Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü menüme ilave akşam, badem sütü aldım denemek için 1 bar onu içti, hemde çok acıkmıştım. Şekersizdi, tadı çok kötüydü yanında 3 kuru Erik yedim
100 ml.13 cal

isinma turlarim canim bugun yemek konusundada kendimi kistim yarin ola hayrola
malum ben ayken sinirli olurum ota boka ceza veririm ondan dolayi menulere DIKKATTTTTTTTTTTTT
SPORA DIKKATTTTTTTTTTTTTTTTT
SUYA DIKKATTTTTTTTTTTTT
Ay beril diye kendimi parçaladim yoksa çağırmasamiydim bu kadını a dostlar.dakika bir gol bir ceza üzerine ceza veriyo.yandım imdaaaaatt

Beril adın değişmiş yeni farkettim kızının adıda olabilirdi berilce , bir tanıdık isminin sonuna ce takısı getirip kızına koymuştu
ya ben pazar sabahi bir sirince askiyla uyandim ki sorma benim kizlar babayla gitmis iki gunlune
alkoclar diye bir otelden yazdilar resimler vs..........
gun boyu aklim sirincede sarabinda, dar sokaklarinda, bogurtlen dondurmasinda, serbetinde, iri seftalisinde kaldi da kaldi
sonra da aklima geldi degistim
aslinda birazda sondaki 77 den yasimi belli ediyodumya ondan kiz

BU NE DUR BIR DAHA OKUYUM
bu cokkkkkkkkkkk guzel yaaaaaaaaaa
sporu eccik eccikkkkkkk artirsak balim
köfte kac tane ekmeksiz demi
birde oglen kofte cok diyemi aksam yok
gec yedin diyemi aksam yok
Saat 3 gibi yedim ızgara ekmeksiz miktar orta sayılır çünkü bitiremedik 1 kg yi 6 kişi salata çok boldu ee acıkmayıncada akşam kar edelim yemekten dedim

Ay beril diye kendimi parçaladim yoksa çağırmasamiydim bu kadını a dostlar.dakika bir gol bir ceza üzerine ceza veriyo.yandım imdaaaaatt
ha hatirlattin iyi oldu
45 dakikanin altinda spor yazmayin kabul etmiyom persembeye bir cizelge yapayim menu spor olarakta aklimda kalsin
ben kül yutmamamamamamam

Sen böyle anlatinca bende merak ediyorum şimdi. Geçen sene kızkardeşim Fethiyeye gidince orayada gitmişlerdi.o da ballandirarak anlatmışti.şimdi senden de duyunca meraklandim.şimdi netten bi fotoğraflarina bakıcam

Valla ben çok memnun oldum
Bende mazoşistmiyim neyim
Herkes bi yola gelsin.takımda heyecan olsun biraz
Allah korusun sanki cenaze var gibiydi

Sen böyle anlatinca bende merak ediyorum şimdi. Geçen sene kızkardeşim Fethiyeye gidince orayada gitmişlerdi.o da ballandirarak anlatmışti.şimdi senden de duyunca meraklandim.şimdi netten bi fotoğraflarina bakıcam
ya aslinda oranin bir buyusu var modernlesmeye kafa tutmus kohne bir koy havasinda
ama orda yaslanmak ve hatta son gormek istediklerimlede orda vedalasip gitmek isterim uzaklara bende ilk 2010 da gittim sonrasi her sene bir gun bile olsa gittim
mutlak git cok sakin adi gibi sirince yaaaaaaaaaaaaa

her persembe panayir yerine cevirmekte bize duser
bende ac kaldikca mutlu olurdum ya
mazaistlikte yanliz degilsin

Sen hiç merak etme tatlım
Bu hafta inş.benden en az 1 gider
Yarın tartılmıcam perşembe banada süpriz olsun
bu hafta beste gidiyor
yakinda erende gidecek
sende ufaktan hazirlaniyon offfffffffffffffff yaaaaaaaaaaaa
zayiflamayin mi desemmmmm

Var bi mazoşistlik vaaar

Kız kaptan ceza diyo, asarım diyo ,keserim diyo sende ohh pek güzel diyosun. sana göre hava hoş nasıl olsa tıkır tıkır gidiyo kilocuklar da biz ne edeceğük

bende kendi üstüme alındım kesinlikle çok haklısın. Başlangıçta 3 ara 3 ana öğün, sonra diyetisyende menüyü azaltıyor. Sağlıklı kilo veriliyor

Kız dondurmada nasıl bişey
Bilen varmı
yok yok öyle bişey... Yoğurt var onun yerine tarçınlı meyveli falan

annecimmmm

eeeeeeeee sekercim seninlede tanisamadik
gonul isterdi sana pambik kaptanligimi gostereyim ama bak gelmedim diye hepsi salmis kendini

evet canım gerçekten harika bir yer gibi gözüküyor.yeşilse benim ıcın her yer güzeldir.evlerde ilk yapıldığı gibi korunmuş ve mistik bir havasi var sanki..

sannirim anlastik sirineler
spor ve menu konusu sizde mesajlari sayma konusu bende
haydin yaaaaaaaaaa bu sayfalar ucardi simdiye ne oldu huuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…