- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.661
Gözünüz aydın teyzecikAy canım ben sana bugün ne güldüm ya aklı hep Ramazan'da imişben sahurda sadece su içtim iftarda sadece çorba salata yoğurt tarzı bu 7 gün benim için böyle geçecek bugünü atlattık 6 gün kaldı bu geceki krep saat 1 de yendi kız kardeşim doğum yaptığı için o krepin üzerine sabaha kadar uyunmadı bi erkek yeğenim oldu
Ay canım ben sana bugün ne güldüm ya aklı hep Ramazan'da imişben sahurda sadece su içtim iftarda sadece çorba salata yoğurt tarzı bu 7 gün benim için böyle geçecek bugünü atlattık 6 gün kaldı bu geceki krep saat 1 de yendi kız kardeşim doğum yaptığı için o krepin üzerine sabaha kadar uyunmadı bi erkek yeğenim oldu
Bende daha önceden denedim gerçekten suyu berbat yapıyor yada bana öyle geldi.şimdi kızlar yazınca bir hevesleniyorum ama..ayyyyy kızlar sudan soğudum ben ya ne kötüymüş bunu tadı
inşallah sudan nefret edecek duruma gelmem
Gözünüz aydın tatlım Allah sağlıklı hayırlı evlat olmayı nasip etsin bebişinizeAy canım ben sana bugün ne güldüm ya aklı hep Ramazan'da imişben sahurda sadece su içtim iftarda sadece çorba salata yoğurt tarzı bu 7 gün benim için böyle geçecek bugünü atlattık 6 gün kaldı bu geceki krep saat 1 de yendi kız kardeşim doğum yaptığı için o krepin üzerine sabaha kadar uyunmadı bi erkek yeğenim oldu
Iyi gelmedi derken ne kastettin?Şu karbonatlı suyu bende denemiştim ama bana iyi gelmedi bıraktım
Allah kabul etsinGeçen Ramazan ayından kalma 7 günlük borç orucum var sahur yapıp öyle yatcam bir hafta bildirimlerim sahur iftar şeklinde olucak
Harika TebriklerGünaydın güzeller. . Sabah sabah mutlu haber benden gelsin ilk :)))
Gecen hafta: 60.02
Bugün:59.03
Fark: 900
Haftalar sonra yüzüm güldü nihayet. .kilo vermek kadar güzel bir şey yok
TebriklerGeçen haftaki kilom:88.8
Bu haftaki kilom :87.9
Mesaj sayım:30
O zaman bir alkışı hak ettinKızlar şimdi listeyi görünce farkettim ben pazartesi kilosunu yazmışım
Geçen hafta 85.1
Bugün 84.6
Fark -500
Maşallah allah devamını getirsinHerhese Günaydınnnnnnn
Geçen hafta ; 78,8
bu hafta ; 78,00
fark ; 800 gr.
mesaj sayım ; 119
Daha şiştim canım ödem yaptımIyi gelmedi derken ne kastettin?
Tatlım bu hindi fümeler fazla değilmiIyi Akşamlar kızlar Menüm:
SABAH
Yımırta,peynir, Salatalık,bir ısırık kek
Öğle akşam birbirine karıştı bugün yediklerimi toplu yazıyım
Bir paket hindi füme (8 dilim), Pınar beyaz light (çeyrek paket), bir küçük kutu süt, bir tane Bisküvi
Su 1,5 litre ( az ama düzeni yakalayamadım)
Spor 1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?