- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.841
Tmm Bende öptümmHoşbulduk canım.idare ederim ben de.ay çok uykum geldi.sonra özelden yazarım.çok öptumm.
ne demek canm benm ama soz vermemis olsaydim sanirm.o kdar yapamazdim.birakirdim sirf dedim diye sonuna kadar gittim :)Selincim o spor için verdiğin sözü tutman dikkatlerden ve gözlerden kacmiyo bilesinnnnn güzel bir grup içinde yer alacaksın bu hafta :))
Biraz gec yedim.canm o yuzden 5lerde yedim.temizlik vardida malesef :) elticigimle temizlik yaptik cati katini :)Aksam nıye yok selıncan
ayy sarma oldumu bende dayanamam vallhi o yuzden ne yaptirtiryorm ne yapiyorumTencerenın dıbını görmeyınce uyuyamam ben
Yatak dürtükler gıt ye dıye
biliyorum onuuuu ben bi kac kez yaptm ama cok guzel terletiyor belkim yarin onu yaparm :)Herkese selam
Bi topikte görmüştüm youtube da pump ıt up
Diye bi Video bugün deneyim dedim ama sevmedim yarıda bıraktım
Yapmak isteyenler evde yalnızken yapsın bakınca ne demek istediğimi anlarsınız
Ooh mis ellerine saglik :)Yok kiz krema yiyip senle mefkurem lemi ugrasacammmm
Cok güzeldi cirbam tarifini vermem şart lezzetliydi epey
Bi kaşık zeytinyağnda sogani kavurdum. Havuc ve kerevizi küp küp dograyip birazda lahana koydum boyle biraz kavruldular.
Dünden kalma karnabahar ve brokoli hasladigim su vardi onuda koydum kavrulanlarin üstüne. .
Yumusayinca bilendir dan geçirdim. .
Kesinlikle yapın. . Afiyet olsun :)
Sağol bugün kırmızı sarı bır renklendık ıkımız
Eki Görüntüle 1430685 ıkı sıcak torbası ıkı büklüm oturuyom usuyom ya
bak hele bak benm sporuma laf edene bakBenim menüm gelsin
10.00 1 sandwich light kaşarlı 2 yum.4 zeytin
15.45 4 kaş.bulgur pilavı 3 kaş.hindi sote yeşil salata yoğurt
21.00 spordan sonra 1bar.süt
3 lt su
30 dak.pump ıt up
30 dak bant
30 dak aletli gym. 45 squat
Aboooow ceza geliyoor derken geldi bileHerşeye mi
evet canm bende merak ettim simdiZordegil yine firar farkindamusiniz
Sağol canım onuda denerimMefkurem bir iki hafta öncede rendeledim kerevizi. Limonla yogurdum. Suyunu bırakıyo kereviz yogurunca. Sonra o suyu döküp. Kerevizin üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm. Oda çok güzeldi. Ben çok beğendim onuda. Sana alternatif olsun canım
Gezcem valla çok alınacak varÇarşı pazar gezecen demıııııı
Benim dişlere dişçi şaşırdı çok sağlıklı böylesi pek gelmiyor dedi benden değil ama baba çok dikkat etmesine rağmen dolguları var heralde ona çekmişBenım ılk aklıma gelen sekerdı
Genetık olabılırmı acaba kı
Eeee canim cektiyse sende ceza ver kaptanimne demek canm benm ama soz vermemis olsaydim sanirm.o kdar yapamazdim.birakirdim sirf dedim diye sonuna kadar gittim :)
Biraz gec yedim.canm o yuzden 5lerde yedim.temizlik vardida malesef :) elticigimle temizlik yaptik cati katini :)
ayy sarma oldumu bende dayanamam vallhi o yuzden ne yaptirtiryorm ne yapiyorum
biliyorum onuuuu ben bi kac kez yaptm ama cok guzel terletiyor belkim yarin onu yaparm :)
Ooh mis ellerine saglik :)
bak hele bak benm sporuma laf edene bak
Aboooow ceza geliyoor derken geldi bilehayirli olsun berilim kaptin cezayi :)/
evet canm bende merak ettim simdi
Guzel olmus canimmenü
sabah
peynirli tost
çay
öğle
tavuk
mercimekçorbası
2 kaşık pilav
akşam
3 köfte
2 dilim ekmek
azıcıkpeynir
Ben cok iyi bakarim esim disciydiBenim dişlere dişçi şaşırdı çok sağlıklı böylesi pek gelmiyor dedi benden değil ama baba çok dikkat etmesine rağmen dolguları var heralde ona çekmiş
Bitermi hiccGezcem valla çok alınacak var
Tesekkurler kaptanim iyiyim sen nasilsinSevda günaydın
Nasılsın
Ne yedın kaçta yedın bılsem kurtarırmı soruna cevap verırdımGunaydin arkadaslar
Dun giremedim islerim coktu oglumun odevleri derken saat oldu 11 dunku menumu hic yazmayim ben ya yemegi disaridan soyledik ama az yedim bu beni kurtarirmi
Iyılık tatlım bıraz atesım var sankıTesekkurler kaptanim iyiyim sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?