Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vatana millete takıma hayırlı olsun
Gönderek bakalım listemizi sonuç ne çıkacak

işte beste o gün 5 dilim yemişti yarım karpuz yani

Bi dk bi dk dilim derken nasıl dikilisiz neye dilim diyonuz :))))
Bes dilim derken ben bes catala aldihim tabaga ddoğranmış dilimi kastettim...
Yani uzun okarak kestiğimiz parcaya dilim diyosaniz ben bir dilim yemiş oluyorum :))))

Yazıyla anlaşmanın zorluğunu yaşıyoz şuan :))))))

Kizlar mesajlarinizi ojuyup beğeniyorum bazen cevap yazmam gereken yere cevap yazmiyorum vakit kaybetmemek icin Bilginize. .

Dersler zorlamaya basladi iyice zamanda dayandi bide nikah var bugün offfg.. menunu yazıp cikacam canlar öpüyorum

aaaaaa ben onu yanlış anladımmm :))))) ya boşyere o kadar yürüdün sen ogün canım yaa ama bak herşeyde bi hayr vardır çok güzel kilo verdin bu hafta

günaydın 9. takım,hepinizi tebrik edrim
birbeste canım 50 leri görmüşsün çok sevindim yakında mezunsun inşallah

Sağol canım allah razı olsun. . Insallah canim inşallah. . Hoşgeldin bu arada. . Mutlaka yaz arada ozletme kendini zayıf hatun :))

Syes canim çok geçmiş olsun. . Jellerden bi kac def sürmenle hiç bir şey olmaz inan.. ağrıyla kasintiyla kalmasida bebişin için sağlıklı olmayacaktur.. aglr başı agrir devamlı. .. karanfil yaginida duydum ben canım. .

Berilcim cok sevindim gel gaylin valla yaa

Takyon allah srni bu sene hem kilodan hemde okuldan mezun etsin emi ne güldüm :))))))))))))

:))))) ya bende hala gülüyorum ama bak boşuna dememişler her şerde bir hayr var diye sayemde mezun oluyorsun dermişim :))

Pimpirikli bir tipim oğlum benden çekiyor yazık bir iki güne kadar geçmezse vericem artık napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…