- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.841
Hahahaha yok kız. Pazulu yani.Pazu dediysemde aklına kastan pazu gelmesin.benimki Türk işiKıllımı yanı
O zaman mutlaka dr git cnm kronikleşirse iyi olmazMerhaba kızlar :
Birinci olmuşuz tebriklerrrrrrrrerenece seni de tebrik ederim
Ben bu sabah tartıldım 59,4 çıktım -400 vermişim ah bu şişkinlik bir gitse daha az çıkıcam ama yok benim durumum artık doktorluk rektal kanamalarım çok arttı
Geçende konuşmuştuk heraldeKeşke baştan alaydim.niye akıl etmedim
Aynen gidicem mecburO zaman mutlaka dr git cnm kronikleşirse iyi olmaz
Sen mi kıskancan güzelim benim yaptıklarımın seninkilerin yanında lafı olmazKıskandım bu sporu
Ama totıs kalkmıyor ya
Ay sonunda taytlı tişörtü fotolar koyalımHahahaha yok kız. Pazulu yani.Pazu dediysemde aklına kastan pazu gelmesin.benimki Türk işi
Kaptanıma katılıyorum uzun süre yapmak zor o diyeti ama 10 tane beni öldürmek süründürürNasil sonuclar aldin
Kh diyeti gibi sanirim
Ama tavsiye etmem uzun soluklu bir beslenme sekli olmaz sana
Geçmiş olsun canım bu şişkinlik bendede oluyor birden hamile gibi oluyorum çok rahatsız edici benim uzun zamandır kanama olmuyo neyseki yulaf denedin mi o bana iyi geldi sanırımMerhaba kızlar :
Ben bu sabah tartıldım 59,4 çıktım -400 vermişim ah bu şişkinlik bir gitse daha az çıkıcam ama yok benim durumum artık doktorluk rektal kanamalarım çok arttı
Ya buna bende varım yapalım bencedeAy sonunda taytlı tişörtü fotolar koyalım
Bakalım ne haldeyiz
Ben birazdaha sıkılaşma yapayım o zamana kadar
öyle tabide mefkuş şişkinlik felan oluyor bazen ölçü fazla çıkarsa bunalıma girer herşeyi bırakırım ben kendimi biliyorum o yüzden sadece tartı yetiyor bana :))Kızlar aslında aralıklarla ölçülerimizi alsak iyi olur. Nerden nekadar verdiğimizi anlarız
geçmiş olsun canım havalardan sanırım bu düzensizlik benimde 15 gün geçikti dünden beri aşırı şişlik var bende olsam diye bekliyorumMerhaba kızlar :
Takyoncum öyle şişin oldumu almazsın canım ayarlanır yaniöyle tabide mefkuş şişkinlik felan oluyor bazen ölçü fazla çıkarsa bunalıma girer herşeyi bırakırım ben kendimi biliyorum o yüzden sadece tartı yetiyor bana :))
oh valla ne güzel abla yaa çok özledim spor yapmayı sabahları kalkamıyorumki yataktanGülsümmmmm
Bak seni bekliyom spora başlıcam şimdi
Kız böyle tatile can kurbankızlar eşim bizi tatile götürüyor biraz zorlama oldu ama kıramadım yoldayız şimdi salı günü döncez ama tabi buralardayım burdan biyere gitmiyorum umarım kilo verebilirim desteğinizi bekliyorum ama kapalı havuzu var spor salonu var bol bol oralarda takılacam emin olun
matildacım benim psikoloji biraz garip çok moralim bozuluyor öyleTakyoncum öyle şişin oldumu almazsın canım ayarlanır yani
Allahım bu tlf beni öldürecekKız böyle tatile can kurban
Eğer açık büfeler varsa sen onlardan uzak dur biraz havuçdan çıkma
Bende istiyommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?