- 28 Mayıs 2014
- 1.747
- 1.844
- 333
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #94.881
Kesinlikle abla doğru yoldasın arkandayım bende yapcamGülşencim bunu öğrendim bugün saç tokasına kadar çıkarmak laızm kesinlikle
Minozcum bu konularda cahilim ben biraz nasıl destek olacaz :)Kıxlarrr bu Türk Minozların Lee Min Ho ya bu yılki süpriziii. Çok uğraştık destek olun :)
gel beraber yapak o zaman kaptanım=))))))))Yalniz olmaz o benide al canim
Cok sekesin ya
Şimdi aklımdan geçtin hazoş :) hoşgeldinmerhabalar....dün giremedim yine oğlan pek bi huysuzdu=) akşam da 3.30 da yattı pifff..akşam girecektim bi yağmur bi kıyamet internet gidip geliyordu yazamadım
hoşbuldukkkk nasılsınn =)Şimdi aklımdan geçtin hazoş :) hoşgeldin
iyiyim canım sen nassılsın diysem ama yine yorgun savaşcı modundasın :))) kayınvaliden kendisimi yapacak mantıyı ?hoşbuldukkkk nasılsınn =)
oo kolay gelsinnnnnGünaydın fıstıklarım
Bugun sabah berı kosturuyoz benım böcükkle
Yuvada anneler günü partısı var kızlar
Pastamız meyve salatamız hazır
Mınık bır Börek yapıyoz sımdı sonrası cıkacaz
Ara ara gelırım sekerler
aynen tam yorgun savaşçıyım vallaa...evet kayınvalidem mantı kendi annem içli köfte kraliçesidir=)iyiyim canım sen nassılsın diysem ama yine yorgun savaşcı modundasın :))) kayınvaliden kendisimi yapacak mantıyı ?
ay ne güzel işte kız yapsın buzdolabınada atarsın yemek yapmaya vakit olmayınca pişirirsin de sen yiyemezsin bak şimdi düşününce çok kötü bir durum buaynen tam yorgun savaşçıyım vallaa...evet kayınvalidem mantı kendi annem içli köfte kraliçesidir=)
evet evet annem de gitmeden yaptı buzluğu bişeyler yemek yapamadığım zaman rahatlık olsun diye kayınvalidem de yapar ohhhay ne güzel işte kız yapsın buzdolabınada atarsın yemek yapmaya vakit olmayınca pişirirsin de sen yiyemezsin bak şimdi düşününce çok kötü bir durum bu
Bestem tebrikler cnm çok sevindim senin adına haftaya gelsinmi 5 ler kızz
günaydın ve kolay gelsin beril sen her gün menü yazmayacakmıydın ben mi yanlış anladım yoksa yazdın da benim gözümden mi kaçtı senin menülerden kopya çekeceğim o neden ile sordum
videoyu izleyip face vb. bi yerde paylaşsan makbule geçer canım :)Minozcum bu konularda cahilim ben biraz nasıl destek olacaz :)
videoyu izleyip face vb. bi yerde paylaşsan makbule geçer canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?