Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yarına hafif bir menu planlayasim var.. yazdım ne yiyeceğimi..
Az menü yaziom ekliom yetmez die. . Cok menü yaziom siliom tarti var die. .. ayyyyy cok yeyip yedikce zayiflatacak bir menu lazım bizeeeeeeeeee
Gün boyu ayran içmek iyi geliyor ama dayanılmiyo.. yaf yaz geldi istahlar açıldı sanki bişiler oldu. . Nereye baksam güzel bi nimet beni çağırıyor :)))))))))

Suyu diom yahu suu çağırıyor beni ic dio...siz ne anladınız :)))

Mefkurem iki gündür lahmacun lahmacun noluyo kız. . Kh çı oldun bak demedi deme.. .. Hayır en sonunda yaza yaza canımız çekecek bizde yiyecez onu istion :))))
Çok sevdiğim için sabah ekmek yerine yedim güzelim sence fazlamı olmuş
Dün yaptırmıştım ben 1-2 taneyle duruyosam benim için büyük başarı onu 3 öğün yesem bıkmam ama bugün sondu zaten akşamda yemedim

Tatlım menün daha ne kadar hafif olacak bugünde çok az zaten

ANALİZ SONUÇLARI

Nisan 2015 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır:

Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:

mefkurem => 22,51% => 9. Takım-aktif-

hily25 => 21,46% => 9. Takım-mezun-

hayatperisi7 => 19,21% => 7. Takım-mezun-

Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:

Normalde asla fazla degil.. iki gün üst üste belki fazla.. oda beyaz un olduğu için. ..
Sen diyette işini bilirsin mefkurecim. . Acıktım da lahmacununa yazasim geldi benim bakma... kh olsa bile sana iki günlük bi program hoopppp gitsin kilocuuklarr :)))

Aslında bir gün gun boyu sebze çorbası içmek istiom yağsız tabi. ..
Ama ben oldum olası corbayi yemek yerine koyamadim.. suyun değişik hali hibi geliyo bana.. doyurmuyo beni :)
Ebrarecenin çorbası güzeldi bunun için ama icemem sanırım tek çorba. .

Sadece ayranda süper oluyo. . Ertesi sabah uyandığımda karnim içine girecek gibi oluyo süper bir şey :))

Ben yaparım heheyyyttt dien babayiğit varsa hatırlatıyim :))

Bu sabah artı çıkınca gözüm cok korktu valla
Ben genelde 2-3 gün normal yiyip sonra azaltmayı tercih ediyorum yoksa sabrım kalmıyor çabuk bıkıyorum. Dünde akşam yemediğim için bugün Kilo sabit kalmış
Aslında yarın evde olsaydım planım başkaydı
Hem kahvaltıya hemde akşama davetliyiz
Tabiki cıss olmıcak ama istediğim gibi olmıcak

Allah izin verirse ben çarşamba yapıcam ayranı

Açık büfe herşey dahil ya ama deniz havuz spor salonu ne ararsan var tatlı olayı beni zorlar bi eşime de tesbih ettim gerçi ya sınava gidiyo gibiyim

Canım sakın bir lokma tadına bakıyım deme biliyorsun gerisi gelir. Hadi bakalım güzel haberlerle gel gittim eğlendim ve diyetimi bir lokma bozmadım de.

Aslında bir gün gun boyu sebze çorbası içmek istiom yağsız tabi. ..
Ama ben oldum olası corbayi yemek yerine koyamadim.. suyun değişik hali hibi geliyo bana.. doyurmuyo beni
Davetlerde mutlaka ilk önce salata yeyin. . Arkasına çorba için die bit yazı okudum. . cok mantıklı geldi. .. diyettr davet cok zor. . Sen cis yemezsinnnnnnnnnn o garanti. ..

Allah izin verirse ben çarşamba yapıcam ayranı

Nasıl yapacan.. tek ayran mı tüm gün. . Süper oluyo ciddden ..
Yapmak istiyorum aslında ama bilmiom valla...

Yada şu da olur. . Salata ayran tüm gün. . Bak buda yeni geldi aklıma. . Bunu yaparim bende. ..

İstersen çorba salatada yapabilirsin

Akşam muhtemelen grill olacak Problem yok yani

Nasıl yapacan.. tek ayran mı tüm gün. . Süper oluyo ciddden ..
Yapmak istiyorum aslında ama bilmiom valla...

Yada şu da olur. . Salata ayran tüm gün. . Bak buda yeni geldi aklıma. . Bunu yaparim bende. ..
Geçen gün ilk defa yaptım. zormu tabiki zor.açlıktan çok bütün gün başım ağrıdı ama onu yapmasaydım hiç eksim olmıcaktı

İstersen çorba salatada yapabilirsin

Akşam muhtemelen grill olacak Problem yok yani

Grill ne anlamadım :))
Kalp kalbe karşıymış bende ayran salata yazmıştım tam :))))
Vorbaylada olur ama gerçekten. .

Dersler varya hep oturuyom canim bişiler cekiyo kafam dagilmiuo.. derslerle cidden vok zorr. . Acıkınca dışarı filan çıkıyordum normalde ..
Haftaya spor da yapamam bakalim nolacak tartı

Ben grilli türkçe sandım kusura bakma mangal yani

menüm
SABAH
10 dilim hindi füme
ARA
bir light ayran
ÖĞLE
kızarmış tavuk bir but, peynir, üç tam ceviz
AKŞAM
karışık ızgara ( bilmem kaç yüz gr) , bir dilim ekmek, ayran
su 3 litreyi buldurucam
spor yok

Kızlar bende de kabızlık basgösterdi.
Bugün rezene çayına yüklenicem. Yarın sabah nescafe daha sonra sıcak süt ve yemekle bol acı biber. Bunlar bana iyi gelir diye düşünüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…