- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.781
haşlanmış yumurta ye ekmek gibi tok tutuyor :)))Öldür beniiiiiiiiii yaşamayıııııı istemiyorum
simitlerleeeeee ekmeklerleeeeee başedemiyoruuuuuum
özleeemmmm seni tutarsam benimsin koşmaya başlaaFıkrasız olmaz
Adamın biri şişmandı. Her gün yakınıyordu şişmanlıktan. Gazetede bir ilan gördü:
— Zayıflamak istiyorsanız bize geliniz. Hemen oraya gitti, içeri girdi, duvarda tarife vardı:
— 1 saatte 1 kilo zayıflamak 2 milyon lira, 5 saatte 5 kilo zayıflamak 10 milyon lira. 2 milyonu verdi, 1 saatlik odaya girdi, girdi ama çok şaşırdı. Küçük bir hamamdı burası. Karşıda da fıstık mı fıstık enfes bir kız duruyordu. Üstelik çırılçıplak. Göğsünde de bir yazı vardı:
— "Beni tutarsan, seninim".
Koşmak için hamle yaptı adam, ne var ki yerlere yağ mı, cila mı, garip bir şey sürülmüş, daha ilk adımda düşüverdi. Kalktı, yeniden koşmayı, kızı yakalamayı denedi. Kan ter içinde çırpındı durdu. Derken bir zil sesi ve üniformalı bir adam göründü:
— Tamam, efendim, saatiniz doldu, gelin tartılın, tam 1 kilo zayıfladınız. Şişman adam çıktı, çıktı ama aklı kızda kaldı. Ertesi günü zor etti, sabah erkenden koştu yine oraya. Bu kez cüzdanından tam 10 milyon çıkardı, 5 saatlik odaya girerken
— Eh, artık o kaygan yerde durmayı öğrendim, 5 saate kızı rahat rahat yakalarım diyordu. Girdi içeriye. Karşısında iri yarı izbandut gibi bir zenci duruyordu, göğsünde de şu yazılı:
— "Seni tutarsam, benimsin".
Hahhayyyy başladım bileeehaşlanmış yumurta ye ekmek gibi tok tutuyor :)))
özleeemmmm seni tutarsam benimsin koşmaya başlaa
Biz hangi odaya girsek acepFıkrasız olmaz
Adamın biri şişmandı. Her gün yakınıyordu şişmanlıktan. Gazetede bir ilan gördü:
— Zayıflamak istiyorsanız bize geliniz. Hemen oraya gitti, içeri girdi, duvarda tarife vardı:
— 1 saatte 1 kilo zayıflamak 2 milyon lira, 5 saatte 5 kilo zayıflamak 10 milyon lira. 2 milyonu verdi, 1 saatlik odaya girdi, girdi ama çok şaşırdı. Küçük bir hamamdı burası. Karşıda da fıstık mı fıstık enfes bir kız duruyordu. Üstelik çırılçıplak. Göğsünde de bir yazı vardı:
Koşmak için hamle yaptı adam, ne var ki yerlere yağ mı, cila mı, garip bir şey sürülmüş, daha ilk adımda düşüverdi. Kalktı, yeniden koşmayı, kızı yakalamayı denedi. Kan ter içinde çırpındı durdu. Derken bir zil sesi ve üniformalı bir adam göründü:
— Tamam, efendim, saatiniz doldu, gelin tartılın, tam 1 kilo zayıfladınız. Şişman adam çıktı, çıktı ama aklı kızda kaldı. Ertesi günü zor etti, sabah erkenden koştu yine oraya. Bu kez cüzdanından tam 10 milyon çıkardı, 5 saatlik odaya girerken
— Eh, artık o kaygan yerde durmayı öğrendim, 5 saate kızı rahat rahat yakalarım diyordu. Girdi içeriye. Karşısında iri yarı izbandut gibi bir zenci duruyordu, göğsünde de şu yazılı:
Ohhhh valla çok sevindimFistiklar mektup geldi sali netim baglanacskmis
Öldür beniiiiiiiiii yaşamayıııııı istemiyorum
simitlerleeeeee ekmeklerleeeeee başedemiyoruuuuuum
Biz hangi odaya girsek acep
Hahahaha yok yok ölme sen daha bize lazımsın
Doğru canım sen herkesin bi hayali var işte toplamda 11 gitti daha 11 var ama yolun yarısındayım fıstık olmaya var daha yani o senin güzel görüşünValla bende kıskanıyomda güzelim ben 50 ler değil 60 ları görsem Allah derim
Tabiki önemli olan gitmesi güzelim sonuçta 600 de az değil bak toplamda kaç kilon gitti
Zaten şimdiden fıstık olmuşun sen darısı başıma artık
Bayıldım çok güldüm yaFıkrasız olmaz
Fistiklar mektup geldi sali netim baglanacskmis
Günaydın cicişler.
Dün akşam itibariyle evdeyim.
Yani artık aranızdayım.
Ev berbat durumda bugün de temizlikle geçicek günüm.
Günaydın kolay gelsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?