- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #94.901
tamam kuzumvideoyu izleyip face vb. bi yerde paylaşsan makbule geçer canım :)
bende akşam başlayım her akşam diyorum oturup çalışayım diye ama yok yok yokBerilcim ve diger güzeller
Geldi çattı yine bi ders maratonum
Mayıs sonuna sinavim var.. sinu bile değil hatta...
Ders çalışmaya başlıyorum bugün. .
O yüzden artık geçmişi okuyamayacagim..
Günlük menümu yazarım. .. tartı bildirimlerimide yaparım. ..
Simdiden bana bişiler yazdığı halde cevap alamayanlardan özrümü diliyorum :))
Hadi Bismillah bana
Sağol canımÇok sevindimmmmm
bende akşam başlayım her akşam diyorum oturup çalışayım diye ama yok yok yoke hadi bana da Bismillah :)
inşaallah canım Allah zihin açıklığı versinBende bugün başlayım die dün baya bi temizlik yaptim evde canım. . Bugün başladım basladim yoksa hafta sonu cok zor olacak baslamak.. Herkes evde. .. ders sayim çok yetistirwmem sonra allah korusun. ..
Hadi sanada Bismillah mezun olacaz allahın izniyle :))
Ah o şişkinlik yokmu zatenMerhaba kızlar internet yoktu sabahtandır, yeni geldi dünkü menüm:
Sabah: Bi kaç zeytin, labne,çay, 2 dilim ekmek
Öğle: Çorba, yarım porsiyondan az etli bezelye
Akşam: 2 parça kebap- yarım dilim ekmek (ekmeği yavaş yavaş hayatımdan çıkarmaya başladım) 1 kase kayısı kompostosu
2,5 lt su
dün 60,4 çıkmıştım ya bugün 60,1 çıktım bu şişkinlik gitse tam rahatlayacağım
Izınlı yazalım canım ne yapalımyok berilcim en son bikaç hafta tartılamayacağını söyledi sonrasında görmedim
sorun olmazmıIzınlı yazalım canım ne yapalım
Bıimiyorum kısorun olmazmı
(Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarına yeni katılan üyeler 2 ay süre ile izin kullanamaz.)Bıimiyorum kı
canım eve yeni geldim paketim bitmişti biliyosun herşey yoluna girince gelicem takıma eğer kurallar gereği çıkarman gerekiyosa çıkar canım sizde kabul edersiniz aranıza tekrar katılıcam tabi bu arada spora ve yediklerime dikkat edicemGızem izin konusunda bırsey dedımı
kuralları uygulamayıncada sorun oluyor böyle takım olarak - ye düşüyoruz malesefCok kural varda uygulamıyoruz pek kıyamıyoz ıste
3 hafta kılo veremeyenın dıskalıfıye kuralını yygulasakmı kı artık
Korkudan zayıflarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?