Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tşk.ederim cnm Zaten bu azim ve sabırı kaybetmediğimiz sürece inemiceğimiz Kilo yok

ayyy kendi menüm bunun yanında ziyafet gibi kalmışş vallahi helal olsun. Bu kadarcık yemekle ben ölürüm muhtemelen.

Sen bi yüzümüzü gördün cnm
Eğer kaçamak yaparsan diğer yüzümüzü görürsün

Tatlım diyetisyene yenimi başladın
yok yok kaçamak yapmamm sözz.
Diyetisyene geçen sene gitmiştim. Onun kontrolünde vermiştim 16 kiloyu ve 90'a inmiştim. Sonra sağlık sorunlarım oldu falan 8 kilo aldım geri. Şimdi onun verdiği menüleri uyguluyarak yeniden kilo vereceğim inşallah.

bestecim Allah zihin açıklığı versin canım ben daha başlamadım çalışmaya inanırmısın hep bu akşam başlayım diyorum sonuç fıss bu akşam başlaıycam inşaallah bencede mezun olalım tamam canım berile yazdıysan sıkıntı yok bende hatırlatırım perşembe günü

canım hoşgeldin bugün işler biraz yoğun pek yazamıyorum unutmadan hoşgeldin diyeim :))

Slm kızlar temizlik ve oruç yüzünden girememiştim
Bugünkü menüm
Sabah 11:00 patates salatası

Akşam 16:00 yoğurtlu. Ispanak

2 lt su
Spor 50 squat 20 dakka hulahop 30 dakika yürüyüş

Slm kızlar
Yüzmeden yeni geldim.Allah'tan gitmeden yemeği yapmıştım yoksa gelince herşeye saldırabilirdim çok acıkmışım

Menüm gelsin

9.00 1 tost 3 zeytin domates

14.00 yarım kâse yoğurt

18.00 mantar sote yoğurt

Su 2.5 olur
60 +30 dak yüzme 10 dak suda gym =100 dak

Düzenini değiştirmezsen göreceksin allahın izniyle. . Garantiledin bile şimdiden. . Hep eksilerdesin çünkü maşallah :)
teşekkür ederim canım.

Olsun canım.bir gün on dakika yaparsın bir gun bie saat ama o seni her türlü motive eder. Tam ağzına birsey atacakken aklına gelir yemezsin.o yüzden spora devam

her Pazartesi -300 evet yaa..bu benim gayet istikrarli olduğuma delalet eder mi acep?

mefkus ben mezun olmadan seni istesende yollamam.o yüzden dont panic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…