- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.901
Varsa 1 er çay kaş.zencefil zerdeçal tarçınteşekkürler anlaştık bu akşam baharatlı yoğurt var baharattan kastın pulbiber doğru hatırlıyorum değil mi
Ama yarın sabah ye akşama kadar yakarsın ince dilim haaSen yazınca oğlumu yolladim markete tam bugday unu almaya.. valla yiycem bir dilim. Teşekkürler:))
Bu cok iyi gelecek bana..abur cubura cok düşkün olduğum icin.. bi mola olacak :))
ay cok sevindiiiim takimca 2. Bireyselde 3 yum he yehuuuuuuubakalik haftaya nolacaaak daha bi hirsliyimm.simdik
benmkilerde misafir gelince sapitiyor cann duzen bozulunca cocuklarda bozuluyor yanina yatip uyutsan hem ayaga alismamis olur hem sen dinlenmis olursun oyle uyutuyormEki Görüntüle 1422082 Bir saattir salliyom uyumuxor cadi
Ay kuzum benm sen asil iyiki girdin benim hayatima iyiki varsin canm arkadasim benim :)Kizlar iyi geceler
Ama
Iki ezan arasinda gecirecegim bu hayatin bir dönemecinde sizlerle tanistigim icin sanalda olsa bir tutam renkte siz kattiniz icin mutluyum
ben ice ice alistim kuzum ya simdik mervenn gonderdillerine alismya calisyorum bakalim :)Bitki cayini nasil aliskanlik edinirimki
Bir yapiyorum su gibi soguyunca iciyorum
tamm canm kaydediyorm :)hedef 55
bu sabah 80,1
yuru matildaSpora benide yazıııııııın 1. belli 2. Kim
su an yapmaktaym kuzum yaris baslasin. :)birbeste:
beril77:
kitkurdu:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda
mirayzuhal:
sevda-gul:
kızlarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrr
yeni gelen kızlar bile spor grubuna başladı siz haala ne duruyonuz huhuuuu..
bu akşam başlıyoz yazmaya haberiniz olsunn...
Sabah'ta 2 kaş.yoğurt vardıKızlar benim menüm çok uzun yaz yaz bitmez
Öğle kefir. Akşam baharatlı yoğurt
Şimdilik 1.5 lt su 3 olur
Bugün biraz fazla kahve içtim
Sabahı merakla bekliyorum
Kızlar benim menüm çok uzun yaz yaz bitmez
Öğle kefir. Akşam baharatlı yoğurt
Şimdilik 1.5 lt su 3 olur
Bugün biraz fazla kahve içtim
Sabahı merakla bekliyorum
birbeste:
beril77:
kitkurdu:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda
mirayzuhal:
sevda-gul:
kızlarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrr
yeni gelen kızlar bile spor grubuna başladı siz haala ne duruyonuz huhuuuu..
bu akşam başlıyoz yazmaya haberiniz olsunn...
Kızım hem sabah artı çıkıyon hem niye öğlen tartılıyon o ekmeği yemeseydin kesin yarına eksi çıkacaktın ama şimdi emin değilimMefkure ye ye bitmemiş dünyayı yemişsin anacığım
Ben de Menümü yazayım
sabah
armut
2 yumurta yağda
2 zeytin
2 çatal peynir
öğlen:saat 2.30 gibi
2 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
sabah tartıda artı görünce öğlen bir daha tartıldım ve o öfkeyle çeyrek ekmek yedim
akşam: Mefkurenin yoğurt karışımından yedim
su: 3 lt
spor 25 dakika
sabah 75.8 dim eve geldim tartıldım 75.4
Geçmiş olsun canım]birbeste:60 dk yürüyüş
beril77:
kitkurdu:
silvers:
selinmh:60 dk yuruyus
hily25:
zeynepcer:
matilda
mirayzuhal:
sevda-gul:
Simdilik bu kadar buyuk oglum ateslendi inmek zorunda kaldim daha yaparsam eklerim canlar..
Kızım hem sabah artı çıkıyon hem niye öğlen tartılıyon o ekmeği yemeseydin kesin yarına eksi çıkacaktın ama şimdi emin değilim
Anlaşma yapalım haftaya perşembe tek yoğurt ye yada kefir ertesi güne vermezsen gel yüzüme tükür
Arada yapınca vücut alışmıyor şok gibi oluyor
Bestecim grubu düzenler misin zeynep bu hafta yokCanimben guruba girmeyecegim annemlerde zor oluyor gurup sorimlulugu almak istemiyorum bundan sonraki hafta katilacam mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?