- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.681
Sağol canım allah inşallah kardeşinede hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinEbbrarece canim oruç menun gayet güzelmiş
Allah analı babalı büyütsun yegenini inşallah aman ilk günler farklı günler dimi :) benim kız kardeşim de önümüzdeki hafta doğum yapacak inşallah. . Onunda oğlu olacak :))
Bugünkü mönü
Sabah: zeytin, peynir, omlet, yeşil biber, ekmek
Ara: erik
Öğle: zeytinyağlı biber dolması, karpuz
Ara:yok
Akşam: karpuz
Su: iki litre
spor: yok
TebriklerGünaydın kızlar;
Kaptanım geçmiş olsun ...
Geçen hafta: 60,4
Bu hafta : 59,9
Fark: -500
P.tesi 59,8'dim 100 gr almışım ama inanılmaz şişkinliğim var kabızlık mahvetti beni offf
Beste harikasınnnn tebrikler
Aramızda 200 gr var başabaş gidiyoruz
Saol mefkurem gezer iken verdim her halde bu haftaTebrikler güzelim maşallah diyelim tam gaz devam ediyon
Maşallah TebriklerGünayydıııııın
Canım geçmişi okuyum derken dalmışım :)
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73.1
Fark 1.3
Hehheyyyyyy 6 Lara az kaldı" biliyorsunuz. 6.9 U ben 60 olarak görüyorum :)
Beste kabızlık a bir etkisi oldumu1, 5 lt ye 1 çay kaşığı atıyorum canim.. bak 4 gün surmeyecek agzin bu suya daha çok alisacak.. ama normal su icmemek kaydıyla. . Yoksa zor alışır sın. . Bende zorlandım ama inan şimdi acayip alıştım. . Bide alışmak kisa sürüyor.
TebriklerTünaydın Tızlar geçmişe bakıp geleyim Kaptanım hoşgeldin çok çok geçmiş olsun kilo
geçen hafta 85
bu hafta 84
fark -1000
Karbonatlı su yaptı yani. tuzlu birseyler yediysen olabilir yoksa karbonat kendi başına öyle birşeye sebebiyet vermez gibi geliyorDaha şiştim canım ödem yaptım
Takito onu Nereden duydu bilmiyorum ama ben belgelerimle geldim bebegim :))Takyon bir dilim karpuz 114 kalori diye bakmış bana yazdı geçen gün. . Bugün evdeki karpuzu esimle dukkana yolladim iscisiyle yesin die :)))))
Şimdi sende dilim sayini 114 le Carp canim.. bende sana bi kötülük yapıyım gece gece :)))
Beste kabızlık a bir etkisi oldumu
Takito onu Nereden duydu bilmiyorum ama ben belgelerimle geldim bebegim :))
Eki Görüntüle 1527820 Eki Görüntüle 1527821
Şimdi sen üzül yemedigin karpuzlara
Icinizde kan hapı kullanıp iştahı açılan var mı bayanlar? Valla gözüm döndü sanki, kendimi yamyam gibi hissediyorum.ne görsem canım istiyortv de yemek programı görünce kanal degistiriyorum yahu
Sagol canım. Hepimizin kutlu olsunGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar kandılınız kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?