- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.161
Niye gruba gelmedin??sen demeyince hilal eklemediOjjjj bulduk canım.
Ajjj bir kola da içek. Light olsun
Kız ben buraya kazık çıktım haberin yokmu.mefkus ben mezun olmadan seni istesende yollamam.o yüzden dont panic
Denizcim öğlen yazmıştınya sporla ilgili....Selammm
Bende kazasız atlattım ilk günümü.. Ama akşam salatamı çok yapmışım, çok doydum.
2 litreye yakın su içtim, yatana kadar 2 litreyi geçer.
Spordan sayılırsa bütün gün temizlik yaptım çok çok yoruldum
Şimdi survivor keyfi yapacağım, herkese iyi akşamlarr :)
Gız sen Ankara'nın neresindensinbeeeeennnnnn:)
Hee öyle düşünmene sevindim.sende beynine yerleştirmişsin hopiş olmadan olmazı. Yazıdan çıkardıgim sonuca bakar mısın :)Kız ben buraya kazık çıktım haberin yokmu.
Daha hedefe ulaşacazda..... Koruma yapacazda.... Kız biz burda yaşlanacaz heralde
Zaten buraya gelmediğimi düşünüyorum, heralde çok büyük boşluk hissederim
Oyak tarafindayim tatlim ben, sen? :)Gız sen Ankara'nın neresindensin
doğru diyosun benim daha o seviyelere gelmeme çok varr, ben bu leslie'ye daha detaylı bakayım en iyisiDenizcim öğlen yazmıştınya sporla ilgili....
Kilosu fazla olanlara farklı sporlar önermiyolar
En iyisi yürüyüş yüzme leslie
Senin şimdi sıkılaşmaya çok yağ yakmaya ihtiyacın var. Kendine bi Program yap dönüşümlü Cardio yapmaya çalış en az 45 dak
Beste bak senin gitmenide istemiyorum.hatta yorum yazmiycan dedin ya ona bile üzüldumbence hep birlikte mezun olup tükkanı öyle kapayalım.yoksa gitmenize dayanamam
Canım ben abidinpaşa tuzluçayırdayımOyak tarafindayim tatlim ben, sen? :)
bestecim kan şekerin yükseliyor sanırım açlık kan şekerini ölçtür bikaç gün takip et sonra akşamdan tatlı yada çikolata ye sabah bide o şekilde ölçtür bakalım anlarsın daha önce olmadı diyordun acaba gizli şeker olabilirmi ? benim annemdede var gizli şeker normal ölçümler standart çıkıyor ama kadın şeker hastasıymış bi takip et derim ben.Günaydın kızlar. . Sizlere bişi sormak istiyorum
Bu sabah kahvaltida çok az bişi katmer yedim.. yedigim den beri başım dönüyor. .
Iki gün önce ağzıma iki kare bitter atmistim ondada aynısı oldu
Bi kerede iki kaşık muhallebi yemistim yine aynısı olmuştu
Kh yeyince ve şeker yeyince başım dönüyor anladım bu sabah emin oldum iyice. .
Arada kacamak yapanlar.. sizdede oldumu oluyo mu bu durum.. yada bununla ilgili bilgisi olan var mı ??
Hep böyle devam etmez heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?