- 4 Ocak 2014
- 3.334
- 4.534
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.741
ahhhhh yavrum kıyamam ben ona, çok geçmiş olsunOnu da deniyoruz ama çok ağrısı oluyor ilaç vermek de istemiyorum bekliyoruz çıkmasını
ahhhhh yavrum kıyamam ben ona, çok geçmiş olsun
Vatana millete takıma hayırlı olsun***9.TAKIM 413.ETAP***
mefkurem (85,1/84,6/0,5/%0,58)
birbeste (60.2/59,3/0,9/%1,50)
erenece (63,7/62,1/1,6/%2,51)
Rosebud(60.3/60,1/0,2/%0,33)
xDerinMavix(/99,4/99,1/0,3/%0,30)
Hoppidicik(88.8/87,9/0,9/%1,0)
Takyon(78.8/78,0/0,8/%1,0)
matilda34 (67.3/66,7/0,6/%0,89)
kitkurdu (85/84/1/%1,17)
ebrarece49(65,6/65,3/0,3/%0,45)
Özlemiko (74,4/73,1/1,3/%1,74) 01,05,2015 te takıma gelen üye başlangıç;76 hedef;62
Syes (60,4/59,9/0,5/%0,82) 30,04,2015te takıma gelen üye başlangıç;60,7 hedef;55
9.Takım Ortalaması: % 1,02
Sağol canım dediğin gibi adım adım ama sonuçta önemli olan gitmek ve bende sen dahil bütün takım arkadaşlarımı kilo verdikleri için tebrik ediyorum ve 59 u görenlere de imreniyorum inşallah tez zamanda bende görürümTebrikler cnm 600 daha gitmiş hedefe adım adım.....
Benimde dişten yana sorunum olmadı ama doktorlar jel veriyor bilmem bi işe yarıyormu tez zamanda sağlıkla çıkar inşallah kurtulursunuz canımOnu da deniyoruz ama çok ağrısı oluyor ilaç vermek de istemiyorum bekliyoruz çıkmasını
Benimde dişten yana sorunum olmadı ama doktorlar jel veriyor bilmem bi işe yarıyormu tez zamanda sağlıkla çıkar inşallah kurtulursunuz canım
işte beste o gün 5 dilim yemişti yarım karpuz yani
aaaaaa ben onu yanlış anladımmm :))))) ya boşyere o kadar yürüdün sen ogün canım yaaBi dk bi dk dilim derken nasıl dikilisiz neye dilim diyonuz :))))
Bes dilim derken ben bes catala aldihim tabaga ddoğranmış dilimi kastettim...
Yani uzun okarak kestiğimiz parcaya dilim diyosaniz ben bir dilim yemiş oluyorum :))))
Yazıyla anlaşmanın zorluğunu yaşıyoz şuan :))))))
Kizlar mesajlarinizi ojuyup beğeniyorum bazen cevap yazmam gereken yere cevap yazmiyorum vakit kaybetmemek icin Bilginize. .
Dersler zorlamaya basladi iyice zamanda dayandi bide nikah var bugün offfg.. menunu yazıp cikacam canlar öpüyorum
çok sevindim kaptanım hadi hayırlısı ya buralarda görelima rtık senide sen olmayınca sessizleşiyor sayfaFistiklar mektup geldi sali netim baglanacskmis
Gelincede Cok yazilmis anca okuduk diyonuz cadilarçok sevindim kaptanım hadi hayırlısı ya buralarda görelima rtık senide sen olmayınca sessizleşiyor sayfa
günaydın 9. takım,hepinizi tebrik edrim
birbeste canım 50 leri görmüşsün çok sevindim yakında mezunsun inşallah
valla razıyım ben ona ne böyle günde 3 sayfa 4 sayfa nereye kadarGelincede Cok yazilmis anca okuduk diyonuz cadilar
:))))) ya bende hala gülüyorum ama bak boşuna dememişler her şerde bir hayr var diye sayemde mezun oluyorsun dermişim :))Syes canim çok geçmiş olsun. . Jellerden bi kac def sürmenle hiç bir şey olmaz inan.. ağrıyla kasintiyla kalmasida bebişin için sağlıklı olmayacaktur.. aglr başı agrir devamlı. .. karanfil yaginida duydum ben canım. .
Berilcim cok sevindim gel gaylin valla yaa
Takyon allah srni bu sene hem kilodan hemde okuldan mezun etsin emi ne güldüm :))))))))))))
Geldim Annemvalla razıyım ben ona ne böyle günde 3 sayfa 4 sayfa nereye kadar
kaçc kilo aldın tahmini ?Geldim Annem
Ben hala tartilmadim korkudan ama bugun spora gidecem yarim Saat
Yarin 45 dak diye hamligimi atacam
5 banko dakaçc kilo aldın tahmini ?
Syes canim çok geçmiş olsun. . Jellerden bi kac def sürmenle hiç bir şey olmaz inan.. ağrıyla kasintiyla kalmasida bebişin için sağlıklı olmayacaktur.. aglr başı agrir devamlı. .. karanfil yaginida duydum ben canım. .
Berilcim cok sevindim gel gaylin valla yaa
Takyon allah srni bu sene hem kilodan hemde okuldan mezun etsin emi ne güldüm :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?