- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.801
Bol bol selülitim var zaten kızBır sanat saheserı ama kola ıcmeyımmmm selülıt yapar
Corba kremasız sa güzel olmus menün
Sağol bugün kırmızı sarı bır renklendık ıkımızBeril bugün nihayet buluşabildik
Seninde çantaların hayırlı olsun canım güle güle eskit hepsi çok güzeller benim siyah sarı daha çok hoşuma gitti
Hastalığın nasıl oldu
Sen sımart benı
Bende kedı gıbı dırnasııyım burda mıyavvvv
Tüyümü yalayıp zevkten kuyrmu sallayınmmm
Varsa çoğalmasın fıstıgımBol bol selülitim var zaten kızÖnce bi zayıflayayımda tek derdim selülit olsun
Bende ıcte degıl yüzeyde leke sandım canımBerilcim dişteki lekeler çürük başlangıcıymış
Bol bol selülitim var zaten kızÖnce bi zayıflayayımda tek derdim selülit olsun
Lahana kerevız dıme şekercimYok kiz krema yiyip senle mefkurem lemi ugrasacammmm
Cok güzeldi cirbam tarifini vermem şart lezzetliydi epey
Bi kaşık zeytinyağnda sogani kavurdum. Havuc ve kerevizi küp küp dograyip birazda lahana koydum boyle biraz kavruldular.
Dünden kalma karnabahar ve brokoli hasladigim su vardi onuda koydum kavrulanlarin üstüne. .
Yumusayinca bilendir dan geçirdim. .
Kesinlikle yapın. . Afiyet olsun :)
Partileri dıker mayısırım haaaaYarın spor saatini söyle. Gıdığından sevilmeyi sever kediler. Gıdığından sevecem seni :))
Huuuu bu bılmedım spor ları yazmayın yaBenim menüm gelsin
10.00 1 sandwich light kaşarlı 2 yum.4 zeytin
15.45 4 kaş.bulgur pilavı 3 kaş.hindi sote yeşil salata yoğurt
21.00 spordan sonra 1bar.süt
3 lt su
30 dak.pump ıt up
30 dak bant
30 dak aletli gym. 45 squat
Şeker hiç almam okadar sağlıklı beslenen bir çocuk ki nasıl oldu anlamadımBende ıcte degıl yüzeyde leke sandım canım
Seker cok mu yıyor kuzucum
Çarşı pazar gezecen demııııııSpor yapamadım daha fazla işim var daha yarın dışardayım bütün gün ondan yarına iş bırakmamaya çalışıyorum
Benım ılk aklıma gelen sekerdıŞeker hiç almam okadar sağlıklı beslenen bir çocuk ki nasıl oldu anlamadım
Lahana kerevız dıme şekercim
Lahana çorbam aklıma geldı
Krevızın kokusu nasıl oldu
Bugün ilk ve sondu o spor gider yürürüm daha iyiHuuuu bu bılmedım spor ları yazmayın ya
Meraktan Google amcaya sormaktan yoruldum
Acıkmıyobmu canım ya
Karnabaharın kokusunu az sütle bertaraf edıyomdaaKokusuyla tadiyla bayıldım ben.. diger sebzeler bastirmisti kokusunu. Ama kerevizin kendi kokusuda az az geliyi tabi. Tam kivamindaidi.. Yarim kereviz üç Havuçla yaptim. Lahana avuc icimden az daha fazlaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?