- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.861
Moral bozmak cııııııısssssmatildacım benim psikoloji biraz garip çok moralim bozuluyor öyle
Açık büfe herşey dahil ya ama deniz havuz spor salonu ne ararsan var tatlı olayı beni zorlar bi eşime de tesbih ettim gerçi ya sınava gidiyo gibiyimKız böyle tatile can kurban
Eğer açık büfeler varsa sen onlardan uzak dur biraz havuçdan çıkma
Bende istiyommmm
Morel bozma birden bi şişlik oluyorsa sebebi oluyor onun kilo değil sonuçtamatildacım benim psikoloji biraz garip çok moralim bozuluyor öyle
ben en son ölçtüğümdede göbeğim 7 cm incelmişti zirvede bırakayım dedim bidaha ölçmedimMoral bozmak cııııııısssss
Tatlım neremizin ne kadar inceldiğini anlamıyozya o yüzden arada ölçmek iyi gelir
Mesela ben en son ölçtüğümde kolum 3 cm incelmişti
tabiki öyle hayırlısıyla bi şu dönemi atlatayımdaMorel bozma birden bi şişlik oluyorsa sebebi oluyor onun kilo değil sonuçta
Havuçlu iyimiş ama ben havuzu tercih edeyim aynısı bana da oluyor canımAllahım bu tlf beni öldürecek
Havuza havuç yazmışım
Hahay çok hoşsun ne güzel gitmiş bende ölçmeye başlayım dönünceben en son ölçtüğümdede göbeğim 7 cm incelmişti zirvede bırakayım dedim bidaha ölçmedim
Eğer acaba tatlı yermiyim dersen yersinAçık büfe herşey dahil ya ama deniz havuz spor salonu ne ararsan var tatlı olayı beni zorlar bi eşime de tesbih ettim gerçi ya sınava gidiyo gibiyim
Oooo şimdiye kaç gitti kimbilir en azından ayda bir ölçsek ne iyi bende bu hafta ölçüde en son 09.04 de ölçmüşüm 90 kiloykenben en son ölçtüğümdede göbeğim 7 cm incelmişti zirvede bırakayım dedim bidaha ölçmedim
Yöntemler iyimiş uygulayım kilo almadan gelsem onada razıyımEğer acaba tatlı yermiyim dersen yersin
Şimdiden beynini işle ne olursa olsun yemicem de
Zaten salata çeşitleri çoktur yanına bide et türü bişey alırsan doyarsın hiç tatlı tarafına bakma bile
Özellikle ordaki incecik hatunlara bak en güzel motivasyon
Merhaba kızlar :
Birinci olmuşuz tebriklerrrrrrrr @erenece seni de tebrik ederim
Ben bu sabah tartıldım 59,4 çıktım -400 vermişim ah bu şişkinlik bir gitse daha az çıkıcam ama yok benim durumum artık doktorluk rektal kanamalarım çok arttı
Hafta içi gideceğimOo doktora gittinmi??kötü bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?