Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

birbeste:60 dk yürüyüş
beril77:
kitkurdu:
silvers:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda
mirayzuhal:
sevda-gul:

şuan 10 kişiyiz..
gruplar aynı herkes aynı kişilerle bir grupta..
miray-zuhal berillerin grupta
sevda-gul şuan tek başına bir grupta
sevdanın yaptığı sporu günlük 3 ile çarparak not alacağım..
sevdanın yanına haftaya dolmakalem başlayacağını söyledi..
haftaya kalmadan birileri sevdanın yanına bekleniyooooooooooooo

teşekkürler anlaştık bu akşam baharatlı yoğurt var baharattan kastın pulbiber doğru hatırlıyorum değil mi
Varsa 1 er çay kaş.zencefil zerdeçal tarçın
Ben ilaveten ketentohumu pulbiber yarım limon suyu koyuyorum bir tabak yoğurda
Bu zencefilli karışım haftada iki kez yapılıyor hergün yapınca vücut alışıyormuş
Ben pazar perşembe yapıyorum işe yarıyor gibi bide sen test et bakalım

Sen yazınca oğlumu yolladim markete tam bugday unu almaya.. valla yiycem bir dilim. Teşekkürler:))
Bu cok iyi gelecek bana..abur cubura cok düşkün olduğum icin.. bi mola olacak :))
Ama yarın sabah ye akşama kadar yakarsın ince dilim haa
Tatlandırıcılar bildiğim kadarıyla önermiyolar vücudu kandırıyor, bişeyler yapıyordu hatırlayamadım

Kızlar benim menüm çok uzun yaz yaz bitmez

Öğle kefir. Akşam baharatlı yoğurt
Şimdilik 1.5 lt su 3 olur
Bugün biraz fazla kahve içtim

Sabahı merakla bekliyorum

ay cok sevindiiiim takimca 2. Bireyselde 3 yum he yehuuuuuuu bakalik haftaya nolacaaak daha bi hirsliyimm.simdik

ay selin sen çok tatlısın yaa [/QUOTE]Bestem o senin tatliligiin sayende spor yapiyorum birakmadan bikmadan saol kuzum :)) yeruuum yeruuum :))

Eki Görüntüle 1422082 Bir saattir salliyom uyumuxor cadi
benmkilerde misafir gelince sapitiyor cann duzen bozulunca cocuklarda bozuluyor yanina yatip uyutsan hem ayaga alismamis olur hem sen dinlenmis olursun oyle uyutuyorm

Kizlar iyi geceler
Ama
Iki ezan arasinda gecirecegim bu hayatin bir dönemecinde sizlerle tanistigim icin sanalda olsa bir tutam renkte siz kattiniz icin mutluyum
Ay kuzum benm sen asil iyiki girdin benim hayatima iyiki varsin canm arkadasim benim :)
Bitki cayini nasil aliskanlik edinirimki
Bir yapiyorum su gibi soguyunca iciyorum
ben ice ice alistim kuzum ya simdik mervenn gonderdillerine alismya calisyorum bakalim :)

hedef 55
bu sabah 80,1
tamm canm kaydediyorm :)

Spora benide yazıııııııın 1. belli 2. Kim
yuru matilda
M ikincide arkanda ;D neslihan cikmadi dimi bu haftaaa ??
su an yapmaktaym kuzum yaris baslasin. :)

Kızlar benim menüm çok uzun yaz yaz bitmez

Öğle kefir. Akşam baharatlı yoğurt
Şimdilik 1.5 lt su 3 olur
Bugün biraz fazla kahve içtim

Sabahı merakla bekliyorum

Mefkure ye ye bitmemiş dünyayı yemişsin anacığım
Ben de Menümü yazayım
sabah
armut
2 yumurta yağda
2 zeytin
2 çatal peynir
öğlen:saat 2.30 gibi
2 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
sabah tartıda artı görünce öğlen bir daha tartıldım ve o öfkeyle çeyrek ekmek yedim
akşam: Mefkurenin yoğurt karışımından yedim
su: 3 lt
spor 25 dakika

Menümü ekmeği görmezseniz hafif tuttum gibi kaç zamandır hafif yemeye çalışıyorum aslında ama sonuç beni çok üzdü yarından itibaren 1hafta daha deneyeceğim olmadı diyet listemde revizyona gideyim diyorum ne dersiniz

Canimben guruba girmeyecegim annemlerde zor oluyor gurup sorimlulugu almak istemiyorum bundan sonraki hafta katilacam mutlaka

]birbeste:60 dk yürüyüş
beril77:
kitkurdu:
silvers:
selinmh:60 dk yuruyus
hily25:
zeynepcer:
matilda
mirayzuhal:
sevda-gul:

Simdilik bu kadar buyuk oglum ateslendi inmek zorunda kaldim daha yaparsam eklerim canlar..

birbeste:60 dk yürüyüş
beril77:
kitkurdu:25 dk
silvers:
selinmh:60 dk yuruyus
hily25:
zeynepcer:
matilda
mirayzuhal:
sevda-gul:

Kızım hem sabah artı çıkıyon hem niye öğlen tartılıyon o ekmeği yemeseydin kesin yarına eksi çıkacaktın ama şimdi emin değilim
Anlaşma yapalım haftaya perşembe tek yoğurt ye yada kefir ertesi güne vermezsen gel yüzüme tükür
Arada yapınca vücut alışmıyor şok gibi oluyor

Mefkureciğim yanaklarından öpüyorum doğru söze ne denir lavabo sorunu için bekledim öğlen tekrar tartıldım ve pire için yorgan yakanlardan olduğum içinde halt ettim diyeyim ama senle her perşembe bunu denemek istiyorum belki bende de işe yarar kilolarımız yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…