- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.821
Iyiyim cnm sen nasilsinGünaydın Kaptancım nasılsın
Bende kh yapmistim ama pek bir Sonuc slmamistimCanım şimdilik ise yarıyor. Birde bu şekilde hiç aç kalmıyorum. Kendimi iyi hissediyorum
evine hoşgeldin canım kolay gelsin bari başlamışken cam perde dal eve yaz temizliği aradan çıksın :))Günaydın cicişler.
Dün akşam itibariyle evdeyim.
Yani artık aranızdayım.
Ev berbat durumda bugün de temizlikle geçicek günüm.
Teşekkürler canım.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 413. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
8 Mayıs-15Mayıs 2015
TAKIM DERECELERİ
YARIŞMA BİRİNCİSİ ----------------- 9.TAKIM 1,02
YARIŞMA İKİNCİSİ------------------ 3.TAKIM 0,86
YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------------ 6.TAKIM 0,64
BİREYSEL DERECELER
YARIŞMA BİRİNCİSİ-------erenece-----9..TAKIM----2,51
YARIŞMA İKİNCİSİ--------kollontai-------5.TAKIM-------2,12
YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------asea----6.TAKIM---1,77
Sağol cnm, dün üstümde çok yorgunluk vardı 4 gündür aralıksız spor yaptım benim için rekor sayılır ama dün bacaklarım çok ağrıyodu mola verdim biraz iyi geldiIyiyim cnm sen nasilsin
Kopmadik bence sadece bir gecis buGeçmişe bakayım dedim ama okuyacak bi geçmişimiz yok
Arkadaşlar ne oldu böyle bi anda sayfada kimde kalmaz oldu geçmiş en az 15 sayfa iken 4 sayfaya düştü bu duruma çözüm üretmemiz lazım koptuk birbirimizden
Bir gun Ära ver bir gun yap yüklenme o zamanSağol cnm, dün üstümde çok yorgunluk vardı 4 gündür aralıksız spor yaptım benim için rekor sayılır ama dün bacaklarım çok ağrıyodu mola verdim biraz iyi geldi
Bugün tekrar başlıcam çarşambaya kadar durmak yok
Takımda kaç kişiyiz ama sayfa bomboş oluyorGeçmişe bakayım dedim ama okuyacak bi geçmişimiz yok
Arkadaşlar ne oldu böyle bi anda sayfada kimde kalmaz oldu geçmiş en az 15 sayfa iken 4 sayfaya düştü bu duruma çözüm üretmemiz lazım koptuk birbirimizden
Pazartesi 1.5 sa.yüzmeBir gun Ära ver bir gun yap yüklenme o zaman
Yürüyüsmu yaptin agirliktanmi agridi yolda
Ama sen agirlik calismixordun ki
Kopuk halimizle derece yapıyorsak hep kopalim kız..kop kop 9. TakımKopmadik bence sadece bir gecis bu
Düzelir Panik yok
Benimde aynı yerlet mefkus. Göbek en önemli sorunum.bir de kollarim maasallah erkek kolu gibiPazartesi 1.5 sa.yüzme
Salı 45 +80 dak yürüyüş
Çarşamba Plates lastiğiyle +yer hareketleri
Perşembe 85 dak yürüyüş
Bayadır bölgesel bişey yapmayınca biraz et kesilmesi oldu. Ama yavaş yavaş başlıyım diyorum. Bir gün yürüyüş bir gün hareket
Arada mola veririm
Tabi planladığım gibi olursa
İç bacak, popo altı, alt göbek, kol altı beni rahatsız ediyor
Daha biraz göbek varya berna belki birazdaha verince göbek içine çekilir heraldeBenimde aynı yerlet mefkus. Göbek en önemli sorunum.bir de kollarim maasallah erkek kolu gibi
Kıskandım bu sporuPazartesi 1.5 sa.yüzme
Salı 45 +80 dak yürüyüş
Çarşamba Plates lastiğiyle +yer hareketleri
Perşembe 85 dak yürüyüş
Bayadır bölgesel bişey yapmayınca biraz et kesilmesi oldu. Ama yavaş yavaş başlıyım diyorum. Bir gün yürüyüş bir gün hareket
Arada mola veririm
Tabi planladığım gibi olursa
İç bacak, popo altı, alt göbek, kol altı beni rahatsız ediyor
Sen kaçak basısın zatenKopuk halimizle derece yapıyorsak hep kopalim kız..kop kop 9. Takım
Kıllımı yanıBenimde aynı yerlet mefkus. Göbek en önemli sorunum.bir de kollarim maasallah erkek kolu gibi
Keşke baştan alaydim.niye akıl etmedimKızlar aslında aralıklarla ölçülerimizi alsak iyi olur. Nerden nekadar verdiğimizi anlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?