ama benim gibi 7 de yaparsan 3 öğün yiyebilirsin
tereyağında 2-3 yumurta
en az 10 zeytinyağının içinde zeytin yağına bandırarak
1 yumurta kadar peynir
5-6 ceviz
3-4 günkurusu kayısı
yarım greyfurt
yeşillik vs
bu seni hemde nasıl doyurur kahvaltıda
Nasil oldu bidiklar canimDun yazmistim canim 60 dk leslie hergun yaotim,sadece cumartesi haric 60* 5=300 dk spor
Iyi bakin yeter goreceksinizValla benimde algılarım kapandı
Iyi geceler canimBen bi cocuklari uyutayim artikin vallhi beynim.sisti
Tatlım nereye bakalımIyi bakin yeter goreceksiniz
Bakacsmmm bir biraz arastiriyim daBirde öğünler arası 5 saat olmalı ki leptin yağ yakmaya başlasın önemli , şeker vücudun zehri diyor Dvitaminin mutlaka ölçülmesini istiyor D vitamini düşükse kilo zor veriliyor diyor aslında ezber bozan ve son derece mantıklı konuşan bir doktor
ben alternatif şeyler söyleyen genelden ayrılan insanlara her zaman daha çok güvenmişimdir kaldı ki bu işlerin hacası katıldığı üye olduğu kongrelerde onun gibi düşünen hekim çok bizdede
Takimi ben devraldim kurucusu beril 77 yaziyorTatlım nereye bakalım
Çatlatmada insanı söyle zaten yeterince çatlamışım
Aslında hepsi güzelde bi ekmek Problem doyulur aslında da insanın en azından sabahları canı çekiyorBirde öğünler arası 5 saat olmalı ki leptin yağ yakmaya başlasın önemli , şeker vücudun zehri diyor Dvitaminin mutlaka ölçülmesini istiyor D vitamini düşükse kilo zor veriliyor diyor aslında ezber bozan ve son derece mantıklı konuşan bir doktor
ben alternatif şeyler söyleyen genelden ayrılan insanlara her zaman daha çok güvenmişimdir kaldı ki bu işlerin hacası katıldığı üye olduğu kongrelerde onun gibi düşünen hekim çok bizdede
Önce ne yazıyordu ben hiç dikkat etmedimHer mesajinizda
Konu sahibi beril yaziyor
Baska bir arkadas kurmus onun adi yaziyorduÖnce ne yazıyordu ben hiç dikkat etmedim
Daha önce denemişmiydin yoksa bu sefermi başladın
Ozaman tebrik edelim hakettiğini almışınBaska bir arkadas kurmus onun adi yaziyordu
Karbonhidrat diyetini duydunmu cok yakin bunaHep diyetisyene gittim 3 aşağı 5 yukarı baktımki olmuyor araştırırsan göreceksin bu şekilde kilo verip sağlığına kavuşan insanları okuyunca bende denesem ne kaybederim diye düşündüm Karatayla bir çok sağlık sorununu çözen insan vardı başladım ve diyetisyene gittiğim dönemden çok daha mutlu ve rahatım kafamda soru işareti ve ne yesem derdi yok doyuyorum şeker vb şeylerle ilgili iştahım bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?