Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merhabalar....dün giremedim yine oğlan pek bi huysuzdu=) akşam da 3.30 da yattı pifff..akşam girecektim bi yağmur bi kıyamet internet gidip geliyordu yazamadım

dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
3 zeytin
omlet

öğlen(arkadasım geldi okul çikişi kahvaltı hazırladım ona mecburen bende yedim)
1 dilim ekmek
sucuklu yumurta
1 çilek tanesi yarım kk peynir

akşam
5 köfte
2 çorba kaşiği makarna

ara
1 kase elma kompostosu

ayy bir sürü işim var ütü bekler beni off bu kadar çamaşir yıkayan ben miyim yaaa nefret ettim ütüden yarın kayınvalidemler geliyor..yandım valla şimdi mantı falan yapar=)))))))))))))

aynen tam yorgun savaşçıyım vallaa...evet kayınvalidem mantı kendi annem içli köfte kraliçesidir=)
ay ne güzel işte kız yapsın buzdolabınada atarsın yemek yapmaya vakit olmayınca pişirirsin de sen yiyemezsin bak şimdi düşününce çok kötü bir durum bu

ay ne güzel işte kız yapsın buzdolabınada atarsın yemek yapmaya vakit olmayınca pişirirsin de sen yiyemezsin bak şimdi düşününce çok kötü bir durum bu
evet evet annem de gitmeden yaptı buzluğu bişeyler yemek yapamadığım zaman rahatlık olsun diye kayınvalidem de yapar ohhh

günaydın ve kolay gelsin beril sen her gün menü yazmayacakmıydın ben mi yanlış anladım yoksa yazdın da benim gözümden mi kaçtı senin menülerden kopya çekeceğim o neden ile sordum

Hakkaten heee... beril hanim beril hanim huuuu bugün pastalarda yapılmış özellikle menü istiyoz haberin olsunnn

Berilcim ve diger güzeller
Geldi çattı yine bi ders maratonum
Mayıs sonuna sinavim var.. sinu bile değil hatta...
Ders çalışmaya başlıyorum bugün. .

O yüzden artık geçmişi okuyamayacagim..
Günlük menümu yazarım. .. tartı bildirimlerimide yaparım. ..

Simdiden bana bişiler yazdığı halde cevap alamayanlardan özrümü diliyorum :))

Hadi Bismillah bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…