Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zeytindemi var uffff yumurtayada banaydik iyi olacakti

Daha önce denemişmiydin yoksa bu sefermi başladın

Sagol beril ya ugrasiyorum bide oksurmeye basladilar canlarim ya
Surip veriyirum sprey sikyorum iste yapacak bisryde yok

Birde öğünler arası 5 saat olmalı ki leptin yağ yakmaya başlasın önemli , şeker vücudun zehri diyor Dvitaminin mutlaka ölçülmesini istiyor D vitamini düşükse kilo zor veriliyor diyor aslında ezber bozan ve son derece mantıklı konuşan bir doktor
ben alternatif şeyler söyleyen genelden ayrılan insanlara her zaman daha çok güvenmişimdir kaldı ki bu işlerin hacası katıldığı üye olduğu kongrelerde onun gibi düşünen hekim çok bizdede

Bakacsmmm bir biraz arastiriyim da

Aslında hepsi güzelde bi ekmek Problem doyulur aslında da insanın en azından sabahları canı çekiyor
Ekmek dışında aslında bizimde yediklerimiz aynı sayılır

Daha önce denemişmiydin yoksa bu sefermi başladın

Hep diyetisyene gittim 3 aşağı 5 yukarı baktımki olmuyor araştırırsan göreceksin bu şekilde kilo verip sağlığına kavuşan insanları okuyunca bende denesem ne kaybederim diye düşündüm Karatayla bir çok sağlık sorununu çözen insan vardı başladım ve diyetisyene gittiğim dönemden çok daha mutlu ve rahatım kafamda soru işareti ve ne yesem derdi yok doyuyorum şeker vb şeylerle ilgili iştahım bitti

Karbonhidrat diyetini duydunmu cok yakin buna
Biraz esnek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…