- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.881
Çok sevdiğim için sabah ekmek yerine yedim güzelim sence fazlamı olmuşMefkurem iki gündür lahmacun lahmacun noluyo kız. . Kh çı oldun bak demedi deme.. .. Hayır en sonunda yaza yaza canımız çekecek bizde yiyecez onu istion :))))
Tatlım menün daha ne kadar hafif olacak bugünde çok az zatenYarına hafif bir menu planlayasim var.. yazdım ne yiyeceğimi..
Az menü yaziom ekliom yetmez die. . Cok menü yaziom siliom tarti var die. .. ayyyyy cok yeyip yedikce zayiflatacak bir menu lazım bizeeeeeeeeee
Gün boyu ayran içmek iyi geliyor ama dayanılmiyo.. yaf yaz geldi istahlar açıldı sanki bişiler oldu. . Nereye baksam güzel bi nimet beni çağırıyor :)))))))))
Suyu diom yahu suu çağırıyor beni ic dio...siz ne anladınız :)))
Çok sevdiğim için sabah ekmek yerine yedim güzelim sence fazlamı olmuş
Dün yaptırmıştım ben 1-2 taneyle duruyosam benim için büyük başarı onu 3 öğün yesem bıkmam ama bugün sondu zaten akşamda yemedim
Tatlım menün daha ne kadar hafif olacak bugünde çok az zaten
Ben genelde 2-3 gün normal yiyip sonra azaltmayı tercih ediyorum yoksa sabrım kalmıyor çabuk bıkıyorum. Dünde akşam yemediğim için bugün Kilo sabit kalmışBu sabah artı çıkınca gözüm cok korktu valla
Allah izin verirse ben çarşamba yapıcam ayranıAslında bir gün gun boyu sebze çorbası içmek istiom yağsız tabi. ..
Ama ben oldum olası corbayi yemek yerine koyamadim.. suyun değişik hali hibi geliyo bana.. doyurmuyo beni :)
Ebrarecenin çorbası güzeldi bunun için ama icemem sanırım tek çorba. .
Sadece ayranda süper oluyo. . Ertesi sabah uyandığımda karnim içine girecek gibi oluyo süper bir şey :))
Ben yaparım heheyyyttt dien babayiğit varsa hatırlatıyim :))
Açık büfe herşey dahil ya ama deniz havuz spor salonu ne ararsan var tatlı olayı beni zorlar bi eşime de tesbih ettim gerçi ya sınava gidiyo gibiyim
Ben genelde 2-3 gün normal yiyip sonra azaltmayı tercih ediyorum yoksa sabrım kalmıyor çabuk bıkıyorum. Dünde akşam yemediğim için bugün Kilo sabit kalmış
Aslında yarın evde olsaydım planım başkaydı
Hem kahvaltıya hemde akşama davetliyiz
Tabiki cıss olmıcak ama istediğim gibi olmıcak
Allah izin verirse ben çarşamba yapıcam ayranı
İstersen çorba salatada yapabilirsinAslında bir gün gun boyu sebze çorbası içmek istiom yağsız tabi. ..
Ama ben oldum olası corbayi yemek yerine koyamadim.. suyun değişik hali hibi geliyo bana.. doyurmuyo beni
Davetlerde mutlaka ilk önce salata yeyin. . Arkasına çorba için die bit yazı okudum. . cok mantıklı geldi. .. diyettr davet cok zor. . Sen cis yemezsinnnnnnnnnn o garanti. ..
Geçen gün ilk defa yaptım. zormu tabiki zor.açlıktan çok bütün gün başım ağrıdı ama onu yapmasaydım hiç eksim olmıcaktıNasıl yapacan.. tek ayran mı tüm gün. . Süper oluyo ciddden ..
Yapmak istiyorum aslında ama bilmiom valla...
Yada şu da olur. . Salata ayran tüm gün. . Bak buda yeni geldi aklıma. . Bunu yaparim bende. ..
İstersen çorba salatada yapabilirsin
Akşam muhtemelen grill olacak Problem yok yani
Geçen gün ilk defa yaptım. zormu tabiki zor.açlıktan çok bütün gün başım ağrıdı ama onu yapmasaydım hiç eksim olmıcaktı
Ben grilli türkçe sandım kusura bakma mangal yaniGrill ne anlamadım :))
Kalp kalbe karşıymış bende ayran salata yazmıştım tam :))))
Vorbaylada olur ama gerçekten. .
Dersler varya hep oturuyom canim bişiler cekiyo kafam dagilmiuo.. derslerle cidden vok zorr. . Acıkınca dışarı filan çıkıyordum normalde ..
Haftaya spor da yapamam bakalim nolacak tartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?