- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.701
Fıstık 30 mesaj la sınfta kaldın bılıyon degılmıSagol canım. Hepimizin kutlu olsun
Gitti gitti gittiiiiiiiii kocaman karpixum ellere gittiiiiii ... dahada yeni çıkmıştıııı nasıl kiydimda ayrıldımmmmm))
Tskyon bana karpuz bircun var... fotosuda olurrr... idare ederim :))))))))))
Üzüldüm tabi hoppidiciğim üzülmemmiii :)))))
Tskyon bu mesajı on kere okuma cezası veriom sana :))))))))
Yaf şaka bi yana oda netten baktı galiba.. eee hangisine inanacazz
38 iyiymiş ama :))))
Canim cok kotu bi tadi var dun zar zor ictim ama mefkuremin ve bestenin onerisiyle bugun sabah yarim kasik attim daha raht ictim bikac gun o sekilde yapip sorna tam kasik atacagim alistira alistira yani bence deneyebilirsinBende daha önceden denedim gerçekten suyu berbat yapıyor yada bana öyle geldi.şimdi kızlar yazınca bir hevesleniyorum ama..
valla öyle oldu yaaFıstık 30 mesaj la sınfta kaldın bılıyon degılmı
Canim cok kotu bi tadi var dun zar zor ictim ama mefkuremin ve bestenin onerisiyle bugun sabah yarim kasik attim daha raht ictim bikac gun o sekilde yapip sorna tam kasik atacagim alistira alistira yani bence deneyebilirsin
Canım ben onada baktım biraz önce. o da şehir efsanesiymis:))böyle bahanelerimiz tek tek fos çıkınca insanda bir üzülmuyor degil haniTahmin ederimki açıyordur iştahı. . Etraftan böyle duydum çok
Onu bende yapıom. . Her yemek programını kapatiom.. yoksa elim durmuyor yapiyim istiom :))) ağzım durmuyor yeyim istiommm :))))
İnsanlar ne güzel şeyler yiyo demiiiii :)))))))
kesinlikle faydası oluyor canımBeste kabızlık a bir etkisi oldumu
hopiş az daha aşağı in orda dilim seçenekleri var dilim olarak seçince değişiyor kaloriTakito onu Nereden duydu bilmiyorum ama ben belgelerimle geldim bebegim :))
Eki Görüntüle 1527820 Eki Görüntüle 1527821
Şimdi sen üzül yemedigin karpuzlara
kuzum hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsünMefkurem
Özlemiko
Kit kurdu
Çok sağolun kızlar eksik olmayın
Eren Ece âmin canım sağ olasın
beste aynı sayfada canım orda 100 gr. demiş zaten 4 çatal alsan 100 gr. olur az aşağı inince dilim seçenekleri çıkıyor ordan dilimi seçtim ben öyle yazdı valla komplo yapmadım sana :)))))Gitti gitti gittiiiiiiiii kocaman karpixum ellere gittiiiiii ... dahada yeni çıkmıştıııı nasıl kiydimda ayrıldımmmmm))
Tskyon bana karpuz bircun var... fotosuda olurrr... idare ederim :))))))))))
Üzüldüm tabi hoppidiciğim üzülmemmiii :)))))
Tskyon bu mesajı on kere okuma cezası veriom sana :))))))))
Yaf şaka bi yana oda netten baktı galiba.. eee hangisine inanacazz
38 iyiymiş ama :))))
tatlım allah sağlıkla kucağına allmayı nasip etsin kardeşininEbbrarece canim oruç menun gayet güzelmiş
Allah analı babalı büyütsun yegenini inşallah aman ilk günler farklı günler dimi :) benim kız kardeşim de önümüzdeki hafta doğum yapacak inşallah. . Onunda oğlu olacak :))
günaydın kaptanımGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar kandılınız kutlu olsun
hadi yaaaa ooo o zaman zorlama canım boşverHani siz 1.5 litreye atıyorsunuz ya bir tatlı kaşığıni ben bir damacana suya attim düşün yinede i -ihhh..
günaydın tatlım, Allah kabul etsinGünaydın kızlar dünkü menüm:
3 adet dolma-ekmek
2 kase dolusu kayısı kompostosu
1,5 su-spor yok oğlum diş çıkarıyor diye uykusuz kalıyorum spor yapamıyorumhatta bu sabah 5,30 da kalktı 7 de uyuttum 45 dk sonra yine kalktı şimdi işteyim Bayhan'a benziyorum uykusuzluktan dolayı
Dün oruçtum hatta bugünde orucum yarın da, Kandilimiz mübarek olsunnnnnnnn
günaydın tatlımGünaydın kızlar Cümleten Kandilimiz ve Cumamız Mübarek olsun.Gerçek Miracımızı yaşamayı nasip etsin Mevlam...
günaydın tatlım
amin canım, sana da hayırlı kandiller olsun
hopiş az daha aşağı in orda dilim seçenekleri var dilim olarak seçince değişiyor kalori
beste aynı sayfada canım orda 100 gr. demiş zaten 4 çatal alsan 100 gr. olur az aşağı inince dilim seçenekleri çıkıyor ordan dilimi seçtim ben öyle yazdı valla komplo yapmadım sana :)))))
işte beste o gün 5 dilim yemişti yarım karpuz yaniCanım bende otur sana bir tabak ye demiyorum zaten. 100 gr Yesen senin nefsini her halukarda köreltir.ve 100 gramda bir yumurtaya eşit. O yüzden her halukarda bir karpuz yolluyorsun besteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?