- 3 Şubat 2015
- 1.563
- 1.686
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #94.861
ooo ozaman laf yok hemşerime, ben akşam mevlüte gittim biraz kaçırmışım Allahtan izindeyimyedim ama yine bugun eksideyim naber bebeeee
Günaydın Gülşencim aferin kız akşamdan sabaha 200 gr. :) listedesin tatlımİnşallah listeye girerim 65,6
Ayyyy sağol canım sanada günaydınGünaydın Gülşencim aferin kız akşamdan sabaha 200 gr. :) listedesin tatlım
girersin bence canım tebriklerİnşallah listeye girerim 65,6
günaydın ve kolay gelsin beril sen her gün menü yazmayacakmıydın ben mi yanlış anladım yoksa yazdın da benim gözümden mi kaçtı senin menülerden kopya çekeceğim o neden ile sordumGünaydın fıstıklarım
Bugun sabah berı kosturuyoz benım böcükkle
Yuvada anneler günü partısı var kızlar
Pastamız meyve salatamız hazır
Mınık bır Börek yapıyoz sımdı sonrası cıkacaz
Ara ara gelırım sekerler
kız allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün beniHerkse Günaydınnnnnnnnnn
Dün tartıda 78,8 çıkmıştımya şişlik varmış herhalde bu sabah yine tartıldım 78,2 çıktım dün tartılırken üzerimde üst iç çamaşırı vardı bugün yoktu omu acaba 600 gr ediyor
Allah seni ya çok güldümHerkse Günaydınnnnnnnnnn
Dün tartıda 78,8 çıkmıştımya şişlik varmış herhalde bu sabah yine tartıldım 78,2 çıktım dün tartılırken üzerimde üst iç çamaşırı vardı bugün yoktu omu acaba 600 gr ediyor
kız allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün beni
Valla aklıma başka bişey gelmedi napim tek fark oyduAllah seni ya çok güldüm
Sağol canım inşallahgirersin bence canım tebrikler
Birdahakine ne var ne yok çıkarın bide öyle deneyinValla aklıma başka bişey gelmedi napim tek fark oydu
Günaydın ablacım inşallah bu hafta daha iyi olucazGünaydınlarrrrr
Kızlar çoğunluk bu hafta az verdiği için Haftaya atak zamanı demektir. Mayısı pek iyi açmadık ama iyi bi eksiyle kapatalım
Ay abla alemsin vallaValla aklıma başka bişey gelmedi napim tek fark oydu
Sanada tatlım ben sana güveniyom zaten bu hafta bi çıkış yapacanGünaydın ablacım inşallah bu hafta daha iyi olucaz
Ay evet abla yaa sorma artık napalım bu hafta öyle oldu haftaya inşaallah :)Birdahakine ne var ne yok çıkarın bide öyle deneyin
Gülşencim bunu öğrendim bugün saç tokasına kadar çıkarmak laızm kesinlikleAy abla alemsin valla
Erencim sen nasılsın güzelim görüşemedik bu ara, seninki işe başladımıkız allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?