- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.881
Kitkurdu bu akşam sadece baharatlı yoğurt yesene eminim faydası olurÇok çok geçmiş olsun annesi yavrucuğuna
Konuşan dilimsiin bu haftada artıya geçmişim yemediklerime rağmen , kabızlık cabası, kiloyu öğlenden sonra bildireyim
İMDAT diyorum bıktım bu metabolizma bünye saçmalığından su içsem yaradı bu hafta resmen
Çok güzel canım devamı gelecek inş.Gunaydin
tartildim 1 kilo vermisim 87 kg yim
Sen neyaptın canım senin kilonu göremedim dün eksiydin daha çok verdim de de çatlat bizi
Nasıl oldunuz canım iyileşti niz mi kiloyu kafaya takma bu hafta hastalık oldu mu hayat tersine dönüyor sanki keşke biraz spor yapabilsenmerhaba kızlar benım kılom aynı
Kızlar wc sorunu olanlar
Ben ilk iki hafta daha az yiyordum bende de vardı bu hafta biraz normal yiyince yoluna girdi
Sen neyaptın canım senin kilonu göremedim dün eksiydin daha çok verdim de de çatlat bizi
Kitkurdu bu akşam sadece baharatlı yoğurt yesene eminim faydası olur
Ya kızlar biz tatlandırıcı kullanamamiyormuyuz..
Kek istiom ben cok istiom( (
Beril yokmu kek tarifin.. yulaf ezmesiyle filan bişeyler ay yaa noldu bana
Bestecim okuduğum kitapta düşmanını kendine yakın tut diyor yani bazen bu yiyecekleri tüketin diyet bittiğinde bunlara saldırmak istemiyorsanız eğer diyorYa kızlar biz tatlandırıcı kullanamamiyormuyuz..
Kek istiom ben cok istiom( (
Beril yokmu kek tarifin.. yulaf ezmesiyle filan bişeyler ay yaa noldu bana
Bestecim okuduğum kitapta düşmanını kendine yakın tut diyor yani bazen bu yiyecekleri tüketin diyet bittiğinde bunlara saldırmak istemiyorsanız eğer diyor
1 dilim kendi pişirdiğin kek=2 dilim ekmek+1 meyve+ 1 tatlı kaşığı yağ a denk geliyor
ben hamurişlerini tambuğday ucuyla yapıyorum daha doyurucu oluyor
1 öğün yerine 1 bardak sütle tükettiği de doyurucu olur
dukanın tatlandırıcılı tarifleri var onlara bakabilirsin.facebookta dukancı lolitalar malikanesi diye bir grup var ordan bakabilirsin.ama ben tatlandırıcı fazla kullanma taraftarı değilim.onun yerine light pudingler var light sütle yapıp bir küçük kase yiyebilirsin bence.
Menümü yazayım
sabah 2 dilim ekmek ten lıght beyaz peynirli tost
ara 2 diyet bisküvi çay
öğle 1 dilim peynir domates salatalık 1 dilim ekmek
ara cacık 2 gırısini
akşam ton balıklı salata
Ara 1 dilim ananas
su 3 litre olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?