- 31 Ekim 2013
- 21.658
- 72.852
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.121
Tatlım önceden dediğim gibi biraz kendini sıkıp sıkılaşmak için bişeyler yapıcam o zaman
Emek vermeden bişey olmuyor
Spor topiklerine bak 48 -50 Kilo kızlar spor yapcam diye çabalıyolar onları okuyunca kendimden utanıyom
valla sorma pastayı duyunca tam da bu moda girdimpastayi duyunca nasıl gözler ışıldadı değilmi.seni seniii
dukan ekmeğini çok severim.mayalayıp üç günlük yapıyordum.kekide güzel oluyordu ama çabuk sönüyordu.fırında yapiyordum ben
Benimde basen bölgem fena yüzüm zayıf millet dediğin gibi üste bakıyor altı görmüyor
Rose hadi perşembeye kadar ikimizde ekmek yemeyelim bakalım nasıl fark edecek, var mısın
Ben 1 yıldır kıyafet almıyorum çok pis inat ettim
benim sevgili kocişim aslaaaaaa öyle bişe demiyorKızlar merak ettim
İyice zayıflıyanlar
Beste
Rosa
Syes
Erenece
Sizin kocişler ne diyor
Artık yeter zayıflama diyen varmı
Ben o lafı duymak için daha uzun zaman beklemem gerekiyor
Az önce öğle yemeği yedim salataya soğan koymuş yiyemedim çorbada da sarımsak vardı o da gitti yarım porsiyon kuru fasulye yedim ekmeksizsorma yaaa, gerçi bakan da bu sefer kilolu bu kız diyo
tamam kuzu yemeyelim hadi bakalım ne olacak
Rosecim sagol canım. . Darısı sana olsun. . Vücudum şaşırdı mi bişi oldu valla ben cok yavaş vetiom aslında. . Bir aydır veremiodum acısı mi çıkıyo anlamadım .. bu perşembe sen 5 i göreceksin bk gör. . Bu hafta başlayacak kırılman.. 59.9 olsa bile göreceksin 5 i.. haftada kaç dilim ekmek yiiyirsun ?
Rosecim ekmeksiz bende doymuyorum inan bana hep açım. . Haftada iji dilime indirince ekmeği gr gr çoğaldı verdiğim kilolar.. şöyle düşün zaten maksatimiz doymak degilki bizim.. biz ac olmayı seçtik. . Kim ne derse desin dr lar bas bas bagirsin ac kalmayarak zayıflayin altı öğün vs yapın. . Yok bende olmuyo bu iş. . Ben ac kalmadan zayiflayamiyorum..
Mükemmel bir hafızam yok elbette not almıştım yazılarınızı :))) uzun oldu k. Bakmayın canlarr
soğan sarımsak yiyemiyor musun ?Az önce öğle yemeği yedim salataya soğan koymuş yiyemedim çorbada da sarımsak vardı o da gitti yarım porsiyon kuru fasulye yedim ekmeksiz
ben de kendime şöyle bi hedef koydum;Rosecim bide alt taraflarını kafana takma.. bendededurum ayni.. bi tartiya bakiom bi aynaya bakiom.. biri yalan söylüyor ama hangisi :))))
Önümüzdeki hafta bölgesel hareketlere baslayacam.. hedefim 57 ye kavusunca hele dahada cogaltacam. . Ilk önce tartiyla barislim sonra aynayla barışıriz.. ben seni iyi anlıyorum çünkü durumumuz aynı senle..
Eğer kacamagin yoksa sakin kendinle uğraşma. . Çünkü menülerin cok güzel senin.. vok yiyorum dedihin ekmeğin adetini bilmiom sadece haftada kac kez.. Böyle git .. bak gör bi anda vereceksin
soğan sarımsak yiyemiyor musun ?
ayyy en sevdiğim şeydir benim de sarımsak
afiyet olsun kuzu ekmek olmasın bu hafta da ama akşamı sebzeyle falan geçir anlaştık?
hmmm evet işyerinde yenmez doğrusunİnşallah sebzeyle geçirebilirim
İş yerinde olduğum için yiyemiyorum kokuya çok hassasım maalesef
kuzum dualarım seninle iki taraftan da mezun olursun inşallah :)Kızlar ben bugünden itibaren pek aranızda olamayacam.. derslere ağırlığı cogaltmam lazım. . Menumu yazacam muhakkak. .
Cevap yazamam aartık kusuruma bakmayın.. okurum begenirim ama yazamam..
Bildirimimi cuma sabahi yapmak istiyorum. . Son haftam olduğu için. . Takyoncum haberin olsun. . Berile vatsaptan yazacam..kabul edeceğini düşünüom :)
Bu hafta sonundan itibaren hafta sonu menü yazmayacam.. hafta ici yazacam.. yavaş yavaş kendimle beraber sağlıklı beslenmeyi ogrenmem lazım .. hep size yazacam die yiyemiyorum.. simdi kilo almayim diyerek yememem lazım. . Zaten mezun da degilim tam olarak :)
Menülerde ve bikdirimde görüşmek üzere :) dua edin de mezun oluyum olur mu :) Takyoncum sende.mezun ol artık inşallah canım
Ohh ohh nalanım gelmiş güzel haberler getirmişKocaman selamlar Tızlar yeni haftaya güzel başlangıç yaptık devamı da gelsin inşaallah
Tatlım derlerya buldu da bunuyor diye seninkide o hesapbenim sevgili kocişim aslaaaaaa öyle bişe demiyor
evet zayıfladın ama bu toto ne olacak diye sorup duruyor
muhtemelen ben hiç duyamayacağım yeter çok zayıfladın lafını
Bestecim önce bütün kalbimle başarılar diliyorum Allah yardımcın olsunKızlar ben bugünden itibaren pek aranızda olamayacam.. derslere ağırlığı cogaltmam lazım. . Menumu yazacam muhakkak. .
Cevap yazamam aartık kusuruma bakmayın.. okurum begenirim ama yazamam..
Bildirimimi cuma sabahi yapmak istiyorum. . Son haftam olduğu için. . Takyoncum haberin olsun. . Berile vatsaptan yazacam..kabul edeceğini düşünüom :)
Bu hafta sonundan itibaren hafta sonu menü yazmayacam.. hafta ici yazacam.. yavaş yavaş kendimle beraber sağlıklı beslenmeyi ogrenmem lazım .. hep size yazacam die yiyemiyorum.. simdi kilo almayim diyerek yememem lazım. . Zaten mezun da degilim tam olarak :)
Menülerde ve bikdirimde görüşmek üzere :) dua edin de mezun oluyum olur mu :) Takyoncum sende.mezun ol artık inşallah canım
Sen bi yüzümüzü gördün cnmben de 2 senedir 90'a iniyorum sonra yine çıkıyorum bir türlü altını göremedim. İnşallah bu sefer başarıcam. Ne güzel motive ediyorsunuz birbirinizi. Bayıldım ben buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?