Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vay takito vay..karataycı kesildi başımıza desene. Resmen kan dogradi ekmeğine..pardon karpuzuna diyecektim e bir karpuz yollar artık , kısasa kısas..

Bende daha önceden denedim gerçekten suyu berbat yapıyor yada bana öyle geldi.şimdi kızlar yazınca bir hevesleniyorum ama..
Canim cok kotu bi tadi var dun zar zor ictim ama mefkuremin ve bestenin onerisiyle bugun sabah yarim kasik attim daha raht ictim bikac gun o sekilde yapip sorna tam kasik atacagim alistira alistira yani bence deneyebilirsin

Canim cok kotu bi tadi var dun zar zor ictim ama mefkuremin ve bestenin onerisiyle bugun sabah yarim kasik attim daha raht ictim bikac gun o sekilde yapip sorna tam kasik atacagim alistira alistira yani bence deneyebilirsin

Hani siz 1.5 litreye atıyorsunuz ya bir tatlı kaşığıni ben bir damacana suya attim düşün yinede i -ihhh..

Canım ben onada baktım biraz önce. o da şehir efsanesiymis:))böyle bahanelerimiz tek tek fos çıkınca insanda bir üzülmuyor degil hani

Günaydın kızlar dünkü menüm:

3 adet dolma-ekmek
2 kase dolusu kayısı kompostosu
1,5 su-spor yok oğlum diş çıkarıyor diye uykusuz kalıyorum spor yapamıyorum hatta bu sabah 5,30 da kalktı 7 de uyuttum 45 dk sonra yine kalktı şimdi işteyim Bayhan'a benziyorum uykusuzluktan dolayı

Dün oruçtum hatta bugünde orucum yarın da, Kandilimiz mübarek olsunnnnnnnn

beste aynı sayfada canım orda 100 gr. demiş zaten 4 çatal alsan 100 gr. olur az aşağı inince dilim seçenekleri çıkıyor ordan dilimi seçtim ben öyle yazdı valla komplo yapmadım sana :)))))

tatlım allah sağlıkla kucağına allmayı nasip etsin kardeşinin

Son düzenleme:
Hani siz 1.5 litreye atıyorsunuz ya bir tatlı kaşığıni ben bir damacana suya attim düşün yinede i -ihhh..
hadi yaaaa ooo o zaman zorlama canım boşver
sana maydonoz limon kürünü önereyim o zaman o da ödem atıyor
hem de ekşi seversen sabahları güzel oluyor hem de ferahlatıyor sabah sabah

günaydın tatlım, Allah kabul etsin
senin de hayırlı olsun kandilin
oyyy kıyamam ben ona yaa nasıl kaşınıyordur şimdi
yeşil soğan dediler bana, diş çıkarırken ver bebeğine diye hiç denemedim şükür benimki hafif atlattı ama bi dene istersen, acısını alıyormuş diş çıkarmanın

hopiş az daha aşağı in orda dilim seçenekleri var dilim olarak seçince değişiyor kalori

beste aynı sayfada canım orda 100 gr. demiş zaten 4 çatal alsan 100 gr. olur az aşağı inince dilim seçenekleri çıkıyor ordan dilimi seçtim ben öyle yazdı valla komplo yapmadım sana :)))))

Canım bende otur sana bir tabak ye demiyorum zaten. 100 gr Yesen senin nefsini her halukarda köreltir.ve 100 gramda bir yumurtaya eşit. O yüzden her halukarda bir karpuz yolluyorsun besteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…