Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben yanlışmı hatırlıyom Ege'nin doğumgünü geçenlerde değilmiydi

Kolaygelsin tatlım

kolay gelsin matildacım Rabbim kuzuna hayırlı sağlıklı uzuuunn ömürler versin

güzel oğluna nice mutlu seneler dilerim, hep beraber güzel huzurlu bir ömrünüz olur inşallah

Bestecim lütfen perşembe günü Ekmekli yumurtalı peynirli güzel bi kahvaltı yap
Sana ceza veriyom

Tamam :)))))
Perşembe sabahi ekmek günüm zaten.. yihuuu :))).. aklimdaki menüyü söyledin. . Oglumlada kararlastirdik kalp kalbe karsiymis :)))

Bu tür güzel yazılarından bizi mahrum etme çoğalt ama sakın azaltma hocam .. olmaz mı :))

Bazen iş verenler bütün dağları ben yarattım havasında olurlar, o onların cehaleti güzelim sen takılma duymazdan gel

Kesinlikle katılıyorum

Ayrıca takyoncum patronundan seni anlamasini asla bekleme. . En anlayaninin bile ben yarım anlayacagini düşünüyorum. .
Adam demisya damdan düşünce beni doktora degil damdan düsenin yanina götürürün beni ancak o anlar diye.. o hesap

Patronun senin ailen degil.. akraban degil.. sakin duygusal bag kurma.. makina değiliz ama makina olman gereken bisi bu.. duygu katma.. uzulmeyesin.. kolaysa yap tabi bunu .. :)

Bugünün üzüntüsü stresi geçecek biliyorsun. . Hayati sallayanlardan olabilelim inşallah

Vay vay vayyyyy bayıldımmmmmmmmm alkışlar sana kitkurdummmmm

bestecim sana katılıyorum fakat sırf eleman olduğumuz için bizden saygı beklemelerinden nefret ediyorum kimse kimseye babasının hayrına para vermiyor ben işimi yapıyorum ona para kazandırıyorum oda bana emeğimin karşılığını veriyor ve bide bunlar için minnet etmemizi bekliyorlar yok valla Allahtan başka kimseye eyvallahım yok salakmışım susmuşum bugüne kadar bana iş çok ona işçi çok

Alengirli menum gelsinnnn :)))

Sabah: yulaf kepekli Pırasalı omlet ( tavsiye ederim güzelmiş)
Salatalık domates
Bir lokma ekmek

Öğle: 1salatalik 1 elma, ufacık bir kase hosaf (tamamen sekersiz yaptım gayette içiliyimus )

Akşam: salata 1 bardak ayran

Su: 3 lt karbonatli su
Spor: 100 dk yürüyüş

okadar bıktım ki şu omletten anlatamam yumurta gördüğümde midem bulanıyor artık. Karbonatlı su niye detoks için mi yoksa kabızlıkmı

okadar bıktım ki şu omletten anlatamam yumurta gördüğümde midem bulanıyor artık. Karbonatlı su niye detoks için mi yoksa kabızlıkmı

Ben uzun zamandır hep yyoğurt içine yulaf ezmesi yedim.. o yüzden omlet bana börek çörek gibi değişik ve lezzetli geliyo canim...
Odem ve toksinler için basladim.. ama kilo vermekte yardımcı olduğunu çok yazan olmuş. . O yüzden de devam ediyorum. . Sanırım isede yariyo

Karbonatlı su içmeye başladıktan sonra bi değişiklik oldumu ?

Slm kızlar
Ben biraz önce görümcemleri yolcu ettim onlara yemek falan hazırladım

Şimdiye kadar 3 bar.ayran içtim
Ama başım ağrıyor sersem gibiyim

Bu arada türk kahvesi neskafeden daha çok tok tutuyor meraklısına duyrulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…