Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haklısın ablacım kızlar çıtır pıtırlar spor yapacağım diye canları çıkıyor ben de oturup duruyorum

sorma yaaa, gerçi bakan da bu sefer kilolu bu kız diyo
tamam kuzu yemeyelim hadi bakalım ne olacak

Kızlar merak ettim
İyice zayıflıyanlar
Beste
Rosa
Syes
Erenece

Sizin kocişler ne diyor
Artık yeter zayıflama diyen varmı

Ben o lafı duymak için daha uzun zaman beklemem gerekiyor
benim sevgili kocişim aslaaaaaa öyle bişe demiyor
evet zayıfladın ama bu toto ne olacak diye sorup duruyor
muhtemelen ben hiç duyamayacağım yeter çok zayıfladın lafını

Selam kızlar uzunca bit yazı sizleri bekliyor benim sucum yok çok yazismissiniz bugün. .. haftaya hem bol sihbetle hemde bol eksilerle başlanmış maşallah herkes eksilerde herkesi tebrik ederim. .. Sadece takyoncum artı oda cok normal ben 18 hun gecikme yasasam 2 kilo fazlam olurdu heralde :))

Ozlemcim sahol inşallah dedigin gibi olur.. bu arada araların cok güzel sana daha bi yakışmış :))

Hoppidicik her pazartesi -300 sun dikkat ettimde.. nedir bu 3 aşkı :)) maşallah deyim hemen

Mefkurecim benim alt taraf küçük olmadığı için eşime Zayifladim gibi geliyo ama hani kurumuş derece zayiflar varya öyle olmadığım için böyle iyisin dio.. o hic karismzki ben 74 kende böyle iyisin diodu .. her halim güzelmiş biliomtabi bu gerçek:))))

Takyoncum sagol canım benim eminim sende vereceksin. . Menülerin harika çünkü maşallah. . Başın agriyoken sogan kurunuyap ve iki asoirin iç belki sebep olurlar. .

Mefkurem darısı dediğin gibi burdaki herkesin basina Sağol canım benim. . Sen zaten garantisin çıtır babaanne :)

Rosecim sagol canım. . Darısı sana olsun. . Vücudum şaşırdı mi bişi oldu valla ben cok yavaş vetiom aslında. . Bir aydır veremiodum acısı mi çıkıyo anlamadım .. bu perşembe sen 5 i göreceksin bk gör. . Bu hafta başlayacak kırılman.. 59.9 olsa bile göreceksin 5 i.. haftada kaç dilim ekmek yiiyirsun ?

Syes Sağol allah razı olsun canim.. cok eminim kısır ve poğaçan olmasaydı -300 dün.. persembeye öyle olacak muhakkak eminim

Erenece Sağol canım. . sevgili iftiharımız

Rosecim ekmeksiz bende doymuyorum inan bana hep açım. . Haftada iji dilime indirince ekmeği gr gr çoğaldı verdiğim kilolar.. şöyle düşün zaten maksatimiz doymak degilki bizim.. biz ac olmayı seçtik. . Kim ne derse desin dr lar bas bas bagirsin ac kalmayarak zayıflayin altı öğün vs yapın. . Yok bende olmuyo bu iş. . Ben ac kalmadan zayiflayamiyorum..

Mükemmel bir hafızam yok elbette not almıştım yazılarınızı :))) uzun oldu k. Bakmayın canlarr

Rosecim bide alt taraflarını kafana takma.. bendededurum ayni.. bi tartiya bakiom bi aynaya bakiom.. biri yalan söylüyor ama hangisi :))))
Önümüzdeki hafta bölgesel hareketlere baslayacam.. hedefim 57 ye kavusunca hele dahada cogaltacam. . Ilk önce tartiyla barislim sonra aynayla barışıriz.. ben seni iyi anlıyorum çünkü durumumuz aynı senle..

Eğer kacamagin yoksa sakin kendinle uğraşma. . Çünkü menülerin cok güzel senin.. vok yiyorum dedihin ekmeğin adetini bilmiom sadece haftada kac kez.. Böyle git .. bak gör bi anda vereceksin

canım hiç sorma güya bir ya da iki dilim ama dilimin boyutunu görme
ya zaten mesela ekmek yiyeyim ama aç olayım çok sıkıntı olmuyor yani o ekmek yenilecek illaki doyurmasa da olur
evet kuzu perşembeye kadar ekmek yok bana bakalım işe yarayacak mı

Az önce öğle yemeği yedim salataya soğan koymuş yiyemedim çorbada da sarımsak vardı o da gitti yarım porsiyon kuru fasulye yedim ekmeksiz
soğan sarımsak yiyemiyor musun ?
ayyy en sevdiğim şeydir benim de sarımsak
afiyet olsun kuzu ekmek olmasın bu hafta da ama akşamı sebzeyle falan geçir anlaştık?

ben de kendime şöyle bi hedef koydum;
benim sabit kilom uzun zamandır 58
58e ulaşmak aslında ilk hedefim
sonrasında spora ağırlık verip (çünkü 58den sonra kilo vermem iyice yavaşlayacaktır) 56 kiloya düşmek o yüzden sabırsızlanıyorum bir an önce 5li rakamlara ulaşayım diye

Güzeller menüm gelsin
Sabah30 1 kase yulafli yoğurt 1 dilim armut 1 kayısı
Ara:bir barfak ayran, iki lokma ekmek9:30

Öğle:iki dilim ekmek arası domates yeşillik peynir 4 hindifume, karpuz.light cola salatalık ( 12:30)

Akşam: 1 yumurta haslama bol yeşillik ( 17:00) de yiyecem)

Su: 3lt karbonatli
Spor yok

Kızlar yürüyüş dışında yapabileceğim bölgesel bişeyler varmı bildiğiniz etkili.. Hiç spor yapmamış biri olarak, yeni başlayanlara uygun çok zorlamadan, biraz kolları biraz popoyu, göbeği toparlayacak bişeyler arıyorum.. Leslie gördüm forumlarda ama o da çok hoplamalı zıplamalı, göbek için etkili olur mu bilemedim.

Bu arada menümü paylaşmak istiyorum :) diyetisyen verdi. Gece için de ara öğün koymuştu ama fazla geldi diyince çıkardı. Bu şekilde bir haftada 1 kilo verecekmişim öyle dedi :)
Sabah
2 yumurtalı taze naneli omlet
2 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen
Domatesli patlıcan sote
Yanına 1 kase yoğurt

Öğle ile akşam arası 2 adet ara öğün yapıyorum,
1. Meyve veya ceviz vs
2. Sütlü kahve veya ayran ile 1 dilim ekmekle tost

Akşam yine patlıcan sote
Yanına ton balıklı salata

Gün boyu bol bol su,
Şu anda deli gibi yemizlik yapıyorum, halim kalırsa yürüyüşe gideceğim, yada evde yapılacak bir spor bulursam onu deneyeceğim

Kızlar ben bugünden itibaren pek aranızda olamayacam.. derslere ağırlığı cogaltmam lazım. . Menumu yazacam muhakkak. .
Cevap yazamam aartık kusuruma bakmayın.. okurum begenirim ama yazamam..

Bildirimimi cuma sabahi yapmak istiyorum. . Son haftam olduğu için. . Takyoncum haberin olsun. . Berile vatsaptan yazacam..kabul edeceğini düşünüom :)

Bu hafta sonundan itibaren hafta sonu menü yazmayacam.. hafta ici yazacam.. yavaş yavaş kendimle beraber sağlıklı beslenmeyi ogrenmem lazım .. hep size yazacam die yiyemiyorum.. simdi kilo almayim diyerek yememem lazım. . Zaten mezun da degilim tam olarak :)
Menülerde ve bikdirimde görüşmek üzere :) dua edin de mezun oluyum olur mu :) Takyoncum sende.mezun ol artık inşallah canım

kuzum dualarım seninle iki taraftan da mezun olursun inşallah :)
Allah zihin açıklığı versin, kolaylıklar dilerim.

Anammmmm
Kızlar ne oldunuz başınıza bişeymi düştü
Biraz iş yapayım dedim baktım sayfalar dolmuş
Hay maşallah tuu tuu nazar değmez inşallah
Deniz kız uğurlu geldin heralde takımda hareket başladı
Hep böyle olun kaybolmayın biyere
Valla benim sizlere çok ihtiyacım var bu kadar diyetten yorulmuşken bırakmayın anacım beni

Ben bi okuyup geleyim

benim sevgili kocişim aslaaaaaa öyle bişe demiyor
evet zayıfladın ama bu toto ne olacak diye sorup duruyor
muhtemelen ben hiç duyamayacağım yeter çok zayıfladın lafını
Tatlım derlerya buldu da bunuyor diye seninkide o hesap
Senin koca görmemişti kilolu kadın sen bi.çıksaydın 80 90 lara şimdiki haline şükür ederdi

Bestecim önce bütün kalbimle başarılar diliyorum Allah yardımcın olsun
Sen bi mezun ol gerisi kolay

Mezun olunca
Menü yaz yazma ama buralardan kaybolup özletme kendini bak bu garipler daha uzun süre çabalıcak

ben de 2 senedir 90'a iniyorum sonra yine çıkıyorum bir türlü altını göremedim. İnşallah bu sefer başarıcam. Ne güzel motive ediyorsunuz birbirinizi. Bayıldım ben buraya
Sen bi yüzümüzü gördün cnm
Eğer kaçamak yaparsan diğer yüzümüzü görürsün

Tatlım diyetisyene yenimi başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…