- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #96.301
Ay beril diye kendimi parçaladim yoksa çağırmasamiydim bu kadını a dostlar.dakika bir gol bir ceza üzerine ceza veriyo.yandım imdaaaaattisinma turlarim canim bugun yemek konusundada kendimi kistim yarin ola hayrola
malum ben ayken sinirli olurum ota boka ceza veririm ondan dolayi menulere DIKKATTTTTTTTTTTTT
SPORA DIKKATTTTTTTTTTTTTTTTT
SUYA DIKKATTTTTTTTTTTTT
ya ben pazar sabahi bir sirince askiyla uyandim ki sorma benim kizlar babayla gitmis iki gunluneBeril adın değişmiş yeni farkettim kızının adıda olabilirdi berilce , bir tanıdık isminin sonuna ce takısı getirip kızına koymuştu
Saat 3 gibi yedim ızgara ekmeksiz miktar orta sayılır çünkü bitiremedik 1 kg yi 6 kişi salata çok boldu ee acıkmayıncada akşam kar edelim yemekten dedimBU NE DUR BIR DAHA OKUYUM
bu cokkkkkkkkkkk guzel yaaaaaaaaaa
sporu eccik eccikkkkkkk artirsak balim
köfte kac tane ekmeksiz demi
birde oglen kofte cok diyemi aksam yok
gec yedin diyemi aksam yok
ha hatirlattin iyi olduAy beril diye kendimi parçaladim yoksa çağırmasamiydim bu kadını a dostlar.dakika bir gol bir ceza üzerine ceza veriyo.yandım imdaaaaatt
Ellere varda bize yoh miieksisin ya sen ne cezasi kiz dellendinmi datlum kiymatlum
Sen böyle anlatinca bende merak ediyorum şimdi. Geçen sene kızkardeşim Fethiyeye gidince orayada gitmişlerdi.o da ballandirarak anlatmışti.şimdi senden de duyunca meraklandim.şimdi netten bi fotoğraflarina bakıcamya ben pazar sabahi bir sirince askiyla uyandim ki sorma benim kizlar babayla gitmis iki gunlune
alkoclar diye bir otelden yazdilar resimler vs..........
gun boyu aklim sirincede sarabinda, dar sokaklarinda, bogurtlen dondurmasinda, serbetinde, iri seftalisinde kaldi da kaldi
sonra da aklima geldi degistim
aslinda birazda sondaki 77 den yasimi belli ediyodumya ondan kiz
Valla ben çok memnun oldumAy beril diye kendimi parçaladim yoksa çağırmasamiydim bu kadını a dostlar.dakika bir gol bir ceza üzerine ceza veriyo.yandım imdaaaaatt
ya aslinda oranin bir buyusu var modernlesmeye kafa tutmus kohne bir koy havasindaSen böyle anlatinca bende merak ediyorum şimdi. Geçen sene kızkardeşim Fethiyeye gidince orayada gitmişlerdi.o da ballandirarak anlatmışti.şimdi senden de duyunca meraklandim.şimdi netten bi fotoğraflarina bakıcam
Valla ben çok memnun oldum
Bende mazoşistmiyim neyim
Herkes bi yola gelsin.takımda heyecan olsun biraz
Allah korusun sanki cenaze var gibiydi
Sen hiç merak etme tatlımher persembe panayir yerine cevirmekte bize duser
bende ac kaldikca mutlu olurdum ya
mazaistlikte yanliz degilsin
bu hafta beste gidiyorSen hiç merak etme tatlım
Bu hafta inş.benden en az 1 gider
Yarın tartılmıcam perşembe banada süpriz olsun
Var bi mazoşistlik vaaarValla ben çok memnun oldum
Bende mazoşistmiyim neyim
Herkes bi yola gelsin.takımda heyecan olsun biraz
Allah korusun sanki cenaze var gibiydi
cevap veriyorum KILO VERECEKSINIZVar bi mazoşistlik vaaar
Kız kaptan ceza diyo, asarım diyo ,keserim diyo sende ohh pek güzel diyosun. sana göre hava hoş nasıl olsa tıkır tıkır gidiyo kilocuklar da biz ne edeceğük
bende kendi üstüme alındımBu ilk başta senin için zor olabilir. Yani iki öğün yemek yemek seni ve psikolojini biraz zorlayabilir. Ben diete yeni başlayanlarin üç ana öğün yemesi taraftarıyim ama bu sadece benim düşüncem. Hatta üç arayida kesinlikle gözardı etmemeliler. Böylece vücut kıtlık psikolojisine girmez , kafanda rahat olur midende..
Ama iki ay veya üç aydan sonra iki ana ve iki ara yeter gibi. Çünkü artık mide küçüluyor ve beyin açlıga alışıyor hatta açlıgi hissetmiyorsun.en azından bende öyle oldu..
yok yok öyle bişey... Yoğurt var onun yerine tarçınlı meyveli falanKız dondurmada nasıl bişey
Bilen varmı
annecimmmmkizlar okudugum kadariyla sporlar azalmis
hatta yapilmamis
simitler ucusmus
menulerde eksikler var
paylasim biraz keyfe bagli olmus bazi arkadaslarin mesajlarini profiline girip anca buldum
biraz gevsedikmi huuuuuuuuuuuuuu
yoksa zayiflamak yerine yan gel osman bir donum bostan mi olduk
hani yaza citir girme iddialarimiz
bilemiyorum ama sanirim bir sikiyonetim sart
yada ceza olarak en iyisi kemer sikma politikasi
kizlar kurallarda paylasim zorunlulugunu es gecemem bu konuda takintiliyim
bu zamana kadar birbirimizi idare ettik dogru ama su 5 mesaji es gecmeyelim ve kesinlikle menuleri
diger bir konuda 3 hafta kilo veremeyen diskalifiye ediliyor diye bir kural var onuda guncellestirmeyin bana
bahar geliyor
bahar geldi yaz geldi yaz gelecek derken bakin 5. ayi bitiriyoruz.Hepimiz bir duzene girip kh yabir son verelim
gercekten kurallari kati uygulamak istemiyorum zorla benim damarima basmayin ve zayiflamayin
bu hafta talkon harici guzel sonuclar gelmis hepnizi tebrik ederim talkonunda gecikmeli misafiriyle siskinligi gider insallah cumaya
offfffff cok konustum yine ama kisaca ben geldim ve muzeyyenlige donmeye karar verdim
eeeeeeeee sekercim seninlede tanisamadikbende kendi üstüme alındımkesinlikle çok haklısın. Başlangıçta 3 ara 3 ana öğün, sonra diyetisyende menüyü azaltıyor. Sağlıklı kilo veriliyor
yok yok öyle bişey... Yoğurt var onun yerine tarçınlı meyveli falan
annecimmmm
evet canım gerçekten harika bir yer gibi gözüküyor.yeşilse benim ıcın her yer güzeldir.evlerde ilk yapıldığı gibi korunmuş ve mistik bir havasi var sanki..ya aslinda oranin bir buyusu var modernlesmeye kafa tutmus kohne bir koy havasinda
ama orda yaslanmak ve hatta son gormek istediklerimlede orda vedalasip gitmek isterim uzaklara bende ilk 2010 da gittim sonrasi her sene bir gun bile olsa gittim
mutlak git cok sakin adi gibi sirince yaaaaaaaaaaaaa
her persembe panayir yerine cevirmekte bize duser
bende ac kaldikca mutlu olurdum ya
mazaistlikte yanliz degilsin
De kaptanım de deeeebu hafta beste gidiyor
yakinda erende gidecek
sende ufaktan hazirlaniyon offfffffffffffffff yaaaaaaaaaaaa
zayiflamayin mi desemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?