- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.421
İyi olur güzelimZuhal doğru diyorsun öğlen kabak mücver yiyip günü kapatayım akşamda yoğurt yerim diye planladım
Ben yanlışmı hatırlıyom Ege'nin doğumgünü geçenlerde değilmiydiSelam güzeller bugün eşim evde ege nin doğum günü partisini okulda yapıcaz pasta yaptırdık öğleden sonra ordayım dün okadar ev işinden sonra bide alışverişe gittim akşam resmen bayılmışım yorgunluktan akşam görüşürüz fıstıklar öpüldünüz
İyi olur güzelim
Yarın güzel bi kahvaltı yap
Sen okulda değilmisin
Doğru canım ben hasta oldum memlekete gittik ya ege de okula gidemedi parti yapmamıştık ondan hem arkadaşlarıyla kaynaşsın diye bugün yapcazBen yanlışmı hatırlıyom Ege'nin doğumgünü geçenlerde değilmiydi
Kolaygelsin tatlım
Biz akşam işine görümcemle beraber gidiyozya, oda bu akşam TR ye gidiyor. Yani 2 hafta her akşam ben gidecem. OffffffffffffErken geldim bugün biraz sen işe gidecekmisin
kolay gelsin matildacım Rabbim kuzuna hayırlı sağlıklı uzuuunn ömürler versinSelam güzeller bugün eşim evde ege nin doğum günü partisini okulda yapıcaz pasta yaptırdık öğleden sonra ordayım dün okadar ev işinden sonra bide alışverişe gittim akşam resmen bayılmışım yorgunluktan akşam görüşürüz fıstıklar öpüldünüz
güzel oğluna nice mutlu seneler dilerim, hep beraber güzel huzurlu bir ömrünüz olur inşallahSelam güzeller bugün eşim evde ege nin doğum günü partisini okulda yapıcaz pasta yaptırdık öğleden sonra ordayım dün okadar ev işinden sonra bide alışverişe gittim akşam resmen bayılmışım yorgunluktan akşam görüşürüz fıstıklar öpüldünüz
Bestecim lütfen perşembe günü Ekmekli yumurtalı peynirli güzel bi kahvaltı yap
Sana ceza veriyom
Hayranım senin iradeye beste
Okul bitirmekle, diploma sahibi olmakla adam olunacağını düşünerek; “yavrumuz okusun da adam olsun.” temennisinde bulunulurdu oysa herhangi bir okulu bitirmekle, bir makam ve mevki sahibi olmakla adam olunamayacağını ifade etmek için de ; “Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır.” sözünü eklerlerdi eskiler
Bazen iş verenler bütün dağları ben yarattım havasında olurlar, o onların cehaleti güzelim sen takılma duymazdan gel
Buda hoşuma gider. Otu çek, köküne bak. Kişinin kimliği hakkında doğru bilgi edinmek isterseniz soyuna sopuna bakınız. Bataklıkta yetişen güllerin kokusuda çamur kokusunu andırır.
herkes makamını parasını zamanını layığıyla kullanamaz
bestecim sana katılıyorum fakat sırf eleman olduğumuz için bizden saygı beklemelerinden nefret ediyorum kimse kimseye babasının hayrına para vermiyor ben işimi yapıyorum ona para kazandırıyorum oda bana emeğimin karşılığını veriyor ve bide bunlar için minnet etmemizi bekliyorlar yok valla Allahtan başka kimseye eyvallahım yok salakmışım susmuşum bugüne kadar bana iş çok ona işçi çokKesinlikle katılıyorum
Ayrıca takyoncum patronundan seni anlamasini asla bekleme. . En anlayaninin bile ben yarım anlayacagini düşünüyorum. .
Adam demisya damdan düşünce beni doktora degil damdan düsenin yanina götürürün beni ancak o anlar diye.. o hesap
Patronun senin ailen degil.. akraban degil.. sakin duygusal bag kurma.. makina değiliz ama makina olman gereken bisi bu.. duygu katma.. uzulmeyesin.. kolaysa yap tabi bunu .. :)
Bugünün üzüntüsü stresi geçecek biliyorsun. . Hayati sallayanlardan olabilelim inşallah
okadar bıktım ki şu omletten anlatamam yumurta gördüğümde midem bulanıyor artık. Karbonatlı su niye detoks için mi yoksa kabızlıkmıAlengirli menum gelsinnnn :)))
Sabah: yulaf kepekli Pırasalı omlet ( tavsiye ederim güzelmiş)
Salatalık domates
Bir lokma ekmek
Öğle: 1salatalik 1 elma, ufacık bir kase hosaf (tamamen sekersiz yaptım gayette içiliyimus)
Akşam: salata 1 bardak ayran
Su: 3 lt karbonatli su
Spor: 100 dk yürüyüş
okadar bıktım ki şu omletten anlatamam yumurta gördüğümde midem bulanıyor artık. Karbonatlı su niye detoks için mi yoksa kabızlıkmı
Karbonatlı su içmeye başladıktan sonra bi değişiklik oldumu ?Alengirli menum gelsinnnn :)))
Sabah: yulaf kepekli Pırasalı omlet ( tavsiye ederim güzelmiş)
Salatalık domates
Bir lokma ekmek
Öğle: 1salatalik 1 elma, ufacık bir kase hosaf (tamamen sekersiz yaptım gayette içiliyimus)
Akşam: salata 1 bardak ayran
Su: 3 lt karbonatli su
Spor: 100 dk yürüyüş
Geçmiş olsun abla ilaç aldınmı ?Slm kızlar
Ben biraz önce görümcemleri yolcu ettim onlara yemek falan hazırladım
Şimdiye kadar 3 bar.ayran içtim
Ama başım ağrıyor sersem gibiyim
Bu arada türk kahvesi neskafeden daha çok tok tutuyor meraklısına duyrulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?