- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.861
Cok begendımgünaydın kızlar,dün dukanda sebze protein günümdeydim çok doydum ama sabah yine-300 il uyandım fakat hala geçen cumaki kiloma dönemedim çünkü haftaya feci artıyla başlamıştım.ama cumaya kadar büyük ihtimal geçen haftanın altına düşetim ben.
dukan poğaçasından bahsetmek istiyorum yulaf kepeği karışımı süt tozu peynir ile yapılıyor günlük yeme hakkımız oluyor bunda ekmek yerine bunları yapıyorum iki gündür.ama hakkımın yarısını eşime veriyorum tamamını bile yemiyorum yani.kaçamak hala yok söz verdiğim gibi.ama sporda cezam dışında yapmadım bu hafta
şu yürüyüşü düzenli yapabilsem süper olacak aslındasu konusunda üstüme tanımam zaten :) fil gibiyim maşallah
dünkü menüm
sabah dukan poğaçası
domates
yeşil biber
peynir
3 zeytin
şekersiz çay
ara
sade türk kahvesi
öğlen
kıymalı ıspanak
light yoğurt
ara
sütlü nescafe
akşam (ne kadar yemek istemesemde)
2 ızgara balık (gopez)
yeşil salata
yoğurt
kuru biber
Cok begendım
KESK'e yürütmeyi azda olsa hayata soksan
Ister ıstemez artırırsın
Bır Aşka getırdıgı gerçekyapıcam inşallah o kısmınıda.acaba bende yarışmaya mı girsem spor için gaza gelirim belki.yeni takıma gireyim bende
Canim patlıcan yaglimiydi bide hrm akşam hemdr pirinç mi yoksa pilavin
Umarim pirinç değildir çünkü oglende satma var. Onda pirinç vardır illaki demi...
Bu arada seni spor gtubumuza bekliyorum. . Mezun olacaksın sarkmalar olmasın sımsıkı bomba oll :)
Tencerenın dıbını görmeyınce uyuyamam ben
Yatak dürtükler gıt ye dıye
Cuma sabahada düzeltıyoz yıneselm kızlar +300 henüz kurtulmuş değilim bildirim perşembe değilmi
bugün kahvaltıdan sonra yoğurt yapıyım diyorum
listeye + ile gelmek istemiyorum
Mantıspor gurubuna girmeyi dört gözle bekliyorum zaten hayırlısıyla evime kavuşuyumda
çok seviyorsun herhalde,ben yıllarca yemesem aramam
yyok kuzum zaten hastasin cezan var kiyamadm simdik :)Eeee canim cektiyse sende ceza ver kaptanim
oh oh masllah canm nssil kilo alabilirim.menusu olmusmerhaba kızlar, yine yoğun ve yoğun ve yoğuuun günlerdeyim. menümü yazıp gidip yatayım ben. iki gündür kızartma oldu her yanım.. nasıl salak saçma bir beslenme anlatamam size.. içeriye bu kadar boş şey girince doğal olarak bende enerji sıfır. dünün menüsüne hiç girmiyorum. adamım içinden gelmiş bana yemek hazırlamış, mecbur ses çıkarmadım yedim. bu gün ama nasıl açma bir gün oldu anlatamam... 68 i gördüm ama muhtemelen arık 70-71 çıkarım bence.. bide buna regli eklendi.. sizin anlayacağınız ben tam şenlik yeriyim.
sabah:
9-10 kızarmış patates
9-10 küçük kızarmış karnabahar
1dilim beyaz peynir
1 yumurtta
2 küçük sosis
2 dilim kepek ekmeği
ara: yok
öğle: yok
akşam:
2 kaşık sebzeli tavuk sote
8-9 kızarmış patates
1 tatlı kaşığı mayonez
1/4 ince yufka lavaş
ara: 1 bardak sıcak çikolata
su: 1 litre
spor: 8156 adım
Ben spora gıdıyomyyok kuzum zaten hastasin cezan var kiyamadm simdik :)
oh oh masllah canm nssil kilo alabilirim.menusu olmus
keske bebegm ya ama burdan destek veriirm ben sana :) mehmet huysuz yine daha kahvalti yapamadmBen spora gıdıyom
Hadı selın beraber Yürüyek işin yoksa
40 dakıka yol Sürer sımdı
canm belki regldendir bikac gun bi gecsin o zaman bakalm :)/kolay gelsin tatlim :)Herkese günaydın
Bugün pazartesi olan eksim gitmiş cumaya geri döndüm
Yemekten değil çünkü hiç kaçamak yapmadım dün bile akşam yemeğini 16.00 yedim
Bir bulmaca çözelim bakalım
Herkese günaydın
Bugün pazartesi olan eksim gitmiş cumaya geri döndüm
Yemekten değil çünkü hiç kaçamak yapmadım dün bile akşam yemeğini 16.00 yedim
Bir bulmaca çözelim bakalım
Günaydın kızlar . Nasılsıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?