Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese Günaydın Hem takım olarak hemde bireyselde birinci olmuşuz tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyor başarımızın devamını diliyorum
Erenece birinciliğini tebrik ederim canım

Geçmişe bakıp geliyorum

Geçmişe bakayım dedim ama okuyacak bi geçmişimiz yok
Arkadaşlar ne oldu böyle bi anda sayfada kimde kalmaz oldu geçmiş en az 15 sayfa iken 4 sayfaya düştü bu duruma çözüm üretmemiz lazım koptuk birbirimizden

Günaydın canlar..bir haftalık bir aradan sonra yine derece görmüşüz ne güzelyayında ve yapımda emegi gecen herkesi tebrik ederim

Teşekkürler canım.

Reyhan hoşgeldin canım.ev cok pis diye hiç üzülme, evde olup temizlik yapsanda iki gün sonra yine aynısı olacaktı zaten.yap yap bitmiyor..

Iyiyim cnm sen nasilsin
Sağol cnm, dün üstümde çok yorgunluk vardı 4 gündür aralıksız spor yaptım benim için rekor sayılır ama dün bacaklarım çok ağrıyodu mola verdim biraz iyi geldi
Bugün tekrar başlıcam çarşambaya kadar durmak yok

Kopmadik bence sadece bir gecis bu
Düzelir Panik yok

Bir gun Ära ver bir gun yap yüklenme o zaman
Yürüyüsmu yaptin agirliktanmi agridi yolda
Ama sen agirlik calismixordun ki

Takımda kaç kişiyiz ama sayfa bomboş oluyor
Sanki kimsede heyecan kalmadı gibi hissediyorum
Bir iki hafta öncesine kadar bende çok çabaladım ama pes ettim tatlım

Bir gun Ära ver bir gun yap yüklenme o zaman
Yürüyüsmu yaptin agirliktanmi agridi yolda
Ama sen agirlik calismixordun ki
Pazartesi 1.5 sa.yüzme
Salı 45 +80 dak yürüyüş
Çarşamba Plates lastiğiyle +yer hareketleri
Perşembe 85 dak yürüyüş

Bayadır bölgesel bişey yapmayınca biraz et kesilmesi oldu. Ama yavaş yavaş başlıyım diyorum. Bir gün yürüyüş bir gün hareket
Arada mola veririm
Tabi planladığım gibi olursa
İç bacak, popo altı, alt göbek, kol altı beni rahatsız ediyor

Benimde aynı yerlet mefkus. Göbek en önemli sorunum.bir de kollarim maasallah erkek kolu gibi

Benimde aynı yerlet mefkus. Göbek en önemli sorunum.bir de kollarim maasallah erkek kolu gibi
Daha biraz göbek varya berna belki birazdaha verince göbek içine çekilir heralde
Beni kol altı göbek altı yumuşaklık rahatsız ediyor. Yoksa verdikçe zaten incelir

Kıskandım bu sporu
Ama totıs kalkmıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…