- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.141
Tşk.ederim cnm Zaten bu azim ve sabırı kaybetmediğimiz sürece inemiceğimiz Kilo yokEğer ben çevremi dinlemiş olsaydım şu an 80 i geçmiştim, mantıkları sürekli ye çünkü. Pantolonda artık 42 beden dar gelmeye başlayınca kararımı verdim zayıflayacağım diye o karar ve azimle kilo veriliyor. Sen de çok kararlısın ve ben senin başaracağına inanıyorum.
ayyy kendi menüm bunun yanında ziyafet gibi kalmışşGüzeller menüm gelsin
Sabah30 1 kase yulafli yoğurt 1 dilim armut 1 kayısı
Ara:bir barfak ayran, iki lokma ekmek9:30
Öğle:iki dilim ekmek arası domates yeşillik peynir 4 hindifume, karpuz.light cola salatalık ( 12:30)
Akşam: 1 yumurta haslama bol yeşillik ( 17:00) de yiyecem)
Su: 3lt karbonatli
Spor yok
yok yok kaçamak yapmamm sözz.Sen bi yüzümüzü gördün cnm
Eğer kaçamak yaparsan diğer yüzümüzü görürsün
Tatlım diyetisyene yenimi başladın
bestecim Allah zihin açıklığı versin canım ben daha başlamadım çalışmaya inanırmısınKızlar ben bugünden itibaren pek aranızda olamayacam.. derslere ağırlığı cogaltmam lazım. . Menumu yazacam muhakkak. .
Cevap yazamam aartık kusuruma bakmayın.. okurum begenirim ama yazamam..
Bildirimimi cuma sabahi yapmak istiyorum. . Son haftam olduğu için. . Takyoncum haberin olsun. . Berile vatsaptan yazacam..kabul edeceğini düşünüom :)
Bu hafta sonundan itibaren hafta sonu menü yazmayacam.. hafta ici yazacam.. yavaş yavaş kendimle beraber sağlıklı beslenmeyi ogrenmem lazım .. hep size yazacam die yiyemiyorum.. simdi kilo almayim diyerek yememem lazım. . Zaten mezun da degilim tam olarak :)
Menülerde ve bikdirimde görüşmek üzere :) dua edin de mezun oluyum olur mu :) Takyoncum sende.mezun ol artık inşallah canım
canım hoşgeldin bugün işler biraz yoğun pek yazamıyorum unutmadan hoşgeldin diyeim :))Kızlar yürüyüş dışında yapabileceğim bölgesel bişeyler varmı bildiğiniz etkili.. Hiç spor yapmamış biri olarak, yeni başlayanlara uygun çok zorlamadan, biraz kolları biraz popoyu, göbeği toparlayacak bişeyler arıyorum.. Leslie gördüm forumlarda ama o da çok hoplamalı zıplamalı, göbek için etkili olur mu bilemedim.
Bu arada menümü paylaşmak istiyorum :) diyetisyen verdi. Gece için de ara öğün koymuştu ama fazla geldi diyince çıkardı. Bu şekilde bir haftada 1 kilo verecekmişim öyle dedi :)
Sabah
2 yumurtalı taze naneli omlet
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
Domatesli patlıcan sote
Yanına 1 kase yoğurt
Öğle ile akşam arası 2 adet ara öğün yapıyorum,
1. Meyve veya ceviz vs
2. Sütlü kahve veya ayran ile 1 dilim ekmekle tost
Akşam yine patlıcan sote
Yanına ton balıklı salata
Gün boyu bol bol su,
Şu anda deli gibi yemizlik yapıyorum, halim kalırsa yürüyüşe gideceğim, yada evde yapılacak bir spor bulursam onu deneyeceğim
Hoşbuldumm :)canım hoşgeldin bugün işler biraz yoğun pek yazamıyorum unutmadan hoşgeldin diyeim :))
Hosgeldin reyhanim
özlem acıkmadınmı kız sadece kahvaltıMenüm
SABAH
Peynirli omlet, salatalık, zeytin, peynir, bir dilim kızarmış ekmek
ÖĞLE
1 tane küçük light süt
AKŞAM
1 tane küçük light süt
yatmadan pulbiberli yoğurt
su anca iki litre
spor 30 +40 dak yürüyüş
Yok canım yaa çok sıcak bu gün. Birde iş bugün çok sıkıcıydı toplantı falan fırsat bulup yiyemedim eve gidince de yemem artık açlık hissetmiyorumözlem acıkmadınmı kız sadece kahvaltı
Yok canım yaa çok sıcak bu gün. Birde iş bugün çok sıkıcıydı toplantı falan fırsat bulup yiyemedim eve gidince de yemem artık açlık hissetmiyorum
Bende İstanbulHiç Ankaralı yokmu arkadaşlar aranızda
beeeeennnnnnHiç Ankaralı yokmu arkadaşlar aranızda
teşekkür ederim canım.Düzenini değiştirmezsen göreceksin allahın izniyle. . Garantiledin bile şimdiden. . Hep eksilerdesin çünkü maşallah :)
spor yapmaya çalışıyorum ama ne yazık ki güzel bi düzen oturtamadım
her gün elimden geldiğince yürüyorum ama bi gün yarım saat bi gün bi saat bi gün 20 dk falan
gerçi hiç yoktan iyidir az da hareket ediyorum ama işte kilo vermem de azıcık yardımcı oluyor o yüzden :)
her Pazartesi -300 evet yaa..bu benim gayet istikrarli olduğuma delalet eder mi acep?Selam kızlar uzunca bit yazı sizleri bekliyor benim sucum yok çok yazismissiniz bugün. .. haftaya hem bol sihbetle hemde bol eksilerle başlanmış maşallah herkes eksilerde herkesi tebrik ederim. .. Sadece takyoncum artı oda cok normal ben 18 hun gecikme yasasam 2 kilo fazlam olurdu heralde :))
Ozlemcim sahol inşallah dedigin gibi olur.. bu arada araların cok güzel sana daha bi yakışmış :))
Hoppidicik her pazartesi -300 sun dikkat ettimde.. nedir bu 3 aşkı :)) maşallah deyim hemen
Mükemmel bir hafızam yok elbette not almıştım yazılarınızı :))) uzun oldu k. Bakmayın canlarr
mefkus ben mezun olmadan seni istesende yollamam.o yüzden dont panicAnammmmm
Kızlar ne oldunuz başınıza bişeymi düştü
Biraz iş yapayım dedim baktım sayfalar dolmuş
Hay maşallah tuu tuu nazar değmez inşallah
Deniz kız uğurlu geldin heralde takımda hareket başladı
Hep böyle olun kaybolmayın biyere
Valla benim sizlere çok ihtiyacım var bu kadar diyetten yorulmuşken bırakmayın anacım beni
Ben bi okuyup geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?